Barn ÄR underbara!

 
Jodå, barn ÄR underbara, mina är det absolut bästa jag vet! MEN det innebär inte per automatik att jag uppskattar deras stökande. Det är väl främst dottern som står för kaoset, men det är galet vad ett barn kan upptäcka mycket på liten yta!
 
Vi tränar en hel del på att städa efter sig, och lillasystern kan till och med påminna sin storebror om att man ska städa. med lite stöd städar båda barnen sina rum, med god ordning. Jag tror verkligen på att lära barn att hålla god ordning på sina saker redan i tidig ålder. Skapar man den rutinen, att barnen naturligt plockar ihop efter sig själv när de är klara med aktiviteter, så kan en hel del av vuxenlivet vara säkrat. 
 
Vincent dammsuger gärna. Sköter sitt rum själv de flesta gångerna. Havanna tycker om att plocka i tvättmaskinen. Känns bra inför framtiden! Mammahjärtat blir stolt. 
 
Nej, nu ska jag göra mina 40 sekunder i plankutmaningen. Sen ska det packas inför morgondagens heldag på vift. Arbetarhelgdagens med ridklubbens styrelse och sedan medlemsfest. Ska bli skoj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0