So much to do, so little time...

Jobbade i förmiddags, åt frukost, klädde barn, gick på 15 min rast, ut i 15 minuter och sedan möte tills jag gick hem. Kanske inte låter så slitsamt, men det är faktiskt lättare att ligga lite i soffan och lösa korsord, än att sitta på en stol och lyssna på rektorn. Inte det att jag tyckte att det var jobbigt att lyssna, men stolen var inte lätt att sitta på! Jag vill inte sitta så rak i ryggen, och jag vill ha lite stöd för nacken, vilket inte dessa stolar tillfredställer...

Hur som helst så åkte jag in till stan när jag var klar på jobbet, jag och mamma skulle äta Subway-macka till lunch! Det var lika gott som jag föreställt mig, trots att inte hela mackan gick ner... Det är lite märkligt hur snabbt hungern kan slå till, och lika märkligt är det att det plötsligt kan vara tvärstopp! Men å andra sidan så har jag lite smaskens kvar till när nästa hungerkänsla infinner sig (vilket inte är alltför långt borta!)

Nu är jag iallafall hemma, jag har tvättstugan och försöker att städa lite... Allt jag kommit till är att ha städat spishällen och diskhoarna... Inte så jätteavancerat kanske, men det kommer... Jag kan bara inte göra allt samtidigt, det orkar jag helt enkelt inte med!!! Men jag ska verkligen sträva efter att det ska vara fint till på lördag! Jag har bjudit hem några av mina vänner då på Mys och Schlager!

Jag är tänk att jag ska fixa köket och all tvätt och vikning av torr tvätt nu i kväll... Får se om jag orkar med mer än det, men det är tveksamt... Jag ska orka resten av kvällen och veckan också... Nu har hungern slagit till, så det är väl dax för lite lunchrester (innan illamåendet dyker upp)! =)

Vill skynda på...

Jag blir nog galen snart... Jag har gråtit i princip sedan jag kom hem, det går helt enkelt inte att sluta. Jag kan inte ta en liten diskussion utan att börja gråta, och sedan kan jag helt enkelt inte sluta... Det är inte helt lätt att bara acceptera och det känns riktigt fånigt att man gråter för vad man kan tycka är "ingenting"... Och efter att ha gråtit en liten stund blir man istället galet trött och ögonen vill bara gå i kors... Får se hur länge jag kan härda ut, jag ska jobba från morgonen i morgon så jag får inte vara vaken för länge heller...

Jag har jämfört bilder på magen med andras magar. Stämmer det med att om man bär magen högt så får man en flicka och bär man lågt får man en pojke, så har jag nästan bevis på att det är en pojke... Det har iallafall kännts bra i magen idag, vilket är skönt när man har andra biverkningar... Ska iaf bädda ner mig i soffan nu, fryser och är trött....


I morgon ska jag få njuta av en Subway-macka till lunch! Jag ska äta med mamma. =)


Börjar bli en vana...

En gång är ingen gång, två gånger är en vana -sägs det ju... Det verkar alltså ha blivit en vana för mig att skriva två bloggar om dagen... Visst kan jag gå in och fortsätta på tidigare inlägg, men det förvirrar nog en och annan och et är nog lätt att missa uppdateringen...

Jag hade väl tänkt att jag skulle försöka bygga på Babybloggen lite... Har inte så mycket nytt att komma men, mer än lite siffror...

Du har gått 15 fullgångna veckor och 3 dagar.
Men du är i 16:e veckan.
Du har klarat av 38% av graviditeten
Du är i 4:e lunarmånaden av 10.
Du är i 4:e graviditetsmånaden av 9.
Du har gått 108 dagar av 280.
Och har ca 172 dagar kvar till förlossningsdagen.
Förlossningsdag ca 2008-08-14 +/- 2 veckor.
Din första trimester varade från 8 November 2007 till 6 Februari 2008.  
Din andra trimester varar från 7 Februari 2008 till 6 Maj 2008.

Din tredje trimester varar från 7 Maj 2008 till 14 Augusti 2008.

För att förklara orden lite så
Lunarmånad (vilket jag när jag skriver detta letar information om, eftersom jag själv inte vet vad det innebär)
En graviditetsmånad är alltid 28 dagar och en del kallar den även för lunarmånad, dvs tiden mellan två nya "mån"-dagar. Man är alltså gravid i ca 9 kalendermånader men i 10 graviditetsmånader (eftersom dessa månader är exakt 4 veckor dvs 28 dagar).
Trimestrar
En graviditet delas in i tre olika perioder där kalendermånad 1-3 är trimester ett, kalendermånad 4-6 är trimester två och kalendermånad 7-9 är trimester tre.. Trimestrar är oftast ett medicinskt uttryckssätt för olika perioder under graviditeten.

Nu har ni fått en ny uppdatering om graviditeten... Nadja, nu får du läsa på lite! ;)


min blogg eller mammas kommentarer

"haha, cathrin, visst inser du att din morsa är ganska rolig? ibland är det nästan så jag läser din blogg bara för att se hennes kommentarer :P" Sandra, jag vet inte exakt hur jag ska tolka detta... Kanske det är bäst att mamma skaffar en egen blogg... Nerå, jag vet att hon kan vara rolig, och det tycker jag om med min mamma! Jag antar att hennes kommentarer inte skulle kunna dyka upp utan min blogg... =)

Idag har jag mått piss! Det började i natt, jag somnade gott, men vaknar efter några timmar och mår illa och har int i magen. Tar med en flt och går in o sätter mig i badrummet, det känns bäst om man är där redan när man blir kass. Efter en halvtimme hade det mesta lagt sig så jag kunde tassa tillbaka till sängen, ligger dock vaken en låååång stund innan jag kan somna. Mådde sedan kasst när Johan väckte mig och det har inte börjat släppa förrän nu på eftermiddagen... Mår fortfarande inte helt bra, men det är iaf bättre... Skönt det eftersom jag ska jobba i morgon! Tänk om man kunde välja när det var läge att vara sjuk, jag har mått illa för flera år framöver anser jag!!!

Hur som helst så har jag legat lugnt i soffan och vilat sedan jag klev upp, och jag tror att jag håller samma tempo till i kväll också... Ingen idé att ställa till med något nu, så jag blir hemma ännu mera!!!

Kikade på McLeods döttrar tidigare i dag, det var ett tag sedan nu, men den serien är kul att titta på. I kväll är det nog One Tree Hill också, så det blir en tv-dag idag... Ska plocka ur diskmaskinen nu en sväng, så det är klart att plocka i efter middagen. Ganska trist blogg idag kanske, man alla dagar kan inte vara roliga dagar!


Fortsättning på morgonens babyblogg...

Jag hann inte skriva så mycket i morse, skulle iväg och jobba också! Men nu har jag lite mer tid. Sitter för stunden och väntar på Nadja och Erika som ska komma hit och kika på film med mig! Hur som helst, för att bygga vidare på morgonens babyblogg så kan jag meddela vad som står på internetsidan där jag samlar information...

V.16
Din midja börjar försvinna, och ett tips för att behålla de vanliga kläderna några veckor extra är att trä genom ett gummiband som extra ögla i knapphålet och sedan knäppa gummibandet runt knappen!

Ditt barn är 108-116mm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 100g. Nu är barnets armar och ben färdigbildade och lederna fungerar. Skelettet hårdnar i och med att benen förkalkas och denna process kallas ossifikation. Barnet kan nu koordinera sina rörelser då nervsystemet fungerar och musklerna svarar på hjärnans signaler. Det är fullt med aktivitet i livmodern, fostret rullar runt, sparkar och gör volter.

Spännande va!? Det är bara några veckor kvar till UL, då får jag se det lilla underverket som växer så det knakar! Det går fort från vekcka till vecka... Förra veckan var bebisen 104-114mm lång, mellan huvud och stjärt och vägde omkring 50g.

Mamma, det kanske visar sig på UL att det är 2 chokladkakor eller en 200 grams kaka där inne... Så vi kanske inte ska bli så ivriga än... Men de chokladkakorna kommer se riktigt löjliga ut i mössorna från Magdalena!

Jaja, nu ska jag plocka ihop lite innan brudarna kommer! Vi hörs igen! Nya uppdateringar kommer ju hela tiden!

Babyblogg

Idag går jag in i v.16, sista veckan i 4de månaden! Så häftigt! Snart har jag ju gått halva tiden! Eller ok, det är 4 veckor kvar... Och då ska vi även på UL och där kan jag bli tillbakaflyttad.... Så vi ska inte måla upp för stor bild... Men det är endå häftigt! Den här veckan ska bebisen gå upp i vikt och väga så mycket som 100 g. Det är lika mycket som en chokladkaka! =P

Hur som helst så har jag ju tagit kort som vanligt... Idag är kortet inte exakt lika bra som tidigare, jag hamnade lite för nära kameran, men det syns endå...Är faktiskt lite less nu!

Tänk om man kunde ha en fjärrkontroll för att kunna justera hur man ska må och när sjukdomar ska gå över... Jag har fortfarande lite ont i halsen, jag har körtlar bakom underkäken som gör förbannat ont... Tack och lov sover jag på nätterna nu iaf, men vad gör det när man ändå är trött både mornar och kvällar...

I morgon ska jag jobba igen... Ska jobba 10-14 och på fredag blev det 12.30-16.30.  I morgon ska vi ha möte och då ska vi fixa tider för mig till sista mars, då jag återgår till mitt ordinarie schema (så länge inget oförutsett sker...). Jag hoppas att jag inte får tider så jag missar all verksamhet, då börjar mitt jobb kännas ganska meningslöst... Men vi får se vad som händer i morgon. Efter mötet är det lunch och därefter ska vi ha planering tills jag ska hem - dagen blir med andra ord inte jätteslitsam fysiskt... Kvällen ska jag tillbringa i stallet, som vanligt på torsdagar. Jag och Cornelia ska träna lite igen. Jag hoppas att jag får möjlighet att träna halter och övergångar. Det känns som om det är de momenten som jag har svårast med när jag tävlar.

Nu ska jag njuta lite mer i soffan vid tvn... Jag ska dessutom strax ner i tvättstugan också!

SS

Idag blev jag sjukskriven på halvtid på grund av min graviditetströtthet. Jag ska nu bara jobba 4 timmar om dagen till och med sista mars. Hoppas att det snart vänder, jag känner mig så omständig och besvärlig. Snart vill dom väl inte ha kvar mig för att jag är så strulig... Jag vill kunna jobba och göra allt som vanligt. Men tröttheten tar över handen, man kan ju inte gå undan och sätta sig och göra annat en stund när man känner tröttheten...

Förövrigt kände jag nog bebisen i söndags. Det var en känsla som när det rycker i ögat, men inne i magen. Lite fladdrande, pirrande känsla... =) Nu krymper tiden till UL, jag ser verkligen fram emot det! Sätta upp bebisbilderna på kylskåpet, i kalendern - överallt! =P

Aja, dax för intag av halstablett igen!

Babyblogg

I går gick jag in i vecka 15. Satt just och kikade på gravidsidan där jag får mest info och hittade lite information om Vincents situation just nu...

"Ditt förstorade hjärta har nu en 20 % högre kapacitet, allt för att klara syretillförseln till dig och barnet." Detta kan också leda till att man upplever att man har hjärtklappning...

"Ditt barn är 104-114mm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 50g. Barnets revben, blodkärl och näthinnor syns tydligt genom den lövtunna huden. Huden börjar täckas av lanugohår, mycket fina hårstrån som hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen. Kroppsbehåringen följer mönstret på huden och bildar former som ser ut som fingeravtryck över hela kroppen." Hihi, Vincent är typ en decimeter lång i kroppen, sen tillkommer benen... Varför man inte räknar in dom på en gång förstår jag inte... Det står att från v.15 räknas barnets längd med benen, av barnmorskan. Så på ultraljudet så skulle dom räkna längden med benen.  Råkar någon sitta på den informationen så är det välkommet att räta ut mitt frågetecken!

Inte nog med det så utvecklas hörseln vidare nu, i mellanörat har ben börjat hårdna. Men han hör inte riktigt ännu, hörselcentrum har inte utvecklats. Men det är inte allt kvar innan han hör min röst och mina hjärtslag. Har barnet anlag för mörkt hår, vilket han har av mig iaf, så börjar svart pigment bildas i hårsäckarna. Det är lite häftigt, det är mycket som händer där inne nu!

För att spä på informationen så delas graviditeten in i 3 trimestrar, dvs 3 delar, och förra veckan (v.14) gick jag över från första till andra tredjedelen! Det är nu, när g är i v.15, "bara" 25 veckor kvar till beräknad förlossning. Det är typ 5 veckor kvar till UL... Nu börjar det gå ganska fort må jag säga! Det kommer bara säga POFF så är det sommar och förlossningen närmar sig! =) Det är nästan 6 månader (vilket jag personligen tycker låter mycket mer än 25 veckor) till förlossning...

Förövrigt mår jag skitkasst i min förkylning! Jag sover nästan inget, snyter mig till fördärvelse (förstår inte vart allt snor lagras - det tar ju ALDRIG) slut!!!! Jag har ont i ögonen och mår halvilla... Jag skulle vilja orka gå ut en stund och ta lite frisk luft, får se om jag orkar ut en liiiten sväng senare i kväll...

Kram kram (det är tur att inte dom överför smittor över nätet!)

Dagens bebisrapport

Här är det full rulle, ska snart till mamma o pappa på middag.
Men jag lovade ju igår att det skulle bli en ny bild på magen... Så här är den!Han växer så det knakar! =)

Nu vet jag!

Jag hade en uppenbarelse i natt, fråga mig inte hur det gick till och så - för det kan jag ändå inte förklara... Men i natt kom jag fram till att jag vet vad det är för filur i min mage!

I Augusti kommer lille VINCENT att komma ut till oss andra!

Japp jag ska ha en pojke, jag skulle bli grymt förvånad om det skulle vara en Thilde (vilket Johan tror att det är)... Hur som helst är jag säker på att det är en Vincent, så nu går jag inte längre och kallar den DEN, utan nu får "DEN" heta Vincent istället!

Jag har iaf konstaterat att jag upplever att magen växer galet snabbt nu... Jag upplever den större nu än förra veckan och då måste det väl vara skillnad annars märker man väl inget själv eller!? Johan muntrar upp mig när jag "klagar" på att jag är tjock (och även annars) att jag klär i bebismage, och att jag är gullig, så jag får väl le och försöka intala mig själv det...

I dag har jag legat i soffan en stund på förmiddagen (efter att Zandra väckte mig - igen... ;) ) sen var jag och Paula och fikade lite, och kvällen har jag tillbringat med min sambo. Vi var och åt på Eastern och sen åkte vi hem och kröp upp i soffan och kikade på film. En soft dag med helt lagom tempo!

I morgon är det dax för familjemiddag, första middagen med bådas föräldrar... Mamma ska fixa grillbuffé - smaskens! Magdalena fyller år, så jag (och kanske Johan) ska försöka åka förbi och äta en bit tårta. Sen är det dax för ett nytt kort på magen! Går ju in i v.15 i morgon! Ca 3 veckor kvar till UL! Längtar jättemycket!

Nu har jag nog täckt upp dagen och morgondagens förberedelser... Så vi läses nog i morgon!

Tävlingsanalys

Nu är det 2,5 vecka kvar innan det är dax fr tävling igen. Jag har anmält mig till en klubbdressyr igen och även denna gång vill jag starta Charlie. Jag satte precis in förra protokollet och passade då på att jämföra föregående protokoll. Det var inte samma domare, den sista domaren är MYCKET snålare med poäng, men jag hade ändå bättre poäng den här gången än förra! 2 poäng bättre trots att jag bara hade 4, 5 och 6  (ok, jag fick en 7a på sista uppställningen) i protokollet och förra gången hade jag två sjuor... Men jag fick också bättre poäng på sitsen och korrektheten i uppvisningen.

Jag personligen tyckte att Charlie var mer samarbetsvillig förra gången än den här sista... Men min plan inför dressyren 1 mars är att jag ska träna på att inverka mer med sätet och sen ska jag rida fram lite ortare tid, så både jag och Charlie är lite mer taggade på banan. Det gäller ju att inte bli besviken när det inte går superbra, det handlar om att lära av misstagen och utveckla sig - eller hur!? Så nu lägger jag upp en ny plan och testar att ändra detaljer för att fixa det här! Jag ska be om en ny lektion i halter och övergångar, jag behöver det för just nu är det min största svaghet. Grejen är att jag inte kommer att rida Charlie förrän tävlingsdagen, vilket kan vara lite en nackdel... Men jag kan lära mig massor av Cornelia också, eftersom Anneli säger att hon skiter i mitt säte... Får jag till det på henne så ska det väl gå bra på Charlie också...

De två sista tävlingarna har jag startat Charlie...
071125, KM i dressyr - 158 poäng = 54,48% (domare: Solbritt Åhman)
080202, klubbdressyr - 160 poäng = 55,17% (domare: EvaLisa Andersson)

Mål 080301:
- Att rida på mer än 160 poäng!
- Att få till halterna för sätet på ett hyfsat sätt
- Rida något bättre hörnpasseringar
- Tvinga Charlie att ta innerskänklarna, så han inte tränger i hörnen och då också få bättre förutsättning för formen!

Det är realistiska mål som är fullt möjliga att uppnå!
En rapport kommer att avläggas efteråt!

Ont i halsen

Hm, ligger hemma idag. Vaknade 1 i natt och hade så jäkla ont i halsen och frös! Sov i princip inget fram till 6-tiden då jag kröp in under johans täcke och han fick hjälpa till med värmen... Då somnade jag till telefonen väckte oss 7.20. Då konstaterade jag att det inte skulle bli något jobb idag, och jag ringde och sjukanmälde mig. Sen somnade jag om och sov faktiskt till kvart i 1! Galet skönt, men hasen gjorde fortfarande ont... Hela dagen ahr jag spenderat i soffan under täcket... Har ätit två portioner med glass för att bedöva halsen lite, det fungerar men effekten är kortvarig!

Har iaf ringt och sjukanmält mig i morgon också, även om halsen går över i natt så misstänker jag att det kan vara skönt om jag vilar iaf en dag till... Det är hur som helst slitsamt med ont i halsen! Jag kikade i halsen i morse och jag är ganska säker på att det är nya förkylningsblåsor på gång! Vi får se hur det tar sig till i morgon, blir det blåsor så blir det mycket smärta... I vanliga fall brukar jag ta Muccoangin, men dom får jag inte ta när jag är gravid... Typiskt! Fan det är inte skoj att vara sjuk, jag skulle ju behöva plocka och fixa här hemma innan Johans föräldrar kommer i morgon och det passar kanske inte så bra att vara sjuk när dom kommer...

Jaja, jag har iaf mailat iväg en anmälan till klubbdressyren 1 mars! Det ska bli skoj att göra en tävling till! Jag trivs bra att tävla, det är lite extra jämfört med lektionsridningen. Det är svårt att mäta sig med privatryttarna och deras välutbildade och välridna hästar, men jag och Charlie har ändå klarat oss bra hittills när vi startat. det jag vet att jag måste bli lite bättre på är att få tillbaka honom för sätet, han blir lite väl på och när jag tar i tyglarna går han ur formen... Det finns alltid saker att träna på och jag har inte riktigt knäckt koden på hur jag ska ta tillbaka med sätet...

Aja, nu ska jag ställa undan datorn en stund igen... Dax att vila lite och få i sig lite vatten! Ska försöka göra lite mer här hemma innan jag däckar helt!

Bortglömt

Jag glömde ta veckans magbild igår... Så den togs nyss och här är den...Här är jag i v.14+1, det syns mer o mer för varje vecka! Lite läskigt, men väldigt häftigt! Jämför det med hur jag såg ut innan jul! Då jag var i v.7+1....Lite skillnad - eller hur!? =D

Trött... igen...

Hemkommen från teckenkurs och barnmorskan... Trött som vanligt! Inget konstigt hos barnmorskan, fick alla provsvar idag och alla prover var bra. Känns skönt. Pratade om mitt humör också, att jag har lätt att börja gråta, och hon menade att det beror mycket på tröttheten - att jag inte orkar med mig själv. Hon tyckte att jag ska undvika de tidigaste mornarna och de senaste eftermiddagspassen (stängningarna). Vi får väl se hur det går...

Sen ska hon skicka remissen för ultraljudet idag, jag trodde ju att vi skulle få tiden idag! Nu dröjer det väl ytterligare någon dag, men hon sa att det bilr strax före eller strax efter påsk... Så runt påsk vet vi iaf (och det har vi vetat hela tiden :P)

Nu blir det slapp i soffan en stund! Sen middag!
Kramkalas

Förbannade internetuppkoppling!

Jag tror jag har bestämt mig för att hata internetuppkoplingar! Eller trådlös routers, eller korkade användrare....... Hur som helst så har jag suttit i säkert 2 timmar och jävlats med att försöka få igång interne tpå min bärbara dator... Nu alldeles för någon minut sedan, efter ett längre samtal med supporten på ComHem så har jag fått till det! Men då törs jag fan inte koppla på den trådlösa routern i kväll - jag tror attbrakar det igen då så kastar jag sönder datorn och traschar hela lägenheten och ägnar resten av kvällen med att gråta över att allt motverkar mig.... Ja, jag är gravid och överkänslig....

Hur som helst så är ju internet igång nu, och förhoppningsvis så kan jag börja uppdatera lite mer framöver! Men redan idag så kan ni få bilden på magen från i fredags, V.13+0.... På fredag ska jag ta ett nytt kort, så jag nu föröker hålla mig på hela veckor...

Idag har jag iaf varit på teckenkurs hela dagen, är lite rädd att mina kurskamrater tyckte att jag var lite jobbig. Vi spelade spel, bland annat som gick ut på att det låg färgbrickor på bordet och läraren tecknade färgerna och vi skulle kasta oss på kortet med den färgen. Ett annat spel gick ut på att alla fick 2 kort var med tecken som vi skulle teckna för varandra, på bordet låg sedan bilder utan tecken och vi skulle ta kortet med det motiv som blev tecknat. Jag var som vanligt och satsade allt på att vara först, särskilt på andra spelet eftersom vi skulle samla de bilder som vi kunde.... Jag tog flest bilder... Förlåt för min tävlingsinstinkt.....

I morgon är andra dagen av kursen, tredje och sista dagen är i början av mars. I dag gick vi igenom färger, djur och kläder. I morgon ska vi gå igenom mat och aktiviteter. Dessutom har vi haft en sångsamling idag då vi skunger sånger med tecken och i morgon ska vi ha två sångsamlingar.

Något jag reagerade på var att många tecken som vi avänder på förskolan inte är samma som de korrekta som jag nu får lära mig.... Vågar jag komma tillbaka och påpeka att vi inte använder riktigt rätt tecken!? Tänk om "häxan" blir surare då.... Törs jag utsätta mig själv och framför allt mina kollegor för det!? Jag tror att jag kan utsätta mig själv, men det blir jobbigt för alla andra om dom ska leva med den taskiga stämningen som blir resultatet....

Tillbaka till graviditeten, det är ju den alla är så nyfiken på...
Jag har nu haft två nätter som jag inte sovit så bra, vet inte om det har så mycket med graviditeten att göra, men jag är övertygad om att den är medskyldig iaf... Förövrigt så märks mitt humör mer, jag har mycket lättare att börja gråta än jag haft på länge... Sist jag höll på så här var jag deprimerad... Idag när internet krånglade så var jag nära till tårar för att jag inte hittade intruktionsboken till anslutningen... Jag menar - vad är det att gråta över!?

Tröttheten är inte heller att leka med! Mornarna är jobbiga, kvällarna är värre! Kommer jag hem och sätter mig ner och varvar ner lite - inte mycket alls - så blir jag tvärtrött och kan somna på "två röda" så fort jag lägger mig till rätta! Känner mig inte vidare social och inte heller som en bra flickvän... Men vad ska jag göra - jag orkar ju helt enkelt inte vara vaken! Jag har goda förhoppningar om att det blir bättre framöver!

I morgon ska vi tillbaka till barnmorskan, MVC (mödravårdscentralen), vi ska få provsvaren från alla prover jag tog förra gången och vi ska få tiden för UL (ultraljudet)! Vi får se vad hon säger om bland annat min trötthet... Det är hårt att jobba under de här förutsättningarna...

Nä, nu ska jag sitta och gråta en stund - det är Extreme Homemakeover.... Det gråter jag till i vanliga fall, nu gråter jag nästan i inledningen! Men innan jag smiter så ska jag ju delge bilden från V.13+0... =PDet går inte så bra...

Vi har fortfarande inte helt o hållet fått ordning på internet hemma, så mina uppdateringar haltar fortfarande... Jag försöker fortfarande vara lite duktig, jag lovar, Sandra! Bara internet börjar fungera trådlöst så kan jag sitta på ett smidigt sätt!

Hur som helst, just nu sitter jag hos mamma o pappa. Johan och pappa är på Frösön och lastar av det sista från Körfältet, sedan kommer dom hit och vi ska fika kladdkaka. Hade jag varit hemma med min dator hade ni fått se bilden på magen från i fredags, då jag gick in i v.13, men ja ghaqr inte bilden på pappas dator och därför får ni ge er till tåls! På fredag ska jag och Nadja på stan, jag måste köpa nya byxor. Just nu använder jag bara mjukisbyxor och leggings för att jeans är galet obekvämt över magen nu! Jag ska med andra ord kika på mina första mammabyxor!

Trött som en festande tonåring så ska jag nu dra mig in i köket och vara lite trevlig med mamma. Men jag lovar åter igen att jag ska försöka jobba upp en bättre uppdateringsfrekvens, bara tekniken väljer att samarbeta!

Blev iaf klart att jag går upp med min uppsats v.8, på måndagen. Så måndag den 18 ska jag vara i Härnösand! *suck* Men det är bara den gången för hoppningsvis, sen är det klart.... Håll alla tummar ni kan!!!

RSS 2.0