GOD JUL!


God Jul och Gott Nytt År på er allihop! Hoppas ni får en fin och mysig dag i morgon!


Jag hoppas på att kunna klämma ur mig en liten årskrönika till nyår, men tills dess får ni hålla tillgodo med den här julglada stora lilla killen! *<=)

Vab igen...

Vincent är åter igen klen... Han har en feber som kommer och går, oftast har han feber en sväng på kvällen och på morgonen är den borta. Han är gnällig, varm och loj. Får väl se om det kan få bryta ut någon förkylning eller om det bara är så att han har feber. Jag tycker att det är svårt att bara "gilla läget" när det inte blir någon riktig anledning till feber. Tankarna på vad som finns i hans lilla kropp går bara inte att hålla borta, samtidigt som jag vet att barn faktiskt kan ha feber utan att behöva ha tumörer... Fy vilken nojig morsa jag blivit!

Kallt är det också, under -20 har det varit större delen av morgonen och just i skrivande stund är det -16,2. Då tänker jag inte ens tanken på att ta en promenad! Kanske satsar på att sova middag med Vincent ist!

Igår var det lucia och det lussades på Vincents förskola. Han var utklädd till pepparkaka, och det var nog den sötaste pepparkakan ever =)Förövrigt så var Vincent på lite "bambol" (handboll) i helgen. Han tycker verkligen att det är skoj att vara i idrottshallen och springa med en boll. Roligare ändå är det när de stora "barnen" busar lite med honom, han blir jätteglad då. För ett tag sedan började sambon vara med och träna ett tjejlag, och Vincent har fått följa med några gånger. Första gången skulle dom spela fotboll när dom gick krabbgång. Vincent tyckte det var perfekt, för då kunde han vara med och sparka på bollen! ;) Här har vi verkligen en liten kille som tycker om att vara med när saker sker! =)Nu ska jag ta hand om den lilla sjuklingen. Det luktar blöjbyte, och jag hoppas att han inte är parasitsjuk igen! :S Ser fram emot att få drickbart vatten igen! Det är dyrt på många sätt att ha det så här! Flaskvatten kostar, det drar mer el att koka vatten och att vara hemma sjuk eller vabba drar ist ner inkomsten... Den väntar man väl bara på att kommunskatten ska ökas för att finansiera UV-filtret... Blä för detta, tänk att man ska behöva ha det som utomlands där det inte heller är drickbart vatten i kranarna! Vår otroligt (o)smarte kommundirektör lyckades kläcka ur sig att vattnet visst är drickbart, man behöver bara koka det först... Men hallå, då är ju vattnet i kranarna i Spanien, Thailand och Egypten också drickbart! Det behöver ju också bara kokas först! Det är pinsamt att det finns husägare som dessutom behöver betala för vattnet till kranarna... Betala för otjänligt vatten... Snyggt jobbat Klimatkommunen... Hade detta hänt i Stockholm hade det inte tagit flera månader att fixa, och det hade antagligen inte varit fullt av parasiter i vattnet fortfarande efter 3 veckor... Jäkla stök!

Sjuk fram och tillbaka

Vincent hade sina vattniga diarréer i måndags och tisdags, i onsdags bajsade han inte alls och igår var han ganska stabil i magen. Med det protokollet så beslutade vi att han skulle få gå på dagis idag, med tanke på att rekomendationen är att man ska vara hemma ett symtomfritt dygn. Vi lämnade strax efter 7 och vid halv 10 ungefär ringer dom om att han är dålig igen...

Jag tog mig hem och gick och hämtade honom, och efter det har vi haft två ganska tråkiga bajsblöjor... Tack och lov verkar det bara bli den vägen på honom. Jag går fortfarande med illamåendet och Johan är helt opverkad. Tänk vad olika det kan vara!

Snart ska jag och Vincent skjutsa Johan till tåget. Han ska till Vänersborg för en helg med sina kompisar där nere. Det är en tradition dom har, så det låter ju jättetrevligt. Jag och Vincent stannar hemma för lite bus på hemmaplan. I morgon ska jag tävla dressyr på förmiddagen och på söndag ska jag och Vincent baka lussebullar med Nadja! Övrig tid ska vi bara ha myshelg med lite bus och mycket mys! Får se helt enkelt vad vi trör för oss med! =)

Nu ska vi fixa lite innan vi ska åka. Blöja ska kollas och kläder ska letas fram...

RSS 2.0