De två finaste i världen!

När flyttröttheten börjar ta ut sin rätt, 1 vecka före inflytt, känns det helt underbart att ha dessa två underbaringar som både fyller på och dränerar energidepåerna! Även om jag efter en heldag med dom är fasligt trött vill jag aldrig byta bort det mot ett liv utan dom! De här två gostrollen är det absolut bästa som hänt mig!

Men tro mig när jag säger att det ska bli skönt att få färdigt flytten så man kan hinna med att faktisk njuta av dom också!

Älskar mina och Johans underbara och superfina barn! ❤


1,5 vecka senare

Uppdateringarna är sparsamma (förlåt för det Anna! ;) )
Det känns som att det ända jag skulle kunna uppdatera om är om Havanna och Vincent, för allt annat är precis som för 1,5 vecka sedan. Vi står fortfarande med massor av kartonger och packar för fullt. Det känns som att man börjar se målsnöret och att det bara är lite kvar, men det brukar ju av erfarenhet bli typ 3-4 kartonger mer än man faktiskt tror då de sista kartongerna blir sånna som man har ett helvete att töma... Det är lite från överallt i hemmet och man måste gå runt och plocka ur dom..

Hur som helst så går det helt underbart bra med kidsen. Båda verkar vara i utvecklingsfaser då båda agerar annorlunda än för 1,5 månad sedan. Men det är väl bra egentligen att de utvecklas och kommer vidare framåt, men det är lite slitigt i mellanåt med deras humör. Det är tur att dom är så underbara som dom faktiskt är, på så vis så orkar man ju härda ut dessa berg- och dalbanor! För det är ju så att man inte bara har dom, utan man har ju sig själv och sambon också! ;)

Vincent har 5 dagar kvar på förskolan. Inte klokt egentligen! Jag vet att han kommer att sakna förskolan och sina vänner hur mycket som helst! Men jag vet också att vi kommer att kunna ha en helt underbar sommar tillsammans!

Nu ska jag göra kväll så jag laddar med energi inför att ta mig an morgondagens uppgifter! Onsdagens "Att göra" är att fixa kartongerna med CDskivor nere i förrådet. Och sen ska jag vara ute så mycket jag kan! Äntligen är både sol och värme här och då ska jag se till att njuta av dom så mycket jag kan!

Over and out XOXO

Packar för fulla muggar!

Snart är vi klara med det här jäkla boendet. Att slippa grannen ska bli helt galet skönt! Det går nog inte riktigt med ord beskriva hur skönt det ska bli att slippa ha med henne att göra igen! Men jag misstänker att en hel del av mina trogna förstår vad jag menar...

I kväll hämtade jag 8 banankartonger, en liten flyttkartong och lite silkespapper att packa med hos min "flytt-donator" Eva. Och nu när klockan nyss passerat midnatt så kan jag nöjd gå och lägga mig efter att ha packat 5 kartonger i kväll! =) Det börjar bli platsbrist för de packade kartongerna, men det är samtisigt skönt att se staplarna växa lite överallt här hemma... Väggarna börjar gapa tomma, precis som hyllor och skåp.

Visst känner jag lite stress inför flytten, men hittills ingen direkt panik. Jag tycker att packningen går bra och att vi är i bra fas. Men vi kan helt klart lägga i en växel till i packningen nu. Det börjar verkligen närma sig nu, på riktigt! =)

Nepp, dax att göra kväll för att möta en dag som ska göra gott för själen! Först familjeutflykt för att kika på ett koupsläpp. Ska bli kul att visa vår-galna kossor för Vincent. =) Och sen blir det att vara lite medhjälpare till Nadja när hon ska tävla i Ås. Ska bli riktigt härligt att känna på dressyrtävlingsatmosfären igen! Kan bara meddela att jag saknar hästarna något grymt, men att jag samtidigt blir ganska ledsen när jag är i stallet då jag vet att jag inte kommer att ha råd att lösa något abb på minst 1 år till och därmed kommer mitt ridande vara väldigt begränsat. Jag saknar min ridgrupp, och jag saknar "min" Salle... Jag saknar att svettas på lektionerna och jag saknar att tävla. Jag vet att det är tillfälligt och att jag kommer att kunna ta upp det igen, så jag ska försöka jobba på att återgå till det "teoretiska" med hästarna fram tills att jag får klättra upp igen!

Men nu är det verkligen dax att göra kväll, så God Natt med er alla! Och på återläsande! =)

RSS 2.0