Åldersnoja!?

Har varit i Ås på ponnydressyr idag. Det gick bra för Erika och Whisper, inga placeringar, men två jättefina rundor iaf! Carro och Cymas gick det bra för, dom placerade sig i första klassen dom startade idag, var itne kvar tillräckligt länge för att veta om det blev vinst eller andra eller tredje plats... (Även om jag verkligen tror att det blev en seger)

Kom fram till att det bara är 1 månad kvar till jag fyller år.... Gjorde vuxentestet igen, den här gången blev jag 22,5 år... Shit, ja ghar gått från 19 år till 22,5... Men jag fyller ju 24, vilket bara innebär att jag snart blir gammal! Vaddå? Åldersnoja? Jag? Nä, det kan jag aldrig tro!

Kvällen har inga klara planer... Får se vad som händer!

Dagens Nadja-rapport: Svullnaden har gått ner lite, såret ser fint ut men vi fortsätter tvätta tills det är helt läkt igen =) Hon är fortfarande inte halt, ingen feber och reagerar inte på tryck, så det är nog helt lugnt!

Good Girl Gone Bad

Idag har det varit onödigt lugnt... Nästan lite tråkigt lugnt... Därav finns inte så mycket att säga, förutom att jag köpt nästan 1,5 kg godis!!! =9 Smaskens!

Dagens Nadja-rapport: Inget nytt att rapportera. Din lilla häst är väligt snäll att hämta i hagen må jag säga!


Ganska lyckad dag trots allt

Dejten idag gick bra. Så nu ska vi bli ett radarpar jag och Cornelia ;)

Dagen började kanske inte så jättelyckat... En något sen morgon, 11.17, och sedan försöka hjälpa till att fixa skjuts genom att låna ut telefonen... Det löste sig till sist, och jag kunde i lugn o ro göra mig klar och sedan luffsa ner till stan och sedan vidare upp till stallet... Lite trist morgon bara...

Efter att ha varit utan frukostgrejor några dagar nu, så blev det lyxigt att åka iväg och handla i kväll! Nu har jag frukost så jag klarar mig ett tag igen!

Stallet i morgon igen, men då ska jag bara ta hand om Pacharan och Zeleia ska få lite uppmärksamhet också... Blir en ganska kort visit antar jag...

Dagens Nadja-rapport: Har ju pratat med dig lite, så du vet ju om såret. =) Ny rapport i morgon (om det finns något nytt att tillföra... =P)

Miss you my love <3

En första dejt

Var med Malin i stallet efter att hon hoppat Cornelia idag. Fick en introduktion i deras stall och rutiner. I morgon ska jag och Cornelia ha vår första dejt! Shit vad jag är nervös!

Dagens Nadja-rapport: Inga nyheter att rapportera! =)

Ytterligare en dag har gått...

och inte känns det lättare direkt... Var dessutom till stallet idag, kändes jobbigt.... Men jag ska klara detta, om inte för min skull så för Ronaldos!

Har varit lite duktig idag också... Städade här hemma! Diskat bort lite av katastrofen i köket, plockat ihop i hallen och i vardagsrummet och dammsugit hela lägenheten! Imponerande va!?

Var förbi och bekantade mig lite med Cornelia idag... Hon är en söt häst, men så klart inte som Ronaldo... Men hur rättvist är det att jämföra med honom... Ska provrida henne om typ 2 veckor... Och fungerar det ok, så ska jag få ha henne en vecka nästan på en gång =P Snacka om att gå in hårt från början! Vi får se hur det går framöver...

Dagens Nadja-rapport: Det var lugnt när jag var uppe! =) Kollar till henne en sväng till i morgon när jag ska upp!

Dax att sova!

Saknar dig mest av allt i världen!

Vackraste Ronaldo

Min vackraste Ronaldo

image2

Hjärtat sjunker som en sten...

Idag lämnade jag dig... Tror inte att du insåg det just då... Önskar dig all lycka i framtiden. Ska alltid minnas alla stunder vi haft - både de bra och de dåliga! Dina dåliga sidor - såväl som de bra - är en del av din personlighet och det är just den som jag har kommit att älska så otroligt mycket.

Det finna bara an av dig, och aldig någonsin kommer någon att kunna ta din plats eller ens komma i närheten av det du är. Ingen kan någonsin ha lika mycket personlighet som du. Du var så tydlig med hur du kände men det var endå få som verkligen förstod... Du är en individ som kan vara svår att komma nära, men har man väl kommit nära så vill man aldrig släppa taget. Du älskar att jobba och blir alltid så positiv när man ska hitta på saker.

Nu är dom dagarna förbi, jag hoppas fortfarande på att jag en dag kommer att få lägga armarna om din hals... Kanske att vi kan ta en tur i skogen... Vi hade 10 dagar tillsammans inplanerat, det förändrades ganska snabbt...

Jag ÄLSKAR dig! Har alltid gjort och kommer alltid att göra... Du har för alltid en plats i mitt hjärta!

Känns galet!

Ska åka på jobbet om ungefär 6 timmar... Måste med andra ord kliva upp betydligt tidigare... Kom just hem från en skoj personalfest... Nästan allt var jätteskoj - möjligen att jag blev en aning bitter efter kubbförlusten, men vad gör man när motstådarlaget fuskar!? =P Men det var god mat, nästan bara glada miner (trots att jag ett tag funderade över om det var lärarna eller eleverna jag festade med... )

Har fått ett jättetrevligt samtal med Johan, då han berättade vad utvärderingsdagarna innehållit för min del... Trodde aldrig att det skulle bli så stort med min skriftliga utvärdering!

Nä, jag orkar helt enkelt inte skriva mer just nu... Måste sova så fort som möjligt och hoppas att jag inte vaknar bakis (och att jag inte blir under dagen heller så klart!) Men det blev lite mer drucket än jag planerat för... =S

Sov gott alla!

Underbart dygn!

Jag har nu haft ett underbart dygn! Om jag räknar tillbaka 24 timmar så var jag på Kjells överraskningsfest. Han ska gå i pension och nu tackade klubben av honom för hans 40 år av hängivelse! Massor av skratt och även några tårar... Kvällen avrundades med brännboll tillsammans med Theres, Karin, Lina, Towe och Greta. Vi spelade i ridhuset, i mörkret... Var ingen höjdrare! Det var för lätt att slå upp i taket så bollen studsade tillbaka, sen var det ritkigt svårt att se bollen och bedömma vart den skulle landa.... Men för all del, vi hade skoj endå!

När vi åkte vid halv 12 åkte jag inte hem.... Hade ist en mysig natt på annat håll... "På bortaplan" som Markus skulle uttrycka det... VI vaknade i morse, tog en varm o skön dusch, åt frukost och la oss i soffan vid tvn - och där har vi legat HELA dagen! =) Kom hem vid 20:20...

Nu väntar lite mat, packning och sovning! Ska jobba på dagis i morgon, 7.30-16.... Känns lite tungt att kliva upp vid 6... =( Men men... Det är bara att bita ihop, alla arbetande timmar nu gör bara gott inför yran!

Is it you or me!?

Modet sjunker för varje dag som går när jag inte hör något... Var det jag som gjorde eller sa något fel, eller var det något annat? Är det du eller jag som är problemet!? Jag försöker få kontakt igen, för att få reda på lite svar, men det går inte så bra... Inga svar återvänder... Ska jag bara ge upp, eller ska jag försöka lite till? De tappra försök jag gjort har ju inte gett så bra resultat... Vad händer nästa gång vi ses? Kommer det bli märkligt, kommer du undvika mig, eller väcks alltihop till liv igen?

Många frågor - Inga svar.... *suck*

Partypinglan är tillbaka!

Nu är sommaren i gång, och då med alla fester och bus...
- På lördag är det fest i stallet. Kjell ska gå i pension, så nu ska vi tacka av honom...
- Onsdag nästa vecka är det dax för personalfest! Har inte festat med mina kollegor hittills =P Får se hur det går!
- Midsommar vet jag inte riktigt hur det blir med...
- Sandra fyller år...
- YRAN!
- Vara värdinna för en Hawaiifest hos Greta!!!
- Sen är det ju massor av helger och lediga dagar... =)

Är riktigt sugen på en skön och avslappnad fest! Måste styra upp något snart... Vill bara ha lite behagligare väder först....

Skål mina vänner! =D

Efterlysning....

Jag efterlyser en god vän som vill gå på bio med mig... Har fortfarande inte fått med mig någon på den senaste Pirates-filmen... =( Vill se den, men vägrar gå själv!!! Så om du har lite tid och pengar över kan du ju meddela mig, så kanske vi kan sällskapa... =)

Dörrmatta??

Fan vilken dörrmatta jag är! Jag lyckas ju alltid bli utnyttjad... Det märkliga är att den skyldige är en person som försöker "hjälpa" mig från att bli utnyttjas i en helt annan situation... Jag hatar verkligen när människor lovar något och att man planerar in det och sitter och väntar, utan att personen dyker upp! Vi hade gjort upp planer, och det involverade inte bara mig och den här specifika personen... Vi skulle träffas hemma hos mig och sedan gå iväg på trav...

Vi pratade mitt på dagen och jag skulle se till att fixa pengar till inträdet. Personen i fråga skulle ringa mig när det var dax att göra sig klar för besök... Sitter sedan och pratar med Sandra och inser att jag inte fått det väntade samtalet, ringer upp och kollar när personen är på ingång... Fick då plötsligt veta att det var ändrade planer, travet var helt plötsligt inställt och personen hade nya planer med en ny person... Jaha!? Tack för att vi planerat i några veckor och att även andra var inblandade... Svek kallas det när man inte ens hör av sig om att det blivit nya planer...

Inte nog med detta... När planerna fortfarande låg i att vi skulle gå tillsammans fick jag plötligt presenterat att vi inte skulle gå själva utan att det var inbjudet en person till... Trodde att man kollade med dom andra inblandade innan man bjuder in andra personer... Hade inga problem med den nyinbjudna personen, men principen att inte ens fråga om det är ok!?

Dålig stil och tro nu inte att jag kommer att göra upp nya planer med den här personen! Nä, nu ska det svida att sveket blev ett faktum! Den här personen ska få höra både en och två gånger att jag blev bortprioriterad trots planer sedan länge tillbaka.... *Grrr*

Had enough - Breaking Benjamin
Milk it for all it's worth.
Make sure you get there first.
The apple of your eye.
The rotten core inside.
We are the prisoners.
Things couldn't get much worse.
I've had it up to here, you know your end is near.

[Chorus:]
You had to have it all,
Well have you had enough?
You greedy little bastard,
You will get what you deserve.
When all is said and done,
I will be the one to leave you in the misery and hate what you've become.

Intoxicated eyes, no longer live that life.
You should have learned by now, I'll burn this whole world down.
I need some peace of mind, no fear of what's behind.
You think you've won this fight, you've only lost your mind.

[Chorus:]
You had to have it all,
Well have you had enough?
You greedy little bastard,
You will get what you deserve.
When all is said and done,
I will be the one to leave you in the misery and hate what you've become.

Hold me down (I will live again)
Hold me down (I will break it in)
Hold me down (better in the end)
Hold me down.

[Chorus]
You had to have it all,
Well have you had enough?
You greedy little bastard,
You will get what you deserve.
When all is said and done,
I will be the one to leave you in the misery and hate what you've become.

Heaven help you.


Japp, jag är arg!

Lista idag... Så du lär känna mig lite mer :P

Namn: Cathrin
Kön: Kvinna
Ålder: Beror på vem man frågar, men på körkortet står det 23
Längd: Typ 167 cm
Smeknamn: Det sista jag hade var Fröken Svår
Hårfärg: Brun
Ögonfärg: Blå (kanske med en uns grått i...)

Har du någonsin:
Ätit sushi: NEJ! Rå fisk!?!?
Stått på scen: Jo, några gånger...
Varit ihop med någon som varit otrogen: Inte vad jag vet iaf!
Klättrat i berg: Nja... Osäkert... Beror på om fjällturerna med skolan räknas...
Sett vita huset: Nepp

Antingen eller:
Kallt eller varmt: Varmt (även om man behöver kyla någon gång ibland)
Spets eller satin: Spets
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Hm... Regn ibland och Snö vid jul!
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Vår
Matte eller engelska: Engelska

Motsatta könet:
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Ja, faktiskt! :)
Vet den om det: Tror inte han missat det...
Vad tittar du på hos en man: Är tyvärr lite ytlig, så utseende, helheten... 

Inom de 48 timmarna:
Kramat någon: Ja
Varit osams med dina föräldrar: Nej
Bråkat med en kompis: Nej

Gillar du att:
Ge kramar: Ja
Ge massage: Jodå, det uppskattas ju, men jag tycker mer om att få! ;)
Gå promenader i regnet: Bara om det är riktigt varmt!

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: Massor... Jobbade, hade häst, festade lite...
Svär du för mycket:  Det har helt klart blivit bättre, men det går att förbättra ytterligare...
Vilken färg är det på dina byxor just nu:  Har inga byxor på mig!
Vilken låt lyssnar du på just nu: Lyssnar inte på musik just nu faktiskt...
Vad är bredvid dig just nu:
En hårsnodd och en av mina väskor
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Är det hur stommen ser ut eller det som är inflyttat på det!?
Vad var det sista du åt: Tårta hos Nadja! Smaskens!
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: En person som jag trivs bra med och som jag älskar!
Har du en lava lampa: Nopp, not now - not ever
Hur är vädret just nu: Soligt och varmt!
Vad gjorde du igår kväll: Chattade med lite folk på Msn
Vem pratade du sist med på telefon: Greta
Vad gör dig glad: Vänner och kärlek
Vart skulle du vilja du åka: Hm... Australien skulle vara härligt!
Vill du ha barn: Oja, gärna inna jag är 30!
Vad ska dom heta: Ingen aning.. Har nog inte ensam bestämmanderätt på det... Men blir det en pojke; Charlie eller Lucas, blir det en tjej har jag ingen aning!

Jag känner mig som en avslagen Cola...

Usch... just nu har jag ingen större ork för något! Känner mig lite matt i pälsen... Kanske solen och värmen håller på att ta ut sin rätt... Det är Paula som gav mig den underbara liknelsen när jag beklagade mig lite att jag kände mig avslagen... ;)

I går på dagen låg jag ute på min solsäng och njöt av solen... Då kommer två kvinnor förbi med en liten pojke... När pojken ser mig säger han; "titta, hon har ramlat ner!" Vet inte exakt vad han menade, men jag tror han fick för sig att jag raplat från en balkong... En av kvinnorna, troligen hans mamma, svarade; "ja, vilken tur att sängen stod där då..." Hahahaha, snältl av henne att inte förstöra pojkens fantasi!

Har varit uppe och gjort ett ridpass.... Har ont i kroppen efter att Anneli ändrade typ hela min sits igen... Jag förstår inte varför jag inte få in i huvudet hur jag ska sitta! Hur många gånger ska hon behöva tjata!? Det är inte första gången kan jag meddela! Hur som helst blev sitsen stundvis ganska bra på slutet... Men det är svårt att ändra saker som i normala fall är på ett helt annat sätt!

I övrigt har jag lite träningsvärk i min högra axel, och en del i rumpan och låren... Hur det kommer sig? Jo du... Igår kväll spelade jag brännboll - och det var inte helt och hållet för nöjets skull... Jag och Markus hade beslutat i lördags att vi skulle samla ihop lite kompisar och sticka iväg och spela lite brännboll... Jag lyckades få ihop några och Markus några... Vi blev väl typ 9 pers när alla som ville/kunde dök upp... När vi sitter där kommer en gymnasieklass (ett helt program om du frågar oss) och när vi ska börja spela så frågar vi om vi inte kan spela mot varandra... Grejen var bara att vi var en tredjedel av deras gäng... Men vi började spela med dom förutsättningarna... Och det gick si så där... Vi fick lite förstärkning av några från det andra laget andra omgången när vi spelade inne. Men så fort vi skulle spela ute, så försvann dom! Hur som helst lyckades vi spela så pass bra att vi bara belv spöade med 7 poäng! Men träningsvärken kommer av att jag inte spelat brännboll på riktigt länge! Det var hur kul som helst att slå och springa!

Nu ska jag iaf strax spola upp ett bad och lägga mig och försöka skrubba bort lite döda hudceller så solbrännan blir lite finare... Ska undvika att ligga i solen idag för i morgon på skolan ska det vara brännbollsturnering och då blir vi ju ute i solen hela dagen!

På återseende!

Så taskigt!

Tenta på tisdag, jag sitter verkligen och försöker vara duktig... Men för att säga sanningen så är försöken bättre än det faktiskt fungerar... Vädret är ju helt underbart, så hur kul är det att sitta och plugga!? Tog med mig en bok och gick ut och la mig på solsängen - hade ambitionen att förena nytta med nöje... Tyvärr tog nöjet över som vanligt! Nåja, det blir nog bra att bli brun också... =)

Ska snart gå ner och hälsa på Magdalena en sväng. Ska sno åt mig en gos med Izolde hade jag tänkt! =D Mat först!

RSS 2.0