Hur vet man?

Om man träffar en kille och umgås ganska mycket med honom. Man kommer väldigt bra överens, trivs bra tillsammans, har skoj, det är alltid avslappnad stämning och det är alltid nära till skratt. Dessutom så är det lätt att prata om nästan allt.

Plötsligt får man höra något som förändrar allt, inget blir sämre men lite annorlunda.

Eftersom man redan gillar honom och trivs bra med honom, hur vet man då om man börjar gilla honom på ett annat plan???

Först jobb, sen helg!

Har jobbat idag, det var lite småjobbigt men det är snabbt passerat och det är ju underbart att jobba med barnen! Direkt efter jobbet åkte jag en snabbis på stan och köpte mig en fleecejacka. På stan träffade jag Malin - som jag inte träffat på över 1 år!!! Jag pratade om att jag ville åka till Sundsvall på lördag och då sa hon att hon kunde följa med om jag inte skulle åka med mamma (vilket jag just då trodde att jag skulle). När jag iaf var klar påstan åkte jag till stallet. Medan jag var där uppe pratade jag med mamma som sa att hon inte kunde åka till Sundsvall och inte heller låna ut bilen.... Typiskt.... Men det löste jag under kvällen, så nu blir det en Sundsvallsresa på lördag med Malin. Vi och den lilla ljusblå ger oss ut på E14 på lördag morgon! Skoj skoj!

Red i kväll också... Gick jättebra, men jag blir så nervös när Malin o Christer står och tittar! Men Cornelia skötte sig bra, det var bara jag som drog lite mycket i vänstertygeln.... Men det blev bättre på slutet och Anneli tyckte att jag gjorde bra ifrån mig. Lite läskigt när hon ska tävla på lördag, jag vill ju inte sitta och förstöra något för henne... Men det verkade inte vara någon fara....

Dusch och sen sängen!

Osportsligt

Jag var och motionerade på personalgympan idag igen. Vi var bara 4 pers där idag, så vi började med inomhustennis med mjukboll, sedan tog vi upp lite innebandy sista kvarten.

Något jag gjort klart är att jag inte vill bli särbehandlad för att jag är ensam tjej, men jag tycker att det är lite osportsligt att lägga upp en hård och lång serv på en person som bara spelat tennis en gång tidigare. Det tyckte även de anda två, förutom han som spelade så hårt... Det blir ju ingt spel om man gör så hela tiden... Får jag bara ett tag till med träning så ska jag nog kunna gå med i matchen på riktigt. Som Johan sa; "Du har ju inte samma förutsättning att träna", vilket är helt sant, jag varken har eller har haft samma möjlighet och förutsättning.... Nä, jag får nog stampa med foten nästa gång detta händer, det ska ju vara lite skoj även om det är skoj att spela med poäng. Johan sa en sak till som det ligger mycket i; "nog för att jag är dålig förlorare, men jag förlorar hellre för att j a g är dålig!"

Aja, innebandyn kändes iaf lättare idag. Gjorde flera mål och gav grabbarna lite motstånd iaf! =P

Gjorde ett pass i stallet också... Så nu blir det strax en dusch och sedan soffan vid tvn (och datorn)! =)

Panik

Idag var jag på skolan fram och tillbaka, skulle bara se till att få hjälp att lämna in ett papper till en lärare. Efter att jag hittat en klasskompis som kunde hjälpa mig, upptäckte jag fl, och efter att ha pratat med en några minuter längre än bara "hej", fick jag en läskig känsla. Det kändes som om det började krypa under skinnet och ett tryck över bröstet, jag ville bara springa därifrån, så det var vad jag gjorde... Avslutade samtalet kvickt och flydde ut genom dörrarna.

Åkte sedan upp till stallet och red ut Cornelia. Hon var både pigg och lite spänd. Ingen direkt avkopplande ridtur, men den var endå ganska välbehövlig. En massa gos blev det iaf under kvällen, hon kommer och puffas och sen ska jag klia henne =) Hon älskar verkligen att bli kliad!

Nu ska jag satsa på att duscha, sen blir det att sova!

Nytt inköp igen

Idag införskaffade jag mig en ny dator! Just nu sitter jag i den nya soffan med den nya datorn! =) Känns toppen, jag ska nu lära mig hur datorn fungerar, det är lite pyssel innan man vet hur allt fungerar.

Tack alla vänner för ert stöd nu när min familj förlorat en medlem, min mormor. Det betyder jättemycket att få några vänliga ord och en kram när man ses!

Just nu är det datorn och idol som är dagens sista ambition!

Sov Gott Mormor

Idag släktes ett ljus, min mormor gick vidare efter en ganska lång tids sjukdom. Hon har varit jättedålig och på något sätt kändes det inte helt oväntat, men även om man är ganska förberedd på det så är det endå tungt. Det är mycket som blir annorlunda.

Vi är många som kommer att sakna vår mamma/mormor/farmor/syster/fru och allt hon var. Vid 12 idag tog hon det sista andetaget, som sedan gav henne den frid hon nu behövde. Ingen mer smärta, ingen mer plåga.

Sov gott mormor, Inga Blomström - 320910-070923, vi kommer att sakna dig, idag och alla dagar

Nattvak

Gick nyss en bit med Paula, vi har ätit en massa onyttigt och kikat på film. På vägen hem gick jag och lyssnade på Winnerbäcks Om du lämnade mig nu. För andra gången idag så fick den en betydande plats... Paula försökte med att den skulle bevisa något vid första tillfället, men jag vet inte om jag kan hälla med om det... Men den är vacker och det finns så mycket i den att jämföra sig med.

Himlen var ganska stjärnklar nu i natt, bara några moln som passerade i flak. Skulle lika gärna kunna ta med mig filt, täcke och kudde och gå ut och ligga och titta på stjärnorna. Mycket att fundera på, mycket att jobba på att släppa... En natt till betraktelse....


Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad
Jag skulle låta blicken möta andra ögon, i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
Jag har rätt mycket med mig själv, precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
Jag skulle få den tiden över för mig själv, som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa, om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp nån yngre, som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu

Humor!!!

Jag var på Coop tidigare i kväll. Det visade sig bli underhållande shopping... Länge sedan jag hade kul att stå i kö! Ska dra historien från början...

Jag, Nathalie och hennes pojkvän Klas var på Copp för att jag skulle handla lite gott inför kvällen. Vi går vändan i butiken ,jag tar det jag vill ha och går till Shop Expresskassan. När jag står där och väntar på att en besvärlig kund ska strula färdigt så kommer en man och en kvinna som jobbar där.

De ställer sig bakom mig och pratar om två tjejer som kvinnan sett hålla i hårfärg och att de nu inte har någon hårfärg att betala för. Hon nämner också för mannen att de har en väska med sig som de inte visar upp i kassan. Hon säger till mannen att de ska haffa tjejerna på vägen ut och be om att få titta i väskan.

Strax efter kommer två tjejer från en kassa längre ner i butiken, mannen och kvinnan går ut utanför kassan och möter upp dem och båda tjejerna följer frivilligt med längre ner i butiken. Min bedömning av dem är att de är ca 15 år. De försvinner ur mitt synfält, och jag står fortfarande och väntar på att få betala. Plötsligt kommer de två tjejerna springande och efter kommer mannen och kvinnan springande. Kvinnan skriker "TA FAST TJEJERNA!" Hahaha, det var så jobbigt att inte börja skratta högt!

Tjejerna försvinner ut i foajen och mannen och kvinnan far ut efter dem. Det dröjer inte alls lång tid innan de kommer in med varsin tjej och leder in dem i ett rum... Hehe, det var HUMOR! Mannen kommer strax därefter och letar numret till polisen. Det som väntde tjejerna var ett samtal hem, för att föräldrarna ska komma dit, och dessutom en polisamnälan.

Trevlig helg tjejer! HAHAHAHAHAHA

Vad blir det av kvällen tro...

Jag har hämtat min nya soffa och den står på plats! Den är bättre än jag trodde! Underbart! Hade planerat filmkväll den dagen jag hämtade soffan, så nu vet alla vart jag kommer att vistas hela kvällen! Trist bara att det fortfarande ser ut som att jag blir själv...

Ska snart sticka iväg och fixa något gott att äta på under filmen, men det kommer väl en uppdatering någon dag framöver...

Och mamma; på torsdag nästa vecka vill jag köpa dator... Har fått hjälp av en kompis med en lämplig modell, så jag hoppas dom har den med en vettig prislapp...

Tänkte skriva något smart...

... men insåg snart att allt jag vill göra är att sova! Det kan ju iofs anses ganska smart om man tänker efter, men det orkar jag inte!

I morgon kommer nog min nya soffa! =D *längtar*

Bra dagar behövs i höstrusket...

Hösten är verkligen här nu... Har slagit klorna i September månad... Det är kallt, blåsigt, regnigt, mörkt och allmänt jobbigt! I morse när jag vaknade snöade det dessutom! Det var nära att jag gick tillbaka och la mig igen! Hade det inte varit för att Johan kom och hämtade mig på morgonen så skulle jag nog ringt och sjukanmält mig! Hade inte gått hela vägen ut till bussen i det vädret.

Dagen har efter den lite missgynnande morgonen blivit helt toppen. En avslappnande eftermiddag och en promenad på kvällskvisten. Nu fattas bara några timmars sömn innan en ny arbetsdag.

Sitter och lyssnar på musik nu, ska nog gå en snabbis genom duschen och sedan parkera under filten i soffan en stund... Känner mig lite små-lat i kväll faktiskt (vilket jag ofta gör iofs...) Ska fylla i min självvärdering på VFUn i kväll, för i morgon ska jag och min handledare ha ett bedömningssamtal... Jag är inte ett dugg orolig eller nervös. Hon har redan sagt att hon ser mig som en kollega, och det är ett toppbetyg kan jag lova! Men det är ju endå ganska bra att få lite feedback på det man gjort och då vad man ska tänka på inför framtiden. Ingen har markerat att dom varit missnöjd med mitt arbete och barnen har jag fått en bra kontakt med och många är redan bekymrade för att jag ska sluta på fredag... =) Underbara barn!

Nä, duschen och sen soffan var det...

Skräckens morgon

Idag har det inte alldeles för underbart att vakna... Det blev med fasa jag tittade ut genom fönstret för att ta reda på vädret... DET SNÖAR!!! Nu är det inte längt borta tills det är vitt överallt, kallt och jäkligt.... Vintern står och knackar på dörren när som helst.... Blä.....

Musikens oanade vetande

Det är lite läskigt med musik har jag kommit på... Spelar ingen roll vad man lyssnar på så kan man helt enkelt sätta sig in i situationen... Det är märkligt vad musiken vet hur man ska känna o göra...

I kväll är jag besviken... Hade väntat mig ett sms, men icke... Så nu blir det väl film i kväll ist... Har lyckats undvika att städa hela dagen, får se hur jag ska göra för att skippa det i morgon också... Vet att jag ska ut till Torvalla i morgon iaf... Så några timmar kommer jag iaf att lyckas hålla mig borta!

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad
Jag skulle låta blicken möta andra ögon, i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
Jag är rätt mycket med mig själv, precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
Jag skulle få den tiden över för mig själv, som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa, om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp nån yngre, som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu
(Om du lämnade mig nu, Lars Winnerbäck feat. Miss Li)

Den är så fin fin fin!
Nä, nu skiter jag i det här!

Trött men glad

Nu är jag trött i både kropp o knopp! Ridningen gick jättebra, är supernöjd! I morgon ska jag och Cornelia ut i skogen...

Sandra... Jag har inte tagit några så kallade "snyggbilder" på mig själv sedan mina svartvita... Men lugn, jag ska! Kanske i helgen!? =)

Höjden av trötthet!

Skulle vilja göra en utmaning... Hur trött kan man bli!?

I morse när jag duschade skulle jag passa på att raka benen...
Grejen är att när jag håller på att klä mig kommer jag fram till att jag glömde ena benet!

Hur trött är man inte då!?!?!?

Är det ens lagligt!?

Igår blev det en lååång dag... Kom till jobbet ca 7:40 och åkte inte därifrån förrän 20:40, jobbade dock effektivt 8:00-17.00, med 20 minuters rast och sedan 18:00-20:15... Känns sådär faktiskt när man egentligen skulle göra praktik... Men men, jag lyckades överleva, men var väldigt osocial i går kväll när jag kom hem...

Ska snart iväg på jobbet igen, men idag ska jag INTE under några som helst omständigheter göra en repris av gårdagen... Tror att Johan kommer att hjälpa mig att minnas det ;)

Tillfixning, frukost och ut till skjutsen... Hörs o syns

Nä tror jag skiter i idag

USCH! vad trött jag är idag... Har måttlig lust att kliva upp och göra mig klar och åka iväg och jobba... Ska nog träna på tidigare kvällar igen... Skulle just nu göra nästan vad som helst för att få kryp aner under täcket igen... Inte bara tröttheten drar mig dit, mina sjukt korta muskler bidrar med sitt också... Nä jag tror jag skiter i idag... Sover bort första halvan av dagen och sitter vid datorn andra halvan...

Tyvärr (?) har jag lite för hög arbetsmoral för den planen, så jag får minsan styra upp frukost o sånt nu... Kanske, om ni har tur, kommer en liten uppdatering senare idag! (om jag inte råks på att somna...)

Trött, tröttare, tröttast

Phu, vilken dag detta varit! =) Ett sammandrag ska ni få...

Klev upp 6:51 (klockan stog på 6:45, men jag orkade inte vakna) Klädde på mig och borstade tänderna och åkte sedan ut och gav Luzifer och Rawelli mat innan jag släppte ut dom. Var för trött för att mocka, så när dom väl var ute åkte jag hem o la mig igen. Sov till 10:45 då det var dax att vakna på riktigt. Låg o pratade med Erica i en halvtimme...

Vid 13:30 sökte jag mig till Torvalla för att, vad jag trodde, spela innebandy en stund. Det visade sig bli badminton när det var klart! Jag har en liten tävlingsdjävul i mig och har otroligt svårt att se mig begränsad pga att jag är sjukt otränad. Så trots att dom jag spelade med tränar bra mycket mer än jag så vägrade jag gör adet lätt för dom! Fick i kväll lite beröm för att jag kört på riktigt hårt endå! =) Resultatet av min badmintoneftermiddag blev en högerarm som aldrig kommer bli sig lik, och en vrickad fot.. Så ikväll är det tigerbalsam och bandage som gäller! =P

Efter en timmes spel så åkte jag upp till stallet, mocka och tog in Luzifer. Fixade hans mat och borstade av honom lite. Sedan åkte jag hem. Här har jag nu i kväll ätit lite middag, duschat och nu ska jag snart dra mig till sängen och titta på film. I morgon ska jag åka ut till Torvalla och se om det blir någon praktik för m in del, eller om jag ska åka hem tidigt och svära över en tidig morgon.... Ska lyxa med chaffis till Torvalla iaf ;)

Och du Paula! Jag höll på att göra en repris vid samma trafikljus idag! ;)

And what now!?

Lördag... Och hur kan jag tillbringa en lördag? Jo, det ska jag meddela... Jag inledde dagen 06:40 med att kliva upp för att åka till stallet och fodra, släppa ut hästarna och mocka. Det regnade ganska bra på morgonen och jag cyklade först till mamma o pappa för att låna bilen, och cyklade också hem när jag kom tillbaka. Hemvägen var nog bland det blötaste jag kunde vara med om! Var plaskblöt om ridbyxorna när jag kom hem...

Tillbringade följade 6 timmar i soffan... Mycket soft må jag säga! Tittade på tv (japp, så sköna serier som so you think you can dance och top model). Vilade ögonen på Pacha i den första av de två nämnda serierna...

Efter det var det läge att börja göra sig klar för dagens andra stallvända... Paula gjorde mig sällskap. =) Hur som helst tror jag att både Luzifer och Rawelli var ganska tacksamma att vi kom och tog in dom. Båda var blöta och troligen lite hungriga...

Kom hem efter en snabb vända till Zandra o Johan för att hämta lite filmer och mamma för att hämta ett par skor, saft och en katalog. Väl hemma sedan blev det en snabb vända ner i tvättstugan innan det var dax att inta soffläge igen. (Längtar ännu mer efter min nya soffa! Borde komma till veckan...) Hur som helst så har det blivit två filmer i kväll.

Inledde ganska tidigt med Disturbia. Och snälla någon, påminn mig varför jag är så naiv och tittar på filmer som får pulsen att maxas och att man blir hysterisk och stressad över att bo på bottenvåningen! Åter igen sitter man nästan livrädd och hoppar till så fort någon går förbi utanför fönstret... Men för all del, nästan alla sånna filmer har ett ganska odramatiskt slut... Så även denna. Men det räckte inte riktigt till, var ner i tvättstugan efter filmens slut, det riktigt kröp under skinnet för att jag ville ta mig därifrån så fort som möjligt...

När jag kom in igen var det läge för en mindre dramatisk film, en som distraherar pirret, innan man ska försöka sova... Filmen som fick äran då var Step up, och Ja, Nadja. Den är super bra ju! =)

Dagens OPS....
Jag lovade Paula att lägga ut det här för att det faktiskt var så roligt!
Paula: Få inte motorstopp nu då...
Cathrin: Nejdå, aldrig!
*Cathrin laddar för grönt ljus, det knäpper om och... bilen dör!*
HAHA, jag ska ALDRIG mer säga aldrig! =P

*I REALLY do need a boyfriend!*

Dax att sova, Luzifer och Rawelli uppskattar nog om jag vaknar ungefär samma tid i morgon...

Familjestäd

Hahaha! Mamma o Nathalie har lovat mig att städa min lägenhet utifrån två krav... Mammas krav var att hon fick slänga vad hon ville... Nathalies krav var krämbulle, ballerinakex och en fanta.... Gissa om det känns festande!?! Zandra la också ett anbud på städningen, men plötsligt började det handla om pengar och jag vet inte om det verkligen är lagligt att anlita städare svart på så sätt.... ;)

Men sanningen är att jag är riktigt frestad att släppa in mamma... Det jag själv inte kan slänga lovar jag att hon fixar... Mitt hem skulle bli riktigt fint efter att hon gått lös här....Kanske vi ska göra det till ett familjeprojekt?

Klev nyss upp, har sovit riktigt kasst i natt... Hade svårt att somna igår kväll, så jag låg o tittade på 2 fast 2 furious en bit in på natten.... Efter det somnade jag en liten stund och vaknade sedan igen... Sen höll jag på så till fram mot 5-6tiden... Efter det har jag haft en ihållande sömn! Skönt det iaf!

Idag har jag endast 2 planerade aktiviteter... Lämna tillbaka böcker på bilblioteket och ridningen... Ska göra mig klar och åka upp tidigt, behöver koppla bort hjärnan lite. Har haft några dagar som varit lite jobbiga mentalt. Så att åka upp till stallet gör mig bara gott! (Jag håller fortfarande mitt löfte Nadja!)

Frukost, göra mig i ordning, promenera/a bussen till campus, en sväng på stan om det är länge kvar till bussen går... Sen blir det en softiskväll!

Övervägande

Plockade just bland grejorna jag tog hem från Tanne... En del av grejorna ska till andra stallet, så dom stoppade jag i min nya stövelväska och resten stoppade jag i en låda och en påse och ställde upp på hatthyllan... Kände då när jag satt på golvet i hallen att jag skulle behöva göra något drastiskt åt min lägenhet!!!

De personer som kände mig för 5 år sedan vet vilken pedant jag varit, ingen känner igen mig nu... Och när till o med jag själv upplever hur okrontrollerat mitt hem är så ÄR det verkligen dax att göra något!

Hur som helst så ställer jag stövelväskan åt sidan och tittar mig omkring för att börja någonstans... Håller andan några sekunder, lägger pannan i djupa veck och tänker "ska jag se 2 fast and 2 furious eller knocked up...." JAG ORKAR INTE STÄDA!!!

Glass o film blir det... Städningen är kvar senare också, det är garanterat ingen som gör den åt mig... *suck*

förresten...

Igår var det 24 personer som läste min blogg och ingen gav sig till känna! =( Vill ju veta vilka som läser! Några vet jag ju, men 24 stycken!? Så många känner jag ju knappt! ;)


Seg dag....

Är galet seg idag... Hade inte alls lust att kliva upp och jag sov riktigt länge idag... Erica ringde vid halv 11 och då vaknade jag (jag gick o la mig vid halv 10 i går kväll...) Efter det har jag bara tagit mig till soffan och legat o slappat framför tvn. Känns som om det inte kommer att bli så mycket ambitioner idag. Sa igår att ambitonen idag skulle vara att städa, den är inte längre en ambition utan istället har det blivit en önskan...

Skulle utan tvekan kunna ligga i sängen hela dagen... Men jag har ju ingen som fixar mat åt mig och dessutom är det ganska tråkigt att ligga i sängen en hel dag alldeles ensam!

Frukost....

Helgen och nu ytterligare en vecka

Har varit lite seg på uppdateringar i helgen, kan bero på att jag inte varit hemma större delen av helgen! Har bott hos Erica på Radisson från det att jag vaknade i lördags till i går eftermiddag. Det har varit jättemysigt och roligt. Vi var ut och åt på Simon o Victor på lördagskvällen, sen gjorde vi ett litet besök på O'learys. Förutom dom utflykterna så har jag mest tillbringat helgen på/i en säng! =) Har kännts lyxigt att bo borta så där, inte bry sig om att laga mat, städa osv... Utan att lyxa med roomservice! Förstå hur skönt det känns när det är någon som bär in maten på rummet! Tack Erica för en underbar helg!

Idag har jag bara hunnit med ett litet besök på stan. Jag var till kiropraktorn på morgonen. Inga stora problem, hon sa att jag var "fin i kroppen". Kändes bra! Hon förklarade att ena benet är ngt längre än det andra, men att det är så lite att det inte påverkar något och att i övrigt så är jag smidig och mjuk, möjligen ngt överrörlig i svanken. Att jag upplever problem beror bara på att jag är för vek i muskulaturen... Så hon gav mig lite förhållningsorder för vad som gäller för träning och övning... Så nu vet jag vad som gäller! Men jag kommer att vara seg ett tag nu... Alla grejorna som hon gav mig att göra hemma innebär just nu att jag inte kan göra samtidigt som jag andas =P Så om ni träffar på mig och jag är vimsig så beror det bara på syrebristen efter att jag tränat! =)

Nu ska jag fika lite, lägga mig i soffan, titta på tv en stund innan det är dax att göra något vettigt och sedan gå på vägningen!

RSS 2.0