VAB

Nu är det tredje dagen med vård av barn. Vincent har dragit på sig en redig förkylning och har i två dagar "bara" hostat, snorat och klagat på ont i halsen. Nu idag så kändes han lite varm och när jag tempade honom så hade han 38,3 i temp. Blev med andra ord en dag i lugnets tecken. Jag packade lilleman i vagnen och tog mig ner till stan för att passa på att uträtta några ärenden. Han fick lunch på Törners och sedan la jag ner honom i vagnen så han skulle få sova en stund. Den där stunden blev 3,5 timme lång! Det var helt sanslöst! Jag fick lov att kolla flera gånger så han andades...

Nu är han visserligen piggare, men fortfarande på febergräns, hostar och snorar massor. Fortsätter nog med den här lugna dagen... Har tvättstugan och får snart besök av minsta systern!

Ett av mina ärenden på stan idag var att hämta bilderna som vi var och tog i studio på Vincent... Här är dom!

    


Fina kommentarer och lite bilder!

Tack för de fina kommentarerna jag fått. Kul att det är några (fler än familjen) som läser min blogg. Och det är jätteskoj att det är personer som träffat Vincent när han var sjuk, som fortfarande följer honom lite på distans nu när vi inte längre vistas i Umeå. Här kommer ett helt gäng bilder från våren! =) Ska ta mig i kragen och försöka fota honom lite mer igen. Det var lättare när han var liten och inte förflyttade sig så snabbt. Han är så aktiv att det nästan känns lite svårt att ha med en kamera då man vill vara lite nära för att han inte ska vara övermodog och trilla från höjder osv... Men visst ska det väl bli lite härliga bilder från försommaren och sommaren framöver!

 Så här kan man också visa upp sina nya kalsonger! ;)
 Vincent har blivit grym på pussel, detta är ett pussel på 20 bitar (4-7 år) som han lägger ganska enkelt!
 Gosefisen har skaffat hund, Pelle, som han tar fint hand om någon gång ibland ;)
 Stora killen sitter och spelar På Spåret under sina pottbesök... ;)
 Hur stor är man inte om man kan öppna yoghurten helt själv!? :) Han var grymt stolt över sig själv! ;)
 Det är inte bara pussel han är bra på, vi har börjat spela enkla spel också! Han lär sig reglerna toksnabbt!
 Hittar man en uppstickande spik....
 ... så måste man ju banka ner den! Blivande snickare kanske!?
 Premiärkör bilbanan han fått av grannarna!
 Rackarns vad kul han tyckte det var! Full gas hela tiden!
 Lite långhårig kille kanske... Lite film gör honom redo för klippning iaf!
 Och så här snygg blev han till slut iaf!
 Tänk vad mycket hår en sån där liten kis kan ha! Ändläst klippande kändes det som... :P
 Ny keps med Blixten McQueen - så klart! ;)
 Ligger inte alls som pappa i soffan... Äpplet faller inte långt från trädet... ;P
 Mamsen bjussar på påskägg! I ägget fanns ett linne och kalsonger med Blixten McQueen och ett mindre ägg med lite godis i! Men det var en lycklig kille som fick ta del av påskens gottigheter... ;)
 Vincent har fått ett eget litet bord och två stolar till sitt rum. Det var perfekt att sitta och pussla vid. Nu har vi börjat forma om rummet till ett rum där "bebisen" flyttat ut och "storkillen" har flyttat in!

Fy så dåligt!

Det går förbaskat dåligt med att uppdatera för min del! Tänk att jag inte ens berättat hur röntgensvaret löd! Hur som helst så fick vi svaret i början av april, och det var över förväntan! Den misstänkta förändringen kanske inte var en förändring alls! Lungan hade fallit ihop under narkosen och det kan ha gjort att tumören töjdes lite. Läkarna är övertygade, utan att kunna ge några garantier, om att allt är död massa. Det var en GRYM lättnad som faktiskt inte kan beskrivas i ord! Tårarna bara flödade och livet kom tillbaka! Hur underbart som helst!

Nu är vi tillbaka i vardagen igen, allt rullar på som för vilken familj som helst. Nästa röntgen känns just nu inte alls särskilt jobbig, men den blir heller inte av förrän i augusti/september någon gång. Så vi får väl se hur man känner när man kommer dit! Just nu ska vi sikta på att möta sommaren med massor av bad och lek i solen! =)

Ska försöka mig på att skärpa mig med bloggen! Det kräver ju faktiskt inte jättemycket tid, men jag har inga avsikter att blogga varje dag som jag gjort en gång i tiden! En gång i veckan kanske får räcka... ;) Hur som haver ska jag bjussa på bilder på den lilla underbaringen någon dag!

RSS 2.0