Märkliga kalenderdilemman!

Varje år hamna rjag i samma fåniga och märkliga dilemma, vilken kalender jag ska välja för det kommande året... Jag menar - HUR svårt ska det vara att välja!?

Den här gången står jag och väljer mellan att skapa en härlig fotokalender med bilder för varje vecka. Jag skulle isf välja en hel massa bilder på Vincent från det att han var liten till att han nu blivit lite större.


Några exempel på layout

Mitt andra alternativ är att köpa en "vanlig" logg-kalender. Dom är väldigt tilltalande att skriva i och det finns massor med härligt anteckningsutrymme. Och just där kan jag ju faktiskt klistra in favoritbilder när jag hittar härliga bilder. Det blir som en levande kalender som utvecklas med tiden...Ja, jag vet inte jag... Ska överväga saken någon vecka till... Men ska jag göra en fotokalender är det skönt att ha det gjort innan juli tagit slut, så jag slipper ett glapp mellan att min gamla tar slut och min nya kommer... Jösses att det ska behöva vara så svårt!

 Jag tävlade i slutet av maj. Johan var snäll och tog kort på mig och Salvador. Lite synd att vädret inte var bättre, så Salle kunde offrat sig att se lite mer alert ut! ;) Regn ÄR inte kul! ;)

 Och vad vorde min blogg utan Vincent!? Självklart bjuder jag på en avslutande bild på mitt underbara busfrö!

Förkylningstider

Sedan en vecka tillbaka ligger jag skapligt kass i årets förkylning. Förra fredagen vaknade jag och saknade rösten. Och så fortsatte det hela helgen. Jag stannade hemma från jobbet hela veckan i hopp om att förkylningen ska ge med sig. Rösten kom tillbaka innan helgen, men ont i halsen har jag haft i 3-4 veckor sammanlagt och jag hostar hårt och är täppt i näsan.

Allt detta känns väl igen som en vanlig förkylning som går över inom någon vecka, men jag har lite jobbigt med framförallt näsan och halsen. Jag får inte ta vanlig nässpray då jag för typ 1 år sedan bröt mitt beroende och koksaltlösningarna hjälper föga sånna här gånger. Att jag har ont i halsen sedan flera veckor känns ju också lite olustigt.

Hoppas att det vänder lite drastiskt nu i natt, så jag slipper vara hemma mer från jobbet. Som det känns nu så är jag ju inte i form att jobba, men blir jag bättre så kan jag göra mina två sista veckor innan semestern! Det är inte lätt att vara förkyld, nu när man har familj är det aningens svårare att verkligen vila. Men det är väl kanske familjen som peppar att kämpa på också. Som tur är går förkylningar över av sig själv, det gäller bara att vänta ut dom! Snart är jag nog på benen på allvar och snart är det dax för lite härlig semester! =)

RSS 2.0