Kan man låta bli att älska barn??

Jag tror inte det... Spelar ingen roll hur störiga dom kan vara, när det väl kommer till kritan så är dom helsköna! Idag haglade det frågor vid frukostbordet och från lunchbordet, från en och samma tjej!

"Har du pojkvän?"
"Är du kär?"
"Vad heter din mamma?"
osv osv.... Men den bästa frågan kom från ingenstans... Tjejen sitter helt tyst och vi andra sitter och småpratar... Plötsligt från ingenstans kommer det....
"Är gud en kille eller tjej??"

Förövrigt idag har min humor legat på skrämmande låg nivå....
Therese till en av tjejerna vid lunchen "Stoppa den i munnen utan att göra en min..." (Hon pratade om en citron och inget annat - trots att jag asgarvade....)
Det har varit fler sånna situationer med liknande stil, som också inneburit att jag skrattat så tårarna sprutar... Det är skönt iaf att man kan ha en sån avslappnad attityd på jobbet... Skulle vara jobbigt att vara seriös hela tiden... trots våra, kanske inte så rumrena syftningar, så förstår barnen ingenting... Så de sitter bara och tittar när man håller på att gå åt av skratt!

Nu är det tvättstugan en liten stund till, sen ska jag SOVA!!! Är så trött!

Kväll 3

Igår var det sista yrankvällen... Det innebär också att det var presidenttal... Men hela kvällen var lite galen, så om jag ska börja från början så ska vi spola tillbaka så långt som till typ 14-tiden.

Jenny och jag åkte upp och skulle kika på galningarna som tagit öl-orientering till en yran-tradition... Satt och kikade ungefär en timme, sedan åkte vi hem till henne, åt och jag duschade och fixade håret (eller Elsa hjälpte mig ju faktiskt). När vi var klar med det så åkte vi på förfest hos Andreas och Jonas. Mycket folk var det och mycket alkohol blev det... Jag blev lite överförfriskad och fick occupera Andreas säng en stund... När klockan började på att bli 22 ville Jenny gå in på området, så hon lotsade mig ur sängen och sedan promenerade vi ner till stortorget där The Ark spelade. Vi kikade en stund där innan jag tog fart mot scenen där Neverstore skulle spela... Det kan jag förresten meddela att det var yrans klart bästa spelning, shit vad skoj det var! Uppskattar att gå på spelningar när man kan de flesta låtarna... Jag sjöng för full hals och trängdes med en massa andra framme vid scenen! =) Efter att dom spelat i ungefär 45 minuter så var dom klara och jag förflyttade mig upp mot stortorget igen.

På vägen upp hittar jag Andreas, Martinsson, Patrik m.fl. och beslutade då att jag skulle hänga med dom på Presidenttalet. Jenny och jag skulle ha träffats mellan Neverstore och presidenttalet, men pga ett mobilnät som kraschar lika illa som på nyår, så hittade vi inte tillbaka till varandra förrän senare utanför O'learys tält på stråket, så jag hängde med Andreas och Patrik resten av kvällen.

Idag, för er som inte visste, så fyller jag år. Jag fick en jättebra inledning på födelsedagen, och det varade fram till typ halv 4, då jag gick hem till mamma (inte för att det blev kasst bara för att jag gick dit, men det var inte lika bra som innan). Hos mamma fick jag lite presenter. Av mamma o pappa fick jag lite skraplotter (det måste vara vuxenvarning över den presenten för det är vad vi i normala fall ger mormor, morfar och farmor...) och Yranbiljetten som jag fick lite tidigare. Av Nathalie fick jag en film; Djävulen bär prada. Av Zandra fick jag 2 byxor och en tröja. Av Johan och Jimmy fick jag 10 toblerone från deras tivolivinst... (dom försökte fixa en playboy-kanin till mig - gulliga grabbar!) Av mormor och morfar fick jag en klocka, som jag nu tränar på att uppskatta...

Snart börjar det komma förbi lite folk som är sugen på tårta... =) Så jag ska plocka ihop lite till innan den första anländer!

Nu är det dax att börja planera nästa års Storsjöyra! *längtar redan*

Kväll 2

Andra yrankvällen är avslutad (och lite till). Det var en tokrolig kväll, mycket mer partyhumör för min del. Kvällen började med middag hos Zandra och Johan. Smaskigt var det och det fick också bli min förfest... Åkte därifrån ungefär vid 19-tiden. In på området och inledde kvällen med Podge. Det är bland annat en tjej i stallet som spelar i det bandet, så det är bekant folk för mig. Dom skötte sig utmärkt och det var bara synd att det var så lite folk där! Fler borde lyssna på ett bra band! =) Efter en stund där fick vi springa över till Jenny för att hon behövde klä på sig lite mer, då passade jag på att dricka upp det jag hade lämnat hos henne i torsdags (dvs 1 Xider och 2 cube) och sedan vandrade vi tillbaka för att dra oss upp till stortorget och lyssna på Timbuktu och Damn! Det var en helt lysande spelning och jag och syster yster shaka loss och sjöng för full hals! =)

Senare på kvällen blev det också The Hives. Måste erkänna att jag inte var jätteimponerad faktiskt... Nog för att det var den enda sverigespelningen, men jag stod och sov mentalt större delen av spelningen... Det enda som var lite roligt var att han som sjöng var väldans lik John! =)

Snart är det dax att göra sig i ordning inför dagens bestyr! Jenny kommer och hämtar mig nu! Uppdat. i morgon igen! OCH DÅ FYLLER JAG ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D

Kväll 1

Nu har Yran dragit igång på allvar och på plats är jag! =) Var ut första kvällen igår och det var skoj, hade kunnat vara bättre men det var klart godkänt iaf! Inledde kvällen med en liten kort "förfest" hos Jenny, sedan gick vi in till stan. Snook fick inleda kvällen och shit vad dom är bra och SNYGGA!!! =P En skön spelning där, sedan gick jag och Jenny ner till tivolit en sväng (hittade en "nalle" som jag SKA ha!). När vi gick där nere och kikade så hörde Sandra av sig och vi slöt upp med henne, Martin och hans vänner. Tillsammans med dom hamnade vi på stortorget och Moneybrother. Därifrån gick vi (jag och Jenny alltså) ner och lyssnade på Calaisa en stund... Sedan gick vi till tivolit en sväng till, där vi slöt upp med andra vänner. Med dom gick vi på Lasse Lindh och därefter var det dax att ta sig hem... Var hemma 3 och nu är jag redan vaken och ska försöka ta mig upp till stallet om en stund...

Ska träffa syrran på stan senare... Kändes lite väl tungt faktiskt... Men vad gör jag inte för henne en stund... =) Skulle ha tvättat lite också, men det verkar få stå tillbaka en dag till...Orkar inte kliva upp så tidigt för att tvätta och eftersom jag ska iväg snart så hinner jag inte med tiden 12-17 (som jag hade bokat) om det inte fortfarande är tomt när jag kommer hem, isf tvättar jag det allra viktigaste...

Nä, nu är det att snygga till sig lite som ligger på schemat...

Nu har den återupplivats!

Efter några dagar i respitator så har nu min dator återupplivats och fått komma hem. Nu återstår det bara att se hur länge den orkar vara vid liv den här gången! Minst till September hoppas jag!!!

Inte så mycket har hänt sedan sist... Har kommit hem från Sandviken, det var underbart att hälsa på hos Magdalena, Tony och Izolde! God mat, trevliga människor, fint dop och en massa mys och gos med lilltjejen! Ska försöka åka ner något mer framöver hösten. Jag och Magdalena kläckte idén om att jag ska bli barnflicka/nanny hos dom, hor perfekt skulle inte det vara!? =)

När jag kom hem vankades det jobbdax.... Jag inledde mitt sommarvik. på fritids. Nog för att det känns lite tungt, jag har ju varit grymt bortskämd med att sova hur länge jag vill och spendera dagarna med exakt vad jag velat, men det har endå varit lite roligt att börja jobba igen. Det är väl främst mina sovmornar som jag saknar lite... Jag har verkligen varit bortskämd med att kunna sova till fram emot 12 på dagarna!

Nu närmast vankas Storsjöyran! Sommarens höjdpunkt! Redan i morgon drar en långhelg, med massor av bus, igång! Jag och Jenny ska förfesta lite på egen hand i morgon, många som jobbar även fredag... Men på fredag lutar det åt att jag ska vara hos Sandra och på fredag ser det ut som att jag hamnar med hela gänget (om jag får tolka situationen fritt) Hur som helst så kommer detta bli en GRYMT härlig helg! Inte nog med Yran så fyller jag ju år också!

Inte för att jag känner att jag behöver bli så mycket äldre (nä jag trivs alldeles perfekt som det är nu, tack!) men det är ju allt runt om! Släkt och vänner hör av sig, gott fika (en bra ursäkt att äta tårta flera gånger om dagen!!!), lite presenter (ja, jag är fortfarande som ett barn på den fronten) och givetvis att folk kommer hit och hälsar på! Det enda som känns på lite är att jag ska ut och festa under lördagen, så jag antar att jag kommer att vara seg under söndagen... Men vad gör det!? Det är ju min dag! =)

Igår var jag, Sandra och Jenny ut på Stråket en sväng... Jättemysig kväll, men massor av tjejgrejor! Fattar inte hur mycket vi kan sitta och skvallra om! Det som är snäppet värre är att, trots att vi pratar mellan gångerna vi ses, så har vi fortfarande nya saker att skvallra om när vi sedan ses!!! Men jag har ju hört talas om att det är sånt tjejer är bra på... Kan inte varken dementera eller verifiera det.... Innan jag kan ta ställning till det så behöver jag veta hur mycket killar skvallrar och pratar... Har en svag känsla om att killar faktiskt pratar om allt möjligt också, men kanske med färre personer... Skulle vilja vara osynlig ett tag och kunna vara med när killarna skvallrar, för att jämföra det med hur vi tjejer skvallrar! Mest i undersökande syfte, men även att ta reda på ett och annat! ;)

Nu är det strax dax att sova! Ska upp och åka till stallet i morgon bitti! Ska passa på att åka till stallet innan jobbet i morgon, eftersom jag ska på Yran på kvällen.... Har dessutom stängningen på fritids, så jag slutar inte förrän 17.00 och då är det hem och göra sig klar! =) Är jättepepp!!! Tack mina underbara föräldrar för Yranbiljetten för alla tre dagar!!!

Sköt om er, så ska jag börja uppdatera lite flitigare nu när datorn är hemma igen! =)

Hatar datorer - BIG time!

Nu sitter jag hos min barndomsvän Magdalena, kom ner i går på eftermiddagen. Nåstan hela resan ner gick till att göra klar doppresenten till lilla Izolde, och jag blev klar sent i går kväll med de sista detaljerna. I går satt jag en hel del och myste med den lilla tösen, det är perfekt att kunna låna en liten bebis så här en liten stund! ;) Hon är ungefär hur söt som helst!

Innan jag åkte kraschade iaf min daotr en sväng, därav att uppdateringar har uteblivit några dagar nu... Jag måste faktiskt erkänna att jag hatar datorer ganska mycket just nu... De datorer jag har haft genom åren har inte varit särskillt skoj... Var och varannan har på ett eller annat sätt pajjat! Ser fram emot september då jag ska ta mig råd att köpa en ny bärbar variant. Hoppas att den håller några år! Jag lämnade iaf min nuvarande dator hos pappa innan jag åkte ner, så kanske att han kan fixa den tills jag kommer hem...

Har haft Cornelia i början av veckan. Red måndag, onsdag och torsdag. Måndag och onsdag red jag i riidhuset, försökte komma fram till hur man rider henne. Red volter och på måndagen var Nadja på mig lite! Hon satte press på mig att rida på en liten 8-volt med övergånger på 3 vändpunkter! Det belv jättejobbigt, men det blev bra till slut och jag blev jättenöjd med ridnignen. Den övningen jobbade jag vidare med på onsdagen och då kunde jag avancera från trav-skrittövergångar till trav-galopp arbete! Kändes jätteskoj när det faktiskt gick bra... Men jag vet att jag måste börja bli lite mer effetiv i min ridning - röra på fingrarna och böja på hästen lite! Jag blir lite väl passiv och låst i handen och i avbrotten släpper jag iväg hösten helt o hållet! Så det är ju det jag får sitta och jobba med ram över, och Nadjas övning passar perfekt för ändamålet! =)

Nu ska jag snart hjälpa Magdalena att locka håret, hon ska locka på mig också...  Sen mitt på dagen någon gång ska vi åka iväg tll kyrkan för dopet. Därefter är det fika här hemma! Mys! =) Oh! Izolde ska ha en vit klänning och ett par trosor med lite spets på, som hon fått av mig, under dopklänningen! =D  Måste komma ihåg att ta med kameran! (Nog för att jag redan tagit en hel del bilder =P)

Får se när nästa uppdatering kommer, troligen inte i helgen, men ja ghoppas på att jag får tillbaka min dator till veckan! Annars får jag väl förska skrämma igång den släpbara.................... BLÄ!

Trots att det blev som det blev är jag endå ganska lycklig... Det blev bättre än jag byggt upp i min fantasi! =)

Om ni bara visste....

Nu kommer det snart att hända något (hoppas jag)... Två sena kvällar i rad, eller nätter om man vill, så har jag kommit till att sitta och planera och fundera hur jag ska göra för att lyckas. Tror att om jag följer den här känslan och vågar chansa lite, så kan det faktiskt bli ganska bra!

Gårdagskvällens projekt resulterade i något som jag funderat på i snart 1 år. Helt oväntat tog det en helt ny vändning och jag har nog helt bytt koncept! Det är inte alls vad jag tidigare funderat och tittat på! Men ack så nöjd jag kommer att bli om det funkar!

Så om jag säger beige, vad säger ni då?

Ska snart sätta mig och få i mig frukost, ska helst vara på väg upp till stallet om en halvtimme! Känns tveksamt att jag faktiskt hinner.... =S Men jag har tagit till lite extratid, så mina fodringar ska inte behöva bli lidande för att jag sitter uppe sent och är sjukt trött så här på morgonen....

Aja, jag tar tag i detta nu!

Bara några timmar sedan sist, men endå!

1. vad heter du? Cathrin
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? När jag var liten ville jag byta till mitt ena andra namn, Linnéa
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Mamma o pappa hade nog bara det här namnet, men mormor hade i princip döpt mig till Jenny! =P
4. vilket stjärntecken är du? Lejon
5. vilken årgång är du? 83:a
6. vart bor du? Östersund
7. bott utomlands? Nae, inte på heltid iaf... Tillfälliga boenden har det väl blivit i Norge iaf...
8. flyttat antal gånger? Massor.... 12 gånger sammanlagt, 7 gånger sedan jag flyttade hemmifrån
9. vart skulle du vilja bo? Där jag känner mig hemma och det är där jag känner mig älskad! =)
10. vilken skolklass? Lärarstudent, ska inleda sista terminen i höst...
11. vad vill du bli när du blir äldre? Lärare blir det!

UTSEENDE
1. hur lång är du? 163-165 cm, har egentligen ingen koll...
2. hur mycket väger du? Just nu väger jag ganska lagom...
3. hårfärg och frisyr? Brunt, långt o rakt....
4. ögonfärg? Blå!
5. mest nöjd med? Det där kommer och går.... Påklädd är jag oftast ganska nöjd med helheten ;)
6. minst nöjd med? En hel del faktiskt
7. skostorlek? 38-39
8. glasögon? Mm, men jag föredrar linserna!!!
9. har du några piercingar/tatueringar? Nej, ingenting! Men tatuering har kommit på fundering massor med gånger...

FAVORITER
1. filmer?
Förkärlek till The Guardian och Fantomen på operan
2. låtar? Just nu har jag Fergie - Big Girls Don't Cry som favorit...
3. årstider? Oh, det är Sommar!!!
4. mat/dryck? Grillat är underbart! Och då ska det vara något gott att dricka till, läsk (blir det ofta) eller något lite starkare =P
5. djur? Hästar! =)
6. färg? Kan inte bestämma mig för en
7. parfym? Hugo Boss!
8. tv-program? Tittar på för mycket för att kunna avgöra en!
9. ämne i skolan? Hatar skolan! =(
10. sysselsättning? Just nu, vara i stallet.... =P

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka?
Den enda jag har, en svart kavaj med grå huva
2. vad använder du just nu för skor? Gympaskor, ballerina skor eller något av mina högklackade alternativ...
3. favoritfärg på kläder? Spelar inte så stor roll, men svart funkar alltid!
4. favoritmaterial på kläder? Bomull, siden, denim
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Typ allt, eftersom nästan allt är för stort!!!
6. favoritaffärer? HM, Gina Tricot, Bik Bok
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Just nu ingenting eftersom pengar en en kraftig bristvara i mitt hem!
8. favoritmärke? Svårt att avgöra...
9. vad har du för byxstorlek? Vet inte egentligen, nu är det länge sedan jag köpte byxor... 38-40 kanske??
10. vad har du för tröjstorlek? S-M

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan?
Vilket rum pratar vi om?? Lägenheten anses nog som liten....
2. vilken färg på tapeterna? GRÖNA!!!!!!! (kräks!!!!)
3. vilka färger går rummet i i övrigt? De flesta möblerna går i Björk =)
4. favoritmöbel i rummet och varför? Sängen, det är där jag spenderar flest avslappnade timmar!
5. vad vill du ändra där inne? Större säng!
6. vad har du där inne av följande:
a) tv?
Ja
b) video/dvd? Ja
c) dator? Ja
d) stereo? Ja
e) telefon? Ja
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Resten av mitt kvarter....
8. vad gör du oftast i ditt rum? Sover
9. vem förutom du brukar sova i din säng? Det har inte blivit så många, men den som känner sig träffad vet det själv! =)
10. favoritpryl i rummet? Mina tarotkort

BLANDAT
1. vad heter din morfar?
Rubert
2. var har du i din:
a) jackficka just nu?
Tomt
b) skolväska just nu? Samma västa som till allt annat, så där är det massor med grejor!
c) handväska eller liknande just nu? se föregående svar
3. vad är du beroende av? Socker??
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lipsyl använder du? Idomin eller Labello
6. vad tror du på? Mig själv....
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Jag räknas nog som kristen, men jag är inte religös
8. vad köpte du senast? Minns inte, glass tror jag...
9. har du nåt husdjur? Räknas dammråttorna??
10. vad bor du i? Lägenhet

GREJER
plånbok:
Svart i fejk-läder
tandborste: En rosa colgate =)
smycken: Inga
solglasögon: Blå, sportiga
underkläder: Just nu vita
nagellack: Inget

försöker o försöker, men det märks ju inget!

I kväll har jag jobbat på att städa upp kring mig.. Upplever som om min lägenhet krymper, så jag har beslutat att en bokhylla ska ut! Målet i kväll var att tömma den på saker, dvs SLÄNGA!!!! Jag försöker och försöker, men det mörks ju inte att jag gör något... En del av det ska vara på/i skrivbordet, så där var jag tvungen att börja, och efter 2 timmar var det i sin tur städat men det fick inte plats med något nytt... *sucka o skaka på huvudet*

Kanske det är lättast att släppa in någon annan och säga att dom ska kasta det som inte behövs...
Det kanske är det allra bästa... Något måste göras iaf, det vet jag!

Möblerade iaf om i vardagsrummet igen, nu står soffan där jag började ha den, får se om jag trivs bättre så (igen).... Allt jag vill är att tömma lägenheten på ALLT! Sedan stoppa in en möbel i taget, tills jag är nöjd med möbleringen och sedan fylla på med saker så det blir lagom... Vet iaf att det är läge att träna på att kasta saker! Ska nog försöka fylla en soppåse varje kväll i typ 3 veckor, det borde ju fylla lite funktion! Det är väl mitt tankesätt som hindrar mig från att lyckas, "den här KAN jag behöva någon gång...." det kan handla om en tidning!!!
Men hur tränar man bort det då!?
Tips????

I morgon börjar en vecka med Cornelia. Ska rida i morgon tänkte jag...
Får se om Sofie är i stallet och vill hjälpa mig... =)

Nu ska jag väl börja runda av för kvällen, är ganska overksam just för stunden....


image15  image18 image19 

Ibland är det bara inte tillräckligt...

Skulle ha festat i kväll, men pga så många avhopp så blåstes det av och ist blir det en tjejkväll hos Jenny! Vi ska kika på film och bara softa! Passar mig iofs ganska bra (även om jag var festsugen...) eftersom kroppen inte är på topp efter ett "hårt" ridpass för Sofie...

Red Cornelia i ridhuset idag också. Sofie skulle hjälpa mig lite, och det slutar med att vi justerar sitsen och hon är på mig så jag verkligen drivs att fixa svårigheterna... Det var skitskoj och jag är jättetacksam för den hjälp jag fick! Det resulterade ju i att hon gick fint på slutet! Jag var riktigt jättenöjd idag! Tack snällaste Sofie!

Ska fixa lite käk, eller det är nästan klart nu... Ska med andra ord äta och sedan packa med mig grejor och cykla ut till Frösön (igen...) På återskrivande/-hörande (eller något sånt....)

     
Jag och Cornelia, först i ridhuset (ja jag är medveten om att bilderna är mörka...)
och sedan utanför stallet, på väg hem till Cornelias stall =)

Va!?

Hm, nu blev det en vändning igen... Undrar vart det tar vägen nu då...

Red Cornelia idag... Gick ganska bra, några korta stunder fick jag till traven som den ska vara... Tyvärr är jag alldeles för svag i kroppen så jag orkar inte rida den, men jag ska träna upp mig! =) Har några problem med ridningen fortfarande... Idag kom jag fram till (igen...) att jag släpper ytterskänkeln i höger varv... Det enda det resulterar till är att jag drar i innertygeln för att hon flyter ut från mitt tänka spår... Måste jobba på att hålla benen där dom ska vara! Ett annat problem jag har är att jag sätter mig så långt bak i sadeln... Kan vara pga för korta stigläder, så jag får länga något hål till... En annan teori är att jag kniper mig fast i knäna (vilket jag alltid gör... *suckar*) men det är ett välkänt problem och jag försöker att jobba på det varje gång jag sitter på en häst! Med lite hjälp ska jag nog få kläm på ridningen igen... Ska bara lära känna Cornelia lite nu först, det var ju bara tredje gången jag satt på henne idag...

Ska rida henne i morgon också, får se hur det går. Ska försöka ta mig upp på förmiddagen, så jag kommer därifrån i vettig tid! Jag blir ju alltid där så länge! Ska festa lite i morgon kväll, så jag vill ju hinna hem och snygga till mig lite mellan (och då pratar vi ingen repris från förra helgen med en snabbfixning, inklusive dusch(!), på 25 minuter!)

Nu vankas telefonen och sedan sängen!


"Vi har inte slagit till reträtt. Vi avancerar i en annan riktning"

sagt av Douglas MacArthur (och jag följer det mönstret!!!)

Idag har jag inte heller gjort många knop... Jag kommer bli en äkta latmask snart! Fast mentalt har jag varit på högvarv sedan jag klev upp, så jag är väl rent tekniskt mer aktiv än det faktiskt ser ut... Jag vill tacka Johan för råden jag fick under förmiddagen, och jag lovar att jag ska hålla det färskt i minnet. Tyvärr så är det raka motsatsen mot tidigare råd jag mottagit från andra håll... Så jag är lite förvirrad just nu... Men jag antar att det löser sig förr eller senare!

Ridning i morgon, ska bli skoj... Hoppas att det fortsätter gå lika bra som de två första gångerna, för då kanske jag törs ge mig ut i skogen en sväng nästa vecka! =) I morgon lutar det iaf fortfarande åt ridhuset...

Slapp i soffan ikväll igen... Kanske ska försöka vara lite nyttig och städa lite igen och diska lite till... Får se vad energin och intresset räcker till....

Nadja... Fjortis eller inte... Det som sägs i bilen stannar i bilen, inte sant!? =)

Bitchvarning?? =)

Så var klockan mycket igen... Måste verkligen börja träna på att sova tidigt igen snart, sover ju så länge på dagarna... (gör jag ju iofs endå, men principen!) Gör inte många knop på dagarna, det mest seriösa jag presterar är att åka upp till stallet och göra lite nytta där. Nu ska jag rida på fredag, men det är fortfarande i stallet jag är nyttigast! =) Funderar på om jag ska gå ner i ridhuset på fredag och rida lite där... Får se hur det blir!

Fest på lördag... Mmmm *myser* vilket partytroll jag blivit =P Men det är ju så skoj! Nu närmar sig Yran med stormsteg och jag ser verkligen fram emot det!

Nu blir det sängen som nästa anhalt... Ska försöka dämpa partystämningen jag byggt upp med lite bra musik först genom att borsta tänerna och tvätta bort lite smink =P

Sov gott mina vänner!


Da Da Da Da
The smell of your skin lingers on me now
Your probably on your flight back to your home town
I need some shelter of my own protection baby
To be with myself and center, clarity
Peace, Serenity

[CHORUS]
I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, Myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But Ive got to get a move on with my life
Its time to be a big girl now
And big girls don't cry
Don't cry
Don't cry
Don't cry

The path that I'm walking
I must go alone
I must take the baby steps until I'm full grown
Fairytales don't always have a happy ending, do they
And I foresee the dark ahead if I stay

[CHORUS]
I hope you know, I hope you know
That this has nothing to with you
It's personal, Myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
Its time to be a big girl now
And big girls don't cry

Like the little school mate in the school yard
We'll play jacks and uno cards
Ill be your best friend and you'll be mine
Valentine
Yes you can hold my hand if u want to
Cause I want to hold yours too
Well be playmates and lovers and share our secret worlds
But its time for me to go home
Its getting late, dark outside
I need to be with myself and center, clarity
Peace, Serenity

[CHORUS]
I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, Myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
Its time to be a big girl now
And big girls don't cry
Don't cry
Don't cry
Don't cry

La Da Da Da Da Da
(Fergie, Big girls don't cry)

Nadjas "ta fram mobilen"

Vem ringde du senast ?
Mamma
Vem ringde dig senast ?
Mamma
Vad står det i ditt 4:e mottagna sms ?
*Håll i er nu...* Greken ville ha sex med en brud på jobbet, men hon hade redan en pojkvän. En dag var Greken så frustrerad att han gick fram till henne och sa "Jag ger dig 1000 kr om jag får ha sex med dig" Men hon tackade nej. Greken sa "Jag är snabb. Jag slänger pengarna på golvet, du böjer dig ner, och  jag är klar när du plockat upp dom". Hon tänkte efter en stund och sa at thon måste kolla med sin pojkvän. Hon ringde pojkvännen och berättade historian. Pojkvännen sa då, "be om 2000 kr och plocka upp dom så fort att han inte hinne rkomma ur brallorna." Hon gick med på förslaget. Halvtimme hade gått och pojkvännen väntar på att hon ska ringa. Så efter 45 min ringer pojkvännen och frågarvad som hände. Hon sa, Grekjäveln betalade i mynt! ;)
Vem skickade ditt 12:e mottagna sms ?
Erica Tengström
Vad står det i ditt 6:e mottagna sms ?
*Håll i er igen ;)* Piloten ropar ut i sitt meddelande i planet men glömmer att stänga av micken, han suckar lägger upp fötterna och säger till sin andrepilot: det skulle sitta fint med en kopp kaffe och en avsugning! Hela planet hör honom en flygvärdinnarusar mot cockpit för att stänga av micken. En passagerare skriker GLÖM INTE KAFFET!!
Vad står det i ditt 10:e skrivna sms ?
Haha, tänker jag inte berätta! ;P
Vad står det i ditt senaste skrivna sms ?
Jättebra, tack! Cathrin
Har du några utkast ?
Nepp, inga
Vad är ditt rekord på snake ?
Jag har inte det...
Vad har du för kontakter som börjar på J ?
Jacob, Jenny, Jenny, Jessica, Johan och John
Har du privat nr just nu ?
Nepp
Hur många låtar har du på din mobil ?
3, tror jag....
Vad har du för bakgrundsbild ?
Orchidéer....

På dejt med verkligheten

Gah! Jag hatar att vara sjuk! Känner mig oftast inte så sjuk som jag kanske är, men just nu känner jag mig nästan jättesjuk! Hosta, ont i halsen och täppt i näsan... Yes..... Orken har inte riktigt infunnit sig idag, åkte upp till stallet på förmiddagen. Började med att mocka åt Cornelia och Luzifer, sen red jag Cornelia, därefter åkte jag ner på Tanne och lunchfodrade och fixade åt Pacharan... Det var typ allt min energi räckte till... Hela eftermiddagen och kvällen har gått ut på att ligga i soffan och titta på film...

Kvällens film blev "10 orsaker att hata dig"... Har en förkärlek till den filmen, kanske inte är en tokbra film men det finns några riktigt härliga dialoger.... Min absoluta favorit är i scenen när Kat backar in i Joey's bil =P

(Kat) - What is this, asshole day!?

(Kat) - Do you mind!?
(Joey) -Not at all...

(Joey) -YOU BITCH!!!!
(Kat) - Whoops....

(Kat's pappa)- "Whoops"!? My insurance does not cover PMS!

Hehe, den är så skön!!!

Att rida Cornelia går iaf bra, bättre än jag väntat mig faktiskt... Hon känns inte så stor att rida, vilket är tacksamt för mig som nästan bara ridit ponny under våren... Jag ser fram emot att ha henne i 4 dagar nästa vecka. Hoppas bara att det fortsätter gå så bra som det börjat nu. Då kommer hösten bli skoj! =)

Resten av kvällen kommer bara innebära soft... Har en sjukt låg energinivå just nu... Ska kolla så jag inte råkar ha feber... Glass känns lite aktuellt... =9

Huskur och rådgivning

Börjar nog bli sjuk nu... Känner mig risigare och risigare för varje dag som går... Ska försöka bita ihop detta, vem vill vara sjuk nu när högsommaren närmar sig!? Ska se till att dricka mycket vatten, vila och hålla fötterna varma ;)

Jobbade i stallet idag ju, det var PEST efter att ha sovit alldeles för lite och eftersom jag inte var i toppform... Det imponerade lite på mig att trots min oambitiösa nivå, så gick dagen riktigt smärtfritt!

Ska snart gå och sova... I morgon ska jag upp och rida Cornelia och lunchfodra på Tanne... Sen blir kvällen troligen ganska lugn på hemmaplan... Kanske lite film i sängen.... Vi får se vad jag orkar med!

"Goda råd är dyra", sägs det ju... Hur kan det komma då att jag får så många av den varan - GRATIS?? Eller är det på min egen bekostnad som jag får dom? Även om jag uppskattar råden, så vet jag bara inte hur jag ska förhålla mig till dom... Jag är inte otacksam, men jag behöver lite tid att fundera över dom... Men jag lovar att dom tas till betänkning!

so you found
a better hiding place than on the ground
inside the image
of who they think you are
I wish the best of everything for you
I hope you know that honestly I do
how long can you run
turn your back on everyone
just let me know
when you're tired of being alone
so you wait
all through the night and day to day
wait for the illusion of the perfect song
I wish the best of everything for you
hope you know that I honestly I do
how long can you run
turn your back on everyone
just let me know
when you're tired of being alone
(Lifehouse, Wish)

Jag begriper inte!

HUR kommer det sig att det aldrig blir som man planerar!? Jag planerade att gå hem tidigt från festen idag... Festen avslutades (när jag fortfarande var kvar) och vi gick vidare på krogen =P Trött som ett as och bara 3½ timme var till uppstigning... Jag borde helt ärligt sova nu!!!!

Klokare av kvällen? Nej, inte direkt, jag känner mig fortfarande korkad... =S En annan dag - och som jag och Elsa sa i kväll när vi gick hem; "Det löser sig!"

Sov gott, för det tänkte jag göra!!!!

Kontrollerad

Tänk vad smärta kan kontrolleras... Idag har jag varit i närkontakt med en massa hindermaterial... Skulle vara förvånad om det inte dyker upp något blåmärke till i morgon! Har iaf lärt mig att inre smärta kan kontrolleras genom yttre smärta... Jobbigt bara att hela tiden söka någon eller något som kan tillföra yttre smärta... Känns märkligt att ringa vänenr och fråga om man ska slåss! =S Nja... får nog leta mig bättre metoder att ta kontroll över den inre smärtan....

Hur som helst så har jag varit i stallet hela kvällen... Har byggt bana och fixat inför tävlingarna i helgen. Är grymt less på att det är så få som hjälper till inför tävlingarna varje gång!!! Båda händernas fingrar räcker alltid till - och det blir fingrar över! Tänk om alla kunde komma och bidra en liten stund, vad mycket snabbare och smidigare det skulle gå! Trist att det är så många tävlingsaktiva i klubben och sedan så få som kommer och hjälper till när det ska arrangeras... Jag som inte ens har häst att tävla sitter oftast i sekretariatet på tävlingarna, bygger bana/dressyrstaket, springer med protokoll.... Jag får inte ens ut något av det! Dom tävlingsaktiva får iaf start- och anmälningsavgift betald av klubben, måste ju kännas lite sniket att inte göra lön för mödan så att säga... Eller är det bara jag som har den synen på det hela!?

Kom hem för bara en liten stund sedan, ska upp senast halv 6... Så jag antar att det kan vara läge att gå och lägga sig och sova några timmar... Kommer troligen vara ett lik i morgon... Men det är en helg... På måndag kan jag sova igen! =)

I morgon kväll vankas det fest igen... Tror att jag ska leta mig dit en liten stund iaf... Ska bara kolla upp ekonomin en sväng innan jag bestämmer mig... Känner på mig att det blir en tidig buss hem =/

*Varför hör du inte av dig!?*

Sov gott alla!

He's gone....

Nu är det klart, Ronaldo är nu officiellt borta. Martina ringde mig idag och bekräftade det jag innerst inne redan visste, köpet har gått igenom. Så i kväll rinner tårarna (igen) för honom... Allt gör så ont, inte på utsidan utan på insidan... Saknar honom av hela mitt hjärta... Men inget jag gör kommer att ge mig honom tillbaka...

"Det är ju bara en häst!" säger många... För mig var, och är, han mer än så! Han är en av de bästa vänner jag haft, en underbar personlighet, ett charmtroll och en samarbetspartner... Han har varit den jag tillbringat många av mina deppiga stunder med, den som gjort mig glad igen.

 
   


Självklart önskar jag ju honom all lycka hos dom nya ägarna, hoppas att dom förstår sig på honom och inte bara blir arg på honom när han är den pajas han så ofta kan vara. Jag kan säkert bli glad över detta en dag framöver, men inte nu. Allt som finns nu är ett hål i hjärtat, ett hål som bara han skulle kunna fylla. Skulle så gärna åka upp till stallet i morgon och att han stog där och gnäggade som han brukade, att vi kunde ut och busa lite i skogen - sånt som han tyckte var så skoj...

Vågar nog aldrig ta någon till mitt hjärta som jag gjort med honom.
Det gör för ont när det är över...
Tror inte att någon kan förstå det sätt jag saknar honom på... Det är så sjukt...

Fan att jag inte kan ha honom kvar.... 
Nyss var vi tre
Du, jag och kärleken.
Vi är fortfarande tre
Jag sorgen och saknaden....

Älskar dig Ronaldo!

Who am I??


C.A.T.H.R.I.N.: Cutie Administering Thrilling Hugs and Rapturous, Intense Necking

http://sexy.namedecoder.com/

I'm not gonna make up your mind

Klockan har gått fort i kväll... Hade planen att gå och sova tidigt. Iofs kan man ju säga att jag kommer att lägg amig tidigt, fast på morgonen - eller!?

Min kropp sa upp sig idag! När jag kom hem från stallet hade jag väldans ont i fötter och höfter... Detta kanske beror på dagens promenader (och träningsvärken efter Friskis-passet igår kväll...) Jag och Sofie gick upp till stallet mitt på dagen, vet inte hur långt det är men det tog lite mer än 1 timme. Där uppe mockade jag, fixade säckar och vatten i hagen. Pacharan och jag gick på en liten "leta gräs-runda" och därefter gick jag och rev gräs som han fick inne sen. Som avslutning på stallvistelsen fick Pacharan sig en dusch (så nu är han fin tills han går ut i morgon.... så otroligt tacksamt!) När vi sedan var klara i stallet gick jag och Sofie hem igen... Sista biten från Sofie var otroligt tung! Länge sedan jag var så otroligt stum i kroppen! Kunde ju knappt kliva ner från en trottoarkant!!! Kan ju inte skryta om spänstiga steg hemöver direkt...

Väl hemma kraschade jag i soffan och blev liggande en bra stund innan jag lyckades ta mig in i duschen. Därefter har jag inte gjort många knop! Mest suttit här vid datorn! Lite skvaller via datorn har varken fötter eller höfter tagit stryk av - inte vad jag hört iaf!

Uppe i stallet lovade jag Nadja att promenera med henne en sväng i kväll. Fick lov att ringa henne och göra om dom planerna, insåg på vägen hem att jag inte skulle hålla för en promenad till... Hur kommer det sig att man uppnår en begränsning, trodde att man kunde gå nästan hur långt som helst... Idag nådde jag en konstant promenad på typ 4-4½ timmar... Hade tydligen lovat Paula en promenad också... Måste sluta lova saker! Förlåt mig tjejer!!!

Har fått massor med generösa tips för min närmsta framtid, ska verkligen fundera över dom. Det känns som om Jenny har rätt... Kanske jag borde satsa på vår gemensamma plan och hoppas på att den går igenom... Allra helst hoppas jag att det löser sig endå! Någon gång ibland ska man ha medvind, skulle behöva en sån period just precis nu!

Nej, nu börjar klockan bli sovdax för evigheter sedan! Dax att söka sig mot sängen!

Du sprang så fort du kunde för att hinna få ett lyft igen.
Du kvittade all din trygghet mot en kick som inte hjälpt dig än.
Du ville bryta isen.
Men du klarade inte krisen.
Det vet du, men det tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot.

Så nu står du på din topp och ingen bryr sig om din egotripp.
Du fick ditt lilla lyft och hänger upp ditt lilla tidningsklipp.
Va kul, att det gick vägen, du som varit så benägen.
Men vem är det som du tävlar mot?
Vad är det egentligen du vill ha?
Vem är det du vill verka som att va?
Du borde leva livet, men du söker nånting annat, idiot!

Du somnar i ett rus och vaknar upp och har en noja till.
Du tänker, nu ska jag för alltid vara soft och cool och tyst och still.
Det är skönt att vara sober,
men som många klaustrofober ser du tystnaden och lugnet som ett hot.
Det kryper och det kliar överallt.
Det hettar till när du försöker ta det kallt.
Du irrar vidare i samma turbulens och ignorerar, idiot!

Du tror att det är livet som är snett, men har du alls nån koll?
Du tar dig nåra turer ut i snåren, sen tillbaks på noll.
Du repeterar fraser om kickar och extaser.
Om att alltid va på stående fot.
Du vill alltid vara fri och leva ut.
Men är invecklad som en råbandsknut.
Och själva livet står och skrattar åt din väntan på mirakel, idiot!

Du tar din vän till krogen, där du trivs och kan va offensiv.
Du talar om dig själv, som om du visste nåt om kärleksliv.
Succéer, kabaréer, entréer och turnéer.
Ignorera gärna vännen mittemot.
Du pratar strunt om allting runtomkring, som om hon inte betydde nånting.
Men, vem är det som du tänker på om natten, när du vakar, idiot?

Vad konstigt att du vinglar för dig själv när du har svårt att stå.
Din vän har gått ifrån dig med miraklet som du väntat på.
Det blir max ett litet skvaller när du slutligen faller.
Och ingen står och tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på nånting mer än bara kicken, idiot!

(Lars Winnerbäck, Idiot)

Uppdatering av kvällen

Tell all the dreams that you have let slip right through your hands
Do you feel lost inside of someone else's life

And we're not gonna live forever
Can you tell me is it now or never
I'm not gonna make up your mind

I don't wanna live without you
And I don't wanna live a lie
We'll never know till we try
Yeah we'll never know till we try

Failure is the only way to learn till you've come undone
The rest will never find out what they might have been

And we're not gonna live forever
Can you tell me is it now or never
I'm not gonna make up your mind

I don't wanna live without you
And I don't wanna live a lie
We'll never know till we try
Yeah we'll never know till we try

So don't tell me sometime just where did we go wrong, yeah

And we're not gonna live forever
Can you tell me is it now or never
I'm not gonna make up your mind

I don't wanna live without you
And I don't wanna live a lie
We'll never know till we try
Yeah we'll never know till we try

(Lifehouse, We'll never know)



Friskis-passet var ungefär som förväntat... Jag hade kass kondition, koordination och styrka... Men vaf* vi var omkring 300 pers med varierad kopskännedom, så jag tänker inte be om ursäkt för mig! Lite trist bara att man ska vara så grymt kass =P Om jag bara fortsätter kanske jag blir bättre, alla är vi väl nybörjare i början!? Jag försökte iaf! Och jag är ganska säker på att det kommer att infinna sig lite träningsvärk i morgon! =)

Ska helt klart fortsätta med passen, nu under sommaren när det endå är gratis! Jag ska ju endå vara hemma, så vad spelar det för roll!? Det är ju bara ett bra sätt att bli lite starkare i kroppen och kanske orka ytterligare lite mer! =) Kan ju kännas bra i höst, när ridningen drar igång på riktigt, att vara i ganska bra fysisk form!

Glömde en sak tidigare när jag skrev i bloggen, något jag lovat.... Nämligen;
Dagens Nadja-rapport; Plockade in Zeleia idag, för att tvätta såret. Såg fint ut, men flugorna stör ju lite så klart! Det finns något som man ser mer än såret nu, och det är hennes söta mage =P Shit vad hon har njutit av betet! =) Hon är inte så liten och tanig iaf! =P

Film i sängen i kväll iaf!

Kan pusta ut igen!

Testsvar kan vara så ångestfyllda, den här gången var det bara en liten klump i magen... Den lilla klumpen försvann dock så fort svaret kom, jag kan pusta ut igen! =) Inga mer orosmoln!

Promenerade med Sofie till stallet idag på förmiddagen, det är grymt trögt att gå till stallet från Körfältet! Det tog typ 1 timme och det var varmt och jäkligt! Men det kändes endå värt det, jag är ju så dålig på att röra mig nu igen... Har en uppmaning till mina vänner... Jaga ut mig på mer promenader osv! Jag får nog snart tillbaka min cykel, då kan vi sticka iväg på cykelturer också! Men snälla hjälp mig att motionera! =)

Det var iaf lugnt i stallet, men Pacharan är inte gjord att stå på box =P (eller så var inte jag gjorde för att mocka åt honom) Jag är en sån person som vill att det ska vara städat och snyggt kring det jag har ansvar för, om det syns för andra människor. Så jag kan stå en halvtimme och försöka få det så rent som möjligt i boxen! Tillslut blir man riktigt skadad! Det blir till en mani... =P Hur som helst så vet jag att varje dag så är det iaf inte slarvmockat, utan det är bara dygnets skit som ligger där...

Ska snart iväg på Friskis o Svettis! Jag och Paula ska iväg och hurta lite... Misstänker att jag bara kommer att ligga och skratta när det är dax för styrka, jag fixar inte att göra armhävningar!!! Mina armar orkar inte ens med min egen kropp! Illa! Men jag måste börja träna upp mig lite... Skulle behöva träna upp musklerna i rygg, mage och armar... Ska jag bli en bättre ryttare, så är det bland annat sånt som krävs! Sen blir ju figuren liiite snyggare om man är tränad =)

Kvällen sedan känns som om den kommer att tillbringas i soffan eller i sängen med en film! Får se om det blir som jag tänkt mig... Ska ner i tvättstugan en sväng nu först... Sen blir det att fixa vatten och byta om för att promenera ner till Friskis-passet! =D

Kramkalas

Seven

Nä, inte nattkubben! Jag syftar på filmen! Men jag ska inte se den utan jag ska utföra en del av den ;) Jag ska ägna mig åt lite Frosseri i kväll! Godis (som jag för övrigt har kvar sen i fredags), Chips och en ny god saft! Har fikat ett wienerbröd för en stund sedan och nu ska jag snart äta pizza till middag! =9

Har varit seg idag, men tog ett beslut att spå lite i mina kort mitt på dagen. Fick både positiva besked, men också lite väl negativa vibbar också... Måste göra något för att förändra situationen - annars är jag chanslös! Men jag har väl inget att förlora, utan allt att vinna? Eller!? Tack Erica för dina tankar om kortens budskap!

Önskar jag hade sällskap av Någon i kväll... Kommer tyvärr inte att hända - och det kanske är lika bra... Måste tänka till lite innan jag går vidare! Ska ta mig tid att fundera lite, och ta tarotkorten till hjälp, så ska jag kunna lösa min framtid! =)

Dagens Nadja-rapport: Såret såg fint ut idag, det är bara pga varet som själva såret är lite svullet, annars är det riktigt fint nu! Nu är det bara att få såret att lägga sig, men det är på god väg! =)

Hmm

Ikväll blev inte riktigt som jag hade tänkt mig... Hade helt andra planer, men dom blev aldrig förverkligade... Vet inte vad jag ska tro, men det är inte alltid lätt att vara objektiv och opartisk....


Tro, ork och lust är lätt att tappa
Lätt när stora drömmar trängs med saknaden
Och vinden blåser hårt emot din kappa
Men i sinom tid vänder allt tillbaks igen

Håll ut! Håll ut!
Förr eller senare spricker en bubbla
Håll ut några dagar till

Guld är inte det enda här som glimmar
När jakten går på allt som liknar räddningen
och lyckan varar bara några timmar
Det är inte den vi söker, inte den min vän

Håll ut, Håll ut...

Världen ligger helt i dina händer
Och allting ser så gulligt ut från ovan
Himlen ser så praktfull ut från marken
Håll näsan över ytan tills det vänder

Håll ut, Håll ut...

(Winnerbäck, Håll ut)


"Håll näsan över ytan tills det vänder"  Mmm, jag ska....

"Drickandet orsakar inte baksmällor - det är att vakna som ställer till det"

Fest igår... Kom hem tidigt i morse =P Kul? Jo, men också lite förvirrande och frustrerande. Men jag gjorde precis som jag brukar, och det blev uppskattat som det brukar =) Mår bra idag, troligen tack vare att jag drack lite och slutade tidigt! Mer sånt för mig kanske....

Ska upp till stallet om typ 1 timme... Pacharan har ju flyttat in på box nu, får se hur lätt det är att mocka nu då... Han har alltid haft det så grisigt, men i gäststallet har det varit lättmockat och jag hoppas att det fortsätter även nu!

Martina smsade att tjejen som har Ronaldo nu har tävlat... Både dressyr och hoppning... Min lilla prins... Nu kommer han garanterat inte hem igen... Det har tydligen gått bra, så vi är nog bara minnen nu...

Dagens Nadja-rapport: Erika skulle ta hand om Zeleia idag, så hon har koll på läget idag. Jag tar hand om henne i morgon igen =)

RSS 2.0