Trögt

Det går trögt med uppdateringar dör min del. Men nu vankas ju nyår och jag har ju tidigare varit duktig och skrivit nyårskrönikor. Ska ge mig i kast med en sån även i år hade jag tänkt. Antagligen kommer den inte i morgon utan kanske till helgen, men ladda upp för långläsning... Misstänker att det blir ett låååångt inlägg då! Och så ska jag försöka mig på att ha med lite bilder den här gången! :)

Håll ut i kylan, nu ska jag spana in om sonen sover snällt i sängen fortfarande. Hoppas att det snart blir mildare ute så han kan börja sova ute igen! Känns inte helt perfekt att ha honom sovande inne, även om jag är glad att det fungerar nu när det är så kallt!

Fick btw brev från kommunen idag... 6 tjänser jag sökte är tillsatta - och då givetvis inte av mig... Det var mellan 27 och 42 sökande på vardera tjänst... Känns kanske inte jättehoppfullt för min del... Kanske ska signa upp mig på en kurs i hur man skriver det perfekta CVt som INGEN kan säga nej till!? Är iaf inskriven på Arbetsförmedlingen fr.o.m. idag, och jag hoppas att jag får fullfölja min idé som dom lät hyfsat positiv åt! Jag saknar yrkeslivet, men är inte helt 100 på att jag är helt arbetsför... Men det är ett problem till senare, nu ska jag maila in en ansökan på en tjänst på Föräldrakooperativet Guldkusten... Vikariat på 75%, inte det ultimata, men helt klart tänkbart! Sen ska jag kika på andra jobb en sväng innan Vimsen vaknar igen och vi ska ut i kylan för att åka till Man's Ruin...


De utlovade bilderna på Almers Hus

Min dator Har inte Varit som den Borde jag Några dagar ... Internet Har inte fungerat Da den integ hittat det trådlösa närverket på hotellet. Idag gick vi och köpte en kod för en veckas bruk av vårt Comviq-internet och När jag startar Datorn Satta för Att igång Comviq-internet, Så fungerar Plötsligt Hotellets jä * la trådlösa! DET ÄR TUR Att Comviq-koden gäller till 18 december 2011!

Hur som helst så tänkte jag visum vårt fina boende i Varberg! Men den som åker dit i vår Kommer inte bo så här! Iochmed Att vi flyttade ut påbörjades en Omfattande renovering! :) Men här är det fina Elsa Beskow-inspirerade huset vi bodde i!

Här är Utsidan av huset. De två Yttersta fönstrena ovanför vår bil är till våran lägenhet, Tant Grön. Sista bilden är på Lekparken Utanför huset.
   

Här är det bilder innifrån Tant Grön.
Pentryt i lägenheten, ute i hallen.
Till höger, vid kanten precis av pentryt är dörren in till sovrummet.
3 sängplatser:) Spjälsängen hämtade ii källaren Där Det fanns spjälisar till varje rum!
Rakt fram i hallen finns toaletten. Skötbordet häntade vi upp, precis som spjälisen, och Det fanns även skötbord med nya skötbäddar till varje rum. Pottan nere till höger fanns på toan När vi kom, men vi såg Flera i källaren. SV I Varje färg för Tant Grön, Tant Röd (ist för Brun), Tant Gredelin och Farbror Blå.
Till vänster i hallen finns vardagrummet.
 

Det gemensamma köket ute i stora entrén.
Matsalen, med Vinterträdgården i Bakgrunden

Vuxengrupp i Vinterträdgården
Barngrupp i Vinterträdgården. Dessutom fanns Ett stort badrum i källaren för Det fanns Ett Enormt badkar (med iofs trasig bubbelfunktion, 2 Duschar, bastu, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, Lane barnvagnar, bilstol, ett förråd ute med en massa cykar osv osv! Dessutom fick vi fre Tillgång till gym och bassäng på Varbergs Kurortshotell. Allt Detta HELT GRATIS! Tänk Att Det kan Komma Något så härligt ur att sonen haft ett så Allvarligt tillstånd! Veckan på Almers var avkopplande och resulterade i Att jag nu börjar bli förkyld och om det är möjligt - Ännu tröttare!

Kan som avslutningbjuda på Två Bilder jag tog på väg tillbaka till Almers från Varbergs stad, en eftermiddag När vi var på väg "hem" från stan ...
  

GOD JUL



Här kommer en liten julhälsning från Varberg!

Vi har det jättebra. Idag har det varit blåsigt, vilket gör det riktigt kallt trots att det inte ens är -10 grader! Havsvindar gör att kläderna känns råa och plötsligt är det jättekallt trots att man klär sig bra.

Tidigare i veckan har vi hälsat på min kusin Jennifer och hennes lilla familj med sambon Johan och hunden Aero en kväll och sen gjorde vi en heldag i Falkenberg hos Nadja, Eva, Christer, Alice och Macken. Det var jättemysigt! Vi kom vid 10-tiden på förmiddagen och åkte inte hem förrän omkring 18-tiden! En riktig toppendag som jag hoppas att vi gör om igen!

Dagen idag tillbringades med svärföräldrarna och svågern. Vi slappade här i vårt fina hus innan vi åkte iväg och åt middag. Vincent sysselsatte sin farfar en rejäl stund på eftermiddagen! :)

I morgon blir det en sväng till stan, Varberg, innan vi ska plocka ihop och packa. På lördag flyttar vi nämligen upp till Göteborg och Scandic Backadal! Där sover vi 8 nätter innan vi åker hem till Östersund och snön igen!

Vi hade snö i tisdags när vi åkte till Ullared! Dock låg den inte kvar länge! Ser fram emot att komma hem sen och njuta av snön som tydligen kommit i Östersund! Skrutten tycker säkert att det är skoj att komma hem till snön, så han får åka pulka igen! :)

Men som sagt, nu njuter vi av vår semester!
Tack mamma och pappa som tittar till hemma hos oss och tar rätt på posten!

Semester!

Vi är nu i Varberg och bor på Almers Hus, en villa som Barncancerfonden tillhandahåller barncancerpatienter och deras familjer. Det är ett jättefint hus som är beläget på Varbergs Kurort, vid havskanten 2 km från centrum!

Vi kom ner igårkväll och idag har vi varit och luffsat på stan nästan hela dagen! Nu i kväll var vi och hälsade på hos min kusin Jennifer som bor här i Varberg. Det var skoj att träffa henne igen, det var ett tag sedan. Hon bor i en riktigt fin och luftig lägenhet med sin sambo Johan och deras bebisvovve Aero. Vincent och Aero var väldigt intresserade av varandra, men hade ingen aning om hur den andre fungerade ;) Söta skruttar!

I morgon ska jag, Johan och Vincent möta upp Nadja på GeKås i Ullared! :D Lite shopping står på schemat! Eftermiddagen blir nog ganska lugn på "hemmaplan".

Jag ska försöka lägga ut lite fina bilder på vår "lilla" villa någon dag framöver! Så ni får se vilket härligt ställe vi bor på! Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan krypa ner i sängen. Vi ska vara vid kundvagnarna på GeKås 8.00 i morgon bitti, så det blir tidig uppstigning för vår del i morgon! Frukost ska ju intas innan! :)

God Natt, God Natt!

Tävlingsresultat x2

Innan jag kommer till dagens tävlingsresultat så kan jag bara nämna lite om gårdagens resultat! Jag menar givetvis Idol-finalen igår! Erik Grönwall är ju verkligen en stjärna! Himla bra att han vann, vinnarlåten passade ju honom så mycket bättre än den gjorde för Calle. Nu får vi se om han kan bli den stjärna han förtjänar att vara! :) Rätt vinnare för kvällen, helt klart!

Dagens resultat då? Jo, det handlar ju om min KlubbMästerskapsstart. Jag och Salvador skulle ge oss i kast med Lätt B:1 för dagen. Jag skrev ju igår om min plan för framridningen, att inleda med galopp. Det var precis vad jag gjorde! Jag skrittade lite först, började jobba lite i skritten innan jag började galoppera och lättade ur sadeln och lät honom rulla på lite runt spåret. Det visade sig att det var en lite pigg herre jag satt på, lite bus kostade han på sig! :) Efter galoppen kunde jag rida traven med lite mer bjudning och han blev betydligt lättare att lossa än i torsdags. Han var bitvis VÄLDIGT fin på framridningen!

Inne på banan sen var det inte fullt lika harmoniskt... Salle har en tendens att börja spänna till sig när han ser domaren... Förstår inte vad som ska vara så läskigt med domaren och protokollskrivaren! Antagligen ser dom ut som ett monster eller något sånt, för attans om man går nära! Trots att han var spänd och tryckte sig ifrån dom så lyckades jag hålla ut honom hyfsat, förutom i galoppen...

På tal om galoppen så var det den som ställde till det för mig... Salle laddade på rejät i galoppen och jag är för svag i magen för att sitta ihop honom, så inte nog med att han tog för sig så bytte han galopp också... Minuspoäng så klart... Av 290 möjliga poäng fick jag och Salle 147, dvs 50,69% (jag hade ett hemligt poängmål på 46%, så det var ju riktigt skapligt!)

På protokollet står det att jag hade en häst med "snygg sida" och att jag rider trevligt med måste sitta stadigare i galoppen för att slippa bytena. Ganska bra kritik med andra ord! Poängen räckte förståss inte till en placering i klassen, som även var öppen för privata hästar. Men jag hade ju en chans i KM för lektionshästar. Det var 6 lektionsekipage med i klassen.

I klassen startade 15 ekipage, jag kom på en sjunde plats. I KM för lektionshäst lyckades jag, trots mina missar i galoppen, ta en tredejplats! :) Jag åkte alltså hem med en fin gul rosett! Trots att jag inte red på mitt senaste KMs resultat (166 poäng 57,??%) så känner jag mig himla nöjd! Jag duger, trots ganska stora missar, till att rida en klass och ändå inte vara sist! I vår ska jag försöka starta någon klubbdressyr med Salle. Jag tycker att han är en riktigt härlig häst innerst inne, även om han är stel och seg nu. Men med lite träning så kanske vi båda blir starkare och snabbare! :) Jag har ridit honom på bättre poäng förr, så vi ska kunna fixa bättre än så här! :)

Nu väntar lite mer packning innan jag ska åka upp till stallet igen. Det är Ryttarfest med middag och prisutdelning där uppe ikväll. Jag ska passa på att njuta lite med glada vänners lag innan det är dax för en kort sovning och sedan iväg på lite semester! :) Återkommer inom kort!

Genrep

Idag på ridningen gjorde jag mitt genrep inför lördagens tävling och det var ingen jättebra känsla... Salle var väldigt seg och hängde mest bara i tyglarna och ville inte alls böja på sig... Nu ska jag inte enbart beskylla honom, för tillsammans med hans sävlighet så är jag långsam och en aning för passiv. Det är med andra ord en kanska långsam kombination och det fungerar inte jättebra.

Medan vi skrittade av så började jag fundera över lördagens framridning innan jag ska in på banan och nu lutar det åt att jag skrittar fram och sedan lägger mig och rulla i galopp några varv åt varje håll innan jag sätter mig och försöker jobba. På så sätt hoppas jag på att få fram en rundhet, lite snabbhet och lite mer bjudning. 

Målet för lördagens start är att rida en runda där jag fokuserar på min sits, att inte låsa handen utan att faktiskt försöka lossa honom och att lyfta blicken. Sen får jag väl göra ett litet säkerhetsmål, jag strävar efter att Salle ska gå in på banan och inte skygga för domare och staket! ;)

Det sägs ju att genrepet ska gå dåligt för att själva showen ska gå bra, så vi får väl hoppas på det! :)

Svårt dilemma

I förrgår tittade jag och Johan på Kalla Fakta som handlade om en tjej som valt att använda heltäckande slöja, en sk. niqab. Hon påbörjade en barnskötarutbildning, men fick ultimatumet att ta av sig slöjan eller få avsluta studierna. Det har gått till DiskrimineringsOmbudsmannen, men inget beslut har kommit.

Jag började fundera över min åsikt i det hela och jag kom fram till att jag är lite splittrad. Hon menar på att det handlar om religionsfrihet, vilket jag respekterar. Men forskare i Islam, och som själva praktiserar islam, finns det ingenstans i Koranen där det står att man måste täcka sitt ansikte. Det är extrema grupper som väljer niqab och burka. Med den informationen tycker jag att man får utgå ifrån de regler som samhället ger, dvs jag förstår skolans regler och tycker att man då ska respektera dessa.

Samtidigt som jag känner att visst ska man kunna få ha heltäckande slöja om man vill det, men jag tror att det är svårt som pedagog att skyla sitt ansikte. Alla barn lär ju inte genom att lyssna eller läsa. Många barn, om inte alla till o med, behöver ansiktsuttryck, minspel och kroppsspråk för att kunna ta till sig ny kunskap. Visst ska man lära barn tolerans gent emot andra religioner, folkgrupper osv, men jag tror som sagt inte att det är rätt att en pedagog döljer ansiktet...

Det är svårt att veta vad som är rätt och fel. Lagen om religionsfrihet är ju vettig, men frågan är om alla yrken är lämpliga om man väljer att dölja ansiktet. Diskussionen gick lite kring huru vida hon skulle kunna få fortsätta utbildningen. Visst, det kan jag delvis tycka är ok. Men när man hamna rpå arbetsmarknaden kanske den inte är lika tillåtande som utbildningen och då blir det ju fel i alla fall!

Ett annat perspektiv i diskussionen är ju om man vänder på allt. En människa får inte gå klädd i kläder med hak-kors osv, då det räknas som hets mot folkgrupp, ofredande och allt vad man nu kan komma fram till... På samma sätt kan ju faktiskt dessa slöjor skapa dispyter... Extrema attribut kanske inte hör hemma utanför hemmets väggar...

Det är ingen lätt debatt kring detta. Ska bli intressant att se vad dom kommer fram till! Jag är som sagt splittrad. Jag tycker att man ska få vara klädd som man vill så länge det inte skadar andra människor, men det som ställer sig emot henne, känner jag, är att det kanske behövs mer än en heltäckande klädsel och ett par ögon för att kunna undervisa och vara pedagog i barngrupper... Jag tror att i detta fall så får man nog se ut barnperspektivt. Hon sa att hon hade svårt att få praktikplatser under utbildningen. Hon hade hittat en förskola själv, en muslimsk förskola (tror jag det var) och där menade hon att det inte alls var svårt att berätta för barnen att hon valt att använda den för att hennes Gud sagt det till henne. Yes, barn köper det 99 gånger av 100. Men det blir lite skillnad att vara i en "svensk" förskola, där är det inte lika naturligt för barnen, då deras föräldrar inte alls använder slöja. Barn med inlärningssvårigheter behöver, som jag skrev nyss, ett ytterligare stöd av mer än ögon och ord... Så det är inte alls så svart eller vitt...

Svårt dilemma...

Onödiga test

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Hej vännerna!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Perfekt :)

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Ursäkta att det dröjer!
 
4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
:) då ska jag skynda mig!

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Ok.

6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Tänker du gå då V ska sova el kommer du lägga honom utanför?

7 Vad vill du höra mest av allt?
Aha.

8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Hej!

9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Japp!


Ibland är ödet märkligt.... Vill du testa så kopierar du frågorna, tar bort mina svar och tar din mobiltelefon. Öppna inboxen till SMS och ta första meningen i första SMSet till första frågan. Andra SMSets första mening är svaret på andra frågan, osv.... Lite kul är det ju alltid med onödiga test osv!

Ont om uppdateringar

Fick en uppdateringsönskan idag... Den gångna veckan har det varit en hel del pyssel. Förstår inte hur allt kan gå från tristess till att man aldrig har tid för något på bara typ 2 månader!

Hur som helst... Vad har hänt sedan förra veckan... Jag minns bara tillbaka till helgens bravader... Men jag ska kika i kalendern så får jag lite ledtrådar! ;)

Bilen trasslade i måndags... Höll på att skrota bilen på plats! Johan kom in på morgonen, när han egentligen var på väg till jobbet, och upplyste om att bilen var död. Han försökte starta, men det hände ingenting! På förmiddagen gick jag ut för att sopa av den och själv undersöka i vad som var på tok. Skulle jag ringa pappa eller verkstad skulle jag ju behöva förklara, vilket är svårt om man inte vet vad som händer. När jag vred om nyckeln knäppte den till men tände inte. Ringde pappa, min underbara pappa, som brummade förbi med tjänstebilen och ordnade med starthjälp. Jag och kotten åkte en sväng sen för att ladda upp batteriet lite. När vi kom hem ca 25 minuter senare så ställde jag mig vid vändzonen ifall bilen skulle krångla igen. Jag stänger av motorn, men känner att jag borde starta den en gång för att se om det fungerar... Vad händer? INGENTING! Inga lampor lyser vilket det gjorde innan, kan inte låsa bilen, kan inte åka och fixa nytt batteri, kan inte åka och hämta Johan... Ja, ni förstår! Ringa pappa igen, han kommer förbi och startar bilen igen och upptäcker felet! En klämring som sluter om polen hade lossnat! När den var fastskruvad igen startade bilen utan problem! Phu! Då slapp vi för hoppningsvis den kostnaden före jul! Bilen skulle in på besiktning på tisdagen, så det var skönt att vi fick ordning på det där! Bilen gick därefter igenom besiktningen UA! :)

På tisdagkvällen skulle vi på jultallrik på Dragonen. Det var hyresgästföreningen som bjöd på jultallrik och artig som man är så äter man ju inte middag innan! Det borde jag ha gjort... Det var inte mycket jag åt på den där tallriken! Petade i mig skinka tunnbröd och potatis... That's it! I övrigt på tallriken fanns det två sorters lax, tre sorters sill (som btw Vincent tyckte var helt ok), pressylta och någon läskig kalvsylta... Gick hem och var ungefär lika hungrig som innan. Vincent smaskade lite på det jag inte åt och skumtomtarna som låg vid varje tallrik (han fick fyra stycken!)

På onsdagen var det dags för kottens första hjärtbedömning efter avslutad behandling. En hjärtbedömning har han gjort inför varje behandling, så det var inget nytt för oss. Det går ut på att göra ett ultraljud på hjärtat för att se så inte cellgifterna slagit fel och angripit friska celler i hjärtat. Vincent lämnade den undersökningen med ett OK stämplat i rumpan! ;) När vi ändå var där så passade vi på att göra en vägning av honom. Han hade gått upp 120 gram på en vecka! Kan låta lite, men det är helt ok! Efter undersökningen och vägningen gick vi vidare för att få hans slangar spolade. Även där fick vi träffa en läkare som undrade över en fin bula i Vincents panna... Det var nämligen så att Vincent dök från soffan strax innan vi skulle gå till bussen och åka ner till sjukan... Det är deras jobb att hålla koll på skador, så det var klart att frågan skulle dyka upp! Men när jag förklarat situationen så klappade läkaren mig på handen och sa med ett skratt, "det är inte sista gången det där kommer att hända!" Den undersökning den här läkaren gjorde var också utan anmärkning.

På eftermiddagen kom Zandra och lånade Vincent på stan. Jag skulle få gå och koppla av på lite massage! Förra julen fick jag ett presentkort på massage av Nadja och hennes mamma. Efter det har vi ju legat på sjukhus ett halvår och det har inte alls passat för massage! Grejen var att det här presentkortet gällde 1 år, så det var bara att knata iväg och koppla av innan det gick ut! Det var grymt härligt och bara jag får jobb ska mina friskvårdspengar gå till massage! Jag har 3 vänner/bekanta som är legitimerade massageterapeuter, men två av dom bor inte ens i Östersund nu och den tredje umgås jag inte så nära med så det blir som inte av... Men härligt var det iaf!

På torsdagen innehöll inte dagen jättemycket, kvällen däremot blev lite tight! 18.30 var det styrelsemöte på ridskolan. Jag sitter som suppleant och vill gå på så många möten som möjligt för att få vara med och ha lite koll. Sen vet man aldrig om man har rösträtt, beroende på om ledamöter är på vift. Jag hann faktiskt inte vara med på hela mötet, för 20.00 började min ridlektion. Dagen till ära hade vi teori. Min ridlärare presenterade vad vi ska avancera med framöver... Nu är det färdigt med det vi tragglat en längre tid. Nu går vi vidare i utvecklingstrappan... Vi ska nu börja med förvänd galopp och enkla byten. Detta avsnitt är nog mest för insatta människor... Jag började föreställa mig för hur det skulle se ut för mig och Molly... Bilderna i mitt huvud blev inga vackra syner... Anneli sa att vi ska ta det på individuell nivå med avseende på hästarnas nivåer och kunskaper. I min värld innebar det bara att jag inte skulle nå dit... Men i slutet så tittade hon på mig och sa att Molly inte ska behöva vara med på det. Så nu blir det intressant att se vem som ska bli min nya vapendragare! :) Salle verkar bli frisk till KM iaf, så händer inget oväntat så blir det nog jag och Salle som startar dressyr KM tillsammans trots allt! Skulle det inte bli han så ska det få bli Caprice kom jag fram till. Men jag håller tummarna för Salle, han är en trevlig herre! :)

Fredagen sen så var jag på besök hos kiropraktor Anita Grande! Ett välbehövt besök visade det sig... Vi hade bokat in fredagens besök och ett besök till nästa fredag. Anita kom fram till att vi behöver några fler besök, för jag hade två områden efter ryggen som hon tyckte kändes skumma... Känns bra att hon fixar! Dessutom har hon avtal med landstinget, så jag kan nyttja högkostnadskortet! Efter fredagens besök har jag 300 kr kvar tills jag har gratis vård fram till typ september/oktober! :) Känns helt ok! När man träffar Anita så gör hon en bedömning av hållning, muskulatur och hur kotorna ligger. Hon tyckte att min hållning och muskulatur var helt ok, med tanke på att jag inte haft någon större möjlighet till träning på länge. Så det var inte så tokigt! :) Det känns bra iaf att fixa ryggen. Jag har haft på känn ett längre tag att det inte varit helt ok i ryggen. Massagen i Umeå har varit lite jobbig pga att jag nästan tappat andan i vissa partier och hon som masserar där uppe har inte riktigt kommit åt alla kompakta muskler. Men nu är jag alltså på gång att fixa det som är knas i ryggen! :) På eftermiddagen bakade vi pepparkakor. Vincent gillade pepparkaksdegen... ;)

Lördagen inleddes också med bakning. Vi bakade lussebullar! Jag lyckades bränna nästan alla, men det är bara att ta bort det brända på undersidan så är dom fullt ätbara fortfarande! (säger en sann bagare... eller...) Vincent var väldigt fascinerad av köksassistenten (bakmaskinen)...



Efter bakningen var klar och skrutten sovit så åkte han och jag upp till stallet. Lördag den 12 december, när det är dressyr KM, så ska det vara Loppis. Jag hade plockat fram 2 par ridbyxor, 2 ridhjälmar och en tävlingskavaj som jag skulle lämna in till vår loppis. När vi ändå var där uppe så passade jag på att släppa loss Vincent i stallgången. Han är verkligen helt orädd hästarna, och är så nyfikna på dom att han nästan promenerar rakt in till dom som står på spilta! Jag får helt enkelt börja lära honom samma regler som man brukar lära barnen när det gäller främmande hundar - man måste fråga om lov innan man går fram!

Igår, söndag, städade vi på förmiddagen. Efter det packade vi ihop och åkte upp till Dille på fölmönstring av islandshästar. En av våra bekanta från Umeå, som bor i Kallsta, skulle visa sin åring. Jag har inte varit på någon unghästvisning eller så, så det var skoj att vara på en fölvisning! Islandsföl är ju så galet söta! Små lurv-tussar! :) Hur som helst gick det riktigt bra för våra bekanta! Deras Hronja samlade ihop totalpoängen 8,01 poäng vilket gav henne en delad seger i hennes årskull! :)



Ja, så har vår vecka sett ut.

Idag började jag med ett pass med Zumba på morgonkvisten. Jag dansade tills jag hade ont i fötterna! Efter lunchen sen gick jag en promenad med en sovande Vincent i vagnen. Jag gick en rask promenad på 1 timme och 15 minuter. För er som har begrepp på vart jag gick så utgick jag hemifrån mig, gick ner mot bilprovningen, in mot lillsjön, ut till odensala hälsocentral, ner förbi storsjöskolan, in mot gamla OnOff, ut till Kvantum, upp till Barnens Hus och sedan raka vägen in hem igen! Halkigt var det så nu på kvällen införskaffade jag mig ett par broddar då jag och Vincent ska promenera med Maria och Arthur runt Frösöberget i morgon!

Nu ska jag och Johan sätta oss och skriva en packningslista inför Almers Hus! :) Sen blir det dax för lite kvällsfika till Grannfejden!
Over end out! :)

RSS 2.0