15 minuter med Paolo Roberto

Idag började då första steget i min nya satsning. Kommunens träningstävling startade. Jag har redan utfört dagens träningspass. Inte så himla ansträngande, utan ganska lagom - med utvecklingspotential! Dessutom gjorde jag en omstart med plankutmaningen.

Förutom det har det varit lite av en skitdag. Men vissa dagar måste ju få vara så också, annars fortsätter man ju inte att uppskatta alla de bra dagarna. Jag är nog lite bortskämd med att få känna att jag har ett stort värde och är uppskattad av typ alla i min omgivning. Att plötsligt inte vara lika lyckad blir ibland ett ganska hårt slag. Jag har dock bestämt mig för att inte låta det äta upp mig. Det är en konst att ta kritik, och den konsten vill jag verkligen erövra.

Snart är det dags att göra kväll. I morgon blir det en spännande dag. Jag ska på min första träff som arbetsplatsombud kring det fackliga på min arbetsplats. Det är nog min kära syster som fått vig intresserad, och när jag sedan varit med om diverse knepigheter kring anställning så har det känts väldigt lockande att hoppa på tåget själv också. Och i morgon ska jag då på första träffen. Ska bli spännande!

Men det blir även ett annat litet möte i morgon innan jag avslutar arbetsdagen lite jobb på min arbetsplats. Ska stänga på jobbet i morgon, så jag får ta slutklämmen där.

Sitter och gäspar nu. Så jag passar på att göra kväll innan jag somnar sittande med datorn i knät, lutande mot en vägg...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0