Uppdatering igen

Det har gått nästan en hel månad sedan sist jag uppdaterade här. Jag gillar min blogg, men det har varit en aning för lite tid just nu. Men nu har jag en liten stund för mig själv och då passar jag på!

Jag är fortfarande inte frisk, men blir det nu hoppas jag! Förra veckan tog jag prover för att se varför jag inte blir frisk någon gång. Igår fick jag provsvaren, positivt för Mycoplasma. Läkaren skrev ut antiboitika, så nu hoppas jag verkligen att jag blir frisk!
Johan blev dålig när vi var i stugan för två veckor sedan, feber och hosta. Och Havanna började hosta i förrgår kväll, men har ingen feber ännu. Ingen aning om det är samma som jag, men läkaren tyckte att så länge Johan mådde bra så behövde han inte göra något särskilt och vi skulle avvakta med Havanna. Barn blir tydligen "bara förkylda" om de åker på samma som jag.

Kring flytten har vi börjat projektera. Vi var ner och gjorde en röjning i förrådet i söndags. Slängde massor av saker och plockade ur lite som ska följa med mig på loppis nu på söndag! Majoriteten av det jag kommer ha med mig är barnkläder! Vi har rensat ur kläder som Vincent haft, men som vi tvivlar på att det kommer att användas på Havanna. När barnen har storlek 80-92 är kläderna inte längre särskilt könsneutrala, och därmed rensar vi ur lite och säljer iväg!

Havanna utvecklas i rasande fart. Hon ler och jollrar massor! Sover fortfarande superbra på nätterna! Till på köpet har vi lagt in en ny växel kring att ligga på mage och jobba med nack- och ryggmuskulaturen. Hon kämpar på jättebra, men energin räcker inte så långt. Babygymmet har hon inte alls fallit för, men är ofta riktigt nöjd när hon ligger där.

Vincent fortsätter vara precis så underbar som han verkligen är! Han kramas och pussas massor, både på oss och på Havanna. Han surrar massor och gör riktigt avancerade resonemang, så avancerade att han tappar bort sig själv någonstans på vägen.

Morgonens samtal;
Vincent - Mamma, jag vill ha mjölk i glas.
Jag - Ok, jag fixar det.
Vincent - Säg, ja mästare, säg det!
Jag - Aldrig i livet...

Härromdagen satt han och resonerade kring min hosta;

"Alla tanter, mammor och pappor har hosta för att dom är sjuka, men då tar dom bumbibärsaften så blir dom 'boing, boing, boing'"

Man skulle haft lite av den där bumbibärsaften...

Hur som helst så ska jag ge Havanna lite mat nu och sedan ska vi åka och hämta både brorsan och pappan! Men som avslutning bjuder jag på en bild på mina finaste små älsklingar!


Kommentarer
Postat av: Paula

SÅ himla söta, herregud. Och så himla lika varandra! Du har haft tur du Cathrin :)

2012-03-20 @ 14:06:00
Postat av: Anonym

In deed! Kännder mig sjukt lyckligt lottad att få två så där riktigt fina, underbara och helsköna barn! Båda är helt fantastiska, och jag är så glad över att dom dessutom är sociala och trevliga bland folk. Jag har på känn att det kommer att bli två artiga, trevliga och fina barn som är trygga och trivs med andra människor! Älskar dom över allt annat!<3

2012-03-21 @ 12:18:09
Postat av: sandra

haha "säg ja mästare"! så himla gullig pojk ;)

2012-03-22 @ 09:31:02
URL: http://sandrahogqvist.wordpress.com
Postat av: Cathrin

Gullig... Jo, så är det definitivt. Och rolig! Tänk vad ungar kan komma på, DET är så himla häftigt! :)

2012-03-23 @ 12:32:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0