Inflyttade

Nu har vi bott på vår nya adress i 2 veckor. Tiden flyger verkligen fram! Vi har kommit ganska bra i ordning, men det är en hel del kvar. Vincents rum har en kartong kvar. En kartong som innehåller tavlor och lite prydnadssaker. I vårt sovrum är det en GeKå's väska kvar med min morgonrock och några kuddar (dvs, ganska klart). Hallen uppe tillsammans med klädkammaren har fortfarande en del fixande kvar! Men det är mest klädkammaren som är oklar, och därmed står det saker i hallen som sen ska in i klädkammaren.

I vardagsrummet är det också prydnadssaker som ligger kvar, tillsammans med vin-/finglasen. Här saknar vi ett vitrinskåp... Köket är det städskåpet som släpar lite (mest pga tröghet) och sen har vi ett badrumsskåp som ska sättas upp inne på toaletten nere. Där ska vi ha mediciner.

I övrigt är det småsaker som kommer att flyttas om framöver. Man plockar upp till ett ställe och inser att det faktiskt inte blev så bra, vilket iofs kan bli ett evighetsarbete....

Ute ska vi fixa en grind. Vincent behärskar att inte sticka och att passa sig för bilar som kör inne på gården, men vi har ju en liten kotte till som kommer börja röra på sig framöver! Och henne kan man ju inte "lita på" förrän om några år! :) Sen ska uteplatsen justeras så plattorna inte vickar omkring! Och ogräset (läs:grannarnas vilt spridda blommor) ska grävas ur.

Fullt bobart, men fortfarande under konstrution med andra ord!

Tänkte bara snabbuppdatera lite, eftersom jag inte uppdaterat sedan veckan före flytten. Allt gick bra, och vi har alltså kommit i ordning till stor del. Förövrigt är jag uppe alldeles för sent på kvällarna (så även i kväll) och detta är något som jag verkligen försöker bryta! Ska gör kväll nu, så jag tar mig upp med skruttungarna i morgon! God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0