Förberedelser

Det har gått 2 år sedan Vincent avslutade sin cellgiftsbehandling. Nu ska vi upp till Umeå igen, nästa vecka. En ny MIBGskint (en slags kontraströntgen) ska göras och den kan inte göras här hemma i Östersund. Självklart blir man nervös inför kontroller... Håller alla tummar om att det fortfarande är lugnt och att vi är hemma på nolltid igen.

Inför denna kontroll krövs det lite förberedelser. I måndags gjorde vi ett blodprov på honom, och attans vad duktig han var! I lördags kväll testade vi att göra ett urinprov som skulle sträcka sig över ett dygn. Det gick åt skogen då ALL urin skulle samlas, annars behövde vi göra om det... Givetvis gick natten åt skogen! Nu ska vi göra om provet på lördag, men nu har dom komprimerat det hela till att vi ska samla hela den vakna tiden, men att det måste sträcka sig över minst 8 timmar iaf.

Nu ska jag traska ner till förskolan för att hämta hem min lilla prins! Vi är grymt trötta här hemma, efter förstoppning osv, så i morgon ska vi ta oss en liten sovmorgon eftersom jag ändå börjar sent. Lite kvalitétstid på morgonkvisten helt enkelt! Så upp o hoppa (eller inte, men gå iväg helt enkelt!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0