Kalasat

Nyss kom jag och Vincent hem från hans bästa kompis 3års kalas. Vincent kunde inte för sitt liv begripa varför han inte fick några paket när han var på kalas och alla som kom dit hade paket med sig. Han har lite att lära eftersom hans föräldrar är av åsikten att när syskon fyller år så får man inte automatiskt paket, utan man får vänta på sin egen födelsedag! En hård lärdom i livet skulel jag tro, med tanke på dagens tårar!

Vi fikade bullar, tårta och en god risbräckskaka med kokos för bara en liten stund sedan, så nu är varken han eller jag särskilt sugna på middag! Idag var en sån där dag då vi helt enkelt hoppade över middagen! Men det går nog ingen större nöd på oss ändå! =)

Kan nämna om morgonen också. Blev väckt vid halv sju (andra gången som Vincent hörde av sig) av att Vimse låg i sin säng och sjöng "Mellanbocken Bruse, trampa över trollebron....."

Fick förresten ett halvmeddelande av urinprovet vi lämnade i torsdags när vi kom hem från Umeå. Det visade sig att det var någon typ av bacillur där i, MEN dom var inte säker på vilken det var och därmed skulle de odla vidare på den tills i morgon och då skulle vi få ett svar. Vad som är skönt med det hela är att det inte gör ont längre när han kissar! Hela dagen igår, och hela idag, har han kunant kissa precis som vanligt. Lättnad att han inte får sånna panikattacker varje gång. Nu ska vi bara ta reda på om det krävs någon behandling av bacilluren han verkar ha!

Nu ska vi iaf krypa upp i soffan och mysa lite så här på Allhelgona afton. Vi ska tända ett litet ljus och minnas (iaf jag) alla nära och kära som inte längre är med oss. Ska se över den lilla bulan lilleman ådrog sig på kalaset också. Han och en av de andra småkillarna var ingen perfekt kombo, utan Vincent fick en flygande leksak i huvudet... Så det kan gå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0