Hembyte

Jaha, då har vi återigen börjat på projekteringen flytt. Vi sa efter förra försöket att vi kanske inte skulle fortsätta just nu, men det beslutet rev vi upp igår. Vi hittade två radhus fyror hos hyresvärden vi hyr av nu. De är fina i planlösning och hyran är riktigt vettig. Efter lite rådgörning med våra föräldrar satte vi upp oss på kö iaf.

De två lägenheterna ser likadana ut men den ena är det inflyttning 1 december och den andra 1 mars.
På den med inflytt 1 december ligger vi på tredje plats, den går ut i morgon.
Den andra, med inflytt 1 mars, ligger vi just nu på fjärde plats, och den går ut den 22 november.

Vi får väl helt enkelt hålla tummarna att vi kan få akutflytta nu i december, för det skulle vara ruggigt skönt att ha flyttat klart innan bebis kommer. Att få ha gjort klart möblering och sånt innan bebis anländer underlättar inte bara för den nya familjebilden, utan även för Johans studier. Just nu flyttar han runt och får ingen riktig lugn arbetsplats.

Skulle vi få en av dessa lägenheter nu så skulle vi ställa in skrivbodet i det minsta sovrummet och använda det som kontor fram till att bebis börjar bli "för stor" för att sova inne hos oss. Hade vi legat etta på den hade vi redan i kväll börjat packa antagligen, eller iaf projektera packningen och rodda med flytthjälp. Men som nummer fem i kön känns det helt klart som att man har is i magen!

Håll tummarna för oss - och vill någon hjälpa till med en flytt framöver (oavsett om det är bärhjälp eller städhjälp) så är jag grymt tacksam för all hjälp vi kan få!

Nyfikna på hur lägenheterna ser ut?
Så här ser de ut!
http://www.ostersundsbostader.se/visaPDF.asp?id=929


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0