Klara med kopporna

Nu börjar de flesta skorporna ha trillat av. Det tog ungefär 1,5 vecka innan kopporna torkat, men nu är allt snart ett minne blott. Jag tror inte ens att han kommer att få så mycket ärr, han har ju inte varit o klöst på några koppor eller skorpor.

För ungefär två veckor sedan upptäcktes ett fall med Hepatit A på hans förskola. Det har han också klarat sig från! Han testades och fick vaccin, och nu i veckan kom vårt riktiga provsvar, han var ren! =)

Vi klarar oss ganska bra med andra ord! Allt rullar på i full fart. Känns som att man mest jobbar, kommer hem, fixar middag, leker en timme med Vincent, lägger skrutt och sedan självdör man i soffan innan det börjar om... Vissa dagar hinner man inte ens med leken, för att det är kvällsmöte. Känner mig ganska sliten efter snart 1 års arbete utan någon större semesterledighet. Ska vara ledig några dagar i jul, men annars känns det ganska bra att spara dagar så man kan ta lite mer ledigt med Vincent till sommaren om vi vill hitta på något! =)

Ute har det kommit en hel del snö, vi ska försöka ta oss ut en liten stund snart. Vincent är lite loj idag, men att gå ut och skotta lite och åka lite pulka borde han orka med iaf! Vi glömde lekhjälmen på dagis i fredags, då det blir bara åkt på gångvägarna, men det ska gå bra ändå!

Nu ska vi leta fram lite kläder, så vi kan ta oss an minusgraderna ute... Tänk att människan inte ska kunna vara skapt för att gå i ide...

     
GOASTE LILLFISEN! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0