Svår fasta

Idag fastar jag inför morgondagens njur-röntgen. Inte nog med att jag fastar så går jag också på laxerande piller. Denna kombination innebär rent logiskt att man går i konstant hunger! I morse missade jag, korkat nog, frukosten då jag och Vincent sov lite länge och fokus hamnade på att få i honom frukost och göra honom klar för dagis.

Han i sin tur somnade riktigt sent i går kväll och ville inte alls vara samarbetsvillig... När jag sedan kom hem efter lämningen var klockan för mycket för en frukost (enligt förberedelseanvisningarna) och resten av dagen får jag dricka vatten (utan bubblor) och äta typ nyponsoppa till lunch och middag. That's prettymuch it!

Det jävliga med den här förberedelsen är att jag inte kan gå ut och gå, jag hade problem bara med att gå ner med Vincent till dagis! Jag blir alltså sittande i lägenheten hela dagen - utan mat! Och jag kan ju inte kräva av min familj att låta bli att äta... Vincent behöver mat, och det gör sambon också! Men jag vill också äta!

TVn har fått stå på idag, som sällskap. Det var varit de vanliga mitt på dagen-såporna. Men reklamen är det värsta!!! Loka, Ramlösa, Toblerone, Lindt osv osv... Förstår ni vad detta gör med mig!
Jag har ramlösa i kylen - men får inte dricka det...
Jag har godis i skafferiet - men får inte äta det....
Det ligger äpplen på köksbordet - men jag får inte äta dom...
Jag har mackor i brödlådan på köksbordet och pålägg i kylen - men får inte äta det...
Det finns glass i frysen - men jag får inte äta det...
Snart är det middag till Vincent och Johan, smaskig carbonara - men jag får inte äta det HELLER!!!

Nog för att jag får äta i morgon efter min röntgen, men jag lär ju inte få behålla så mycket till att börja med... Tanken är iaf att jag ska kunna jobba från 12 och fram till stängning. Jag hoppas att det är en realistisk plan! Och på dagis finns det mackor till mellis!

Snart kommer Vincent hem och vill ha mellis... Kul att sitta och ge honom yoghurt, känna doften av smaskig fruktyouhurt, utan att få äta något!

Jag håller nog på att förlora förståndet!!!


Kommentarer
Postat av: Maria

Varför ska du röntgas? Låter inte bra...:(

2010-03-29 @ 21:14:45
Postat av: Cathrin

För ca 3 veckor sedan hade jag ett njurstensanfall och idag gjorde jag en röntgen för att klarställa hur det ser ut, om dom behöver spränga stenar eller som det är rent nu. Rutin när man haft njurstensanfall. Så det var inte mer dramatiskt än så, trots att jag nästan hade en nära-döden-upplevelse igår...

2010-03-30 @ 10:30:18
Postat av: Magda

Jag kom på en skitsmart ide!

Du har allt detta godis hemma som du inte fick äta pga röntgen, så nästa gång du blir sugen så kan du tänka så, att du inte får äta för du ska in på röntgen! Och all annan skit som du inte ska äta egentligen :P

SMart va? Med tanke på att du vill loosa några kg så kan ju det vara en metod :)

(fast innerst inne så VET jag att det inte funkar, men ändå)

2010-03-30 @ 17:06:31
URL: http://izoldesmamma.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0