Svår knäckt

Shit vad tuff Vincent var i kväll! Han var inte alls lättlagd i kväll inte! Vi får gå tillbaka till typ vid 19-tiden.

Pappa var här och kopplade ur diskmaskinen för att KåEss kommer i morgon och ska byta avloppsröret under diskbänken. Johan lekte med Vincent i hans rum. Vid 19-tiden började Vincent krokna och när pappa gick så kopplade vi på maten på Skrutten. När ungefär hälften gått in gick vi in för att byta blöja, smörja med svampsalvan och påbörja pyjamasbytet. När allt är klart hade Skrutten dock ändrat sig. Han var fortfarande trött men tänkte inte alls gå och sova!

Jag beslutade mig ganska tidigt att jag skulle föröska vara konsekvent. Och till slut satt jag på golvet i hans rum med honom gallskrikandes i famnen, försökandes med att ta sig loss. Men jag gav mig inte, jag höll honom liggandes i min famn för att han skulle krokna igen. Efter typ 15 minuter la jag ner honom i hans säng där han lugnade ner sig och blundade, men så fort han somnade till så började han gråta igen... Då tog jag upp honom och han somnade i famnen. När han sovit i famnen i 10 minuter så la jag ner honom i hans säng och där sover han nu! Det var som sagt inte helt lätt att knäcka honom i kväll, men jag tror att han börjat fatta att om hen skriker tillräckligt länge så får han komma upp eller få sova i våran säng. Jag tror att vi helt enkelt får börja sätta lite press så länge han mår bra och bara protesterar för att han är arg.

Det gör sig med andra ord inte av sig själv ändå... Innan man tolkat om det är ont, otryggt, frustration eller något annat så har man nog veknat många kvällar ändå pga att man är trött själv... Vi får se hur det går framöver!

Idag vaccinerade jag och Johan oss mot Svininfluensan. Hör och häpna så gjorde sprutan inte alls ont! Jag som trott att alla stick känns! Detta var verkligen bara ett pyttelitet stick och sedan ingenting! Jag som våndades lite och skickade ut Johan och Vincent i korridoren! Det var helt klart en aning överdrivet! Nu är det bara att invänta huruvida man får någon reaktion på vaccineringen, alla har ju inte fått det men det är vanligt att man kan få lite feber och en liten rodnad kring sticket. I övrigt fick vi veta att det inte är säkert att det ska tas en andra omgång. Det får vi väl höra när det närmar sig. Ska vi vaccinera oss igen så blir det tidigast måndag v.46.

Nu är det snart dax att sova. Man vet ju aldrig när hantverkarna kommer och ska joxa på i köket... Har en erfarenhet att dom där brukar börja jobba tidigt som attan... Ska dom renovera badrum så bilar dom gärna i golvet tidigt på morgonen... Med min tur så kommer dom och ringer på dörren 8 i morgonbitti, och då är det fördelaktiskt att jag kanske iaf är klädd! Over and out for today!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vi ska vaccinera oss på torsdag eller fredag. Lite orolig för biverkningarna på Molly. Hoppas Vincent klarar sig från biverkningar!

2009-10-19 @ 22:36:39
URL: http://lajz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0