Storhandling

Idag fick både jag och Johan ersättning från Försäkringskassan och därmed kunde vi också åka och handla mat! På kvittot står det ett fyrsiffrigt belopp! Det finurliga är att inte en krona och inte ett öre gick till läsk eller godis! Däremot fick vi ihop till några goda och nyttiga middagar! Nu när vi satsar på att gå ner i vikt så ska man ju äta lite myttigare, men ingen av oss är direkt motiverade att äta utifrån en kost. Vi har nu mixat Viktväktarna och LCHF, undrar om det fungerar... Antar att allt handlar om balansen i hur mycket man äter av allt, men dom står ju inte riktigt för samma sak... Aja, går vi ner så fungerar det, annars får vi väl tänka om! Hinner med en vägning till innan nästa Umeåvistelse (som innebär svårigheter i att laga mat och på så sätt äta medvetet nyttigt...).

Nu ska jag finnas till hands om Vincent fårr ett nytt litet utbrott. Han vill inte riktigt sova i kväll, men det är ju som ingen ovanlighet direkt.... Sådär ja, nu komm gapskriket! :P

Kommentarer
Postat av: Paula

duktiga ni är!!

2009-07-07 @ 23:27:12
URL: http://ingridpaula.blogg.se/
Postat av: lajz

Vi har kommit igång med storhandling nu när Krille jobbar borta på veckorna.. Får se hur det blir nu när hans semester börjar. Men det är himla bra, det som inte finns hemma (godis mm) kan man ju som inte äta =P Fast jag är så enormt godissugen idag så han får köpa med sig lite hem.

2009-07-08 @ 13:49:22
URL: http://lajz.blogg.se/
Postat av: Cathrin

Hehe, jag är också sugen på godis! Svårt att gå in på butiker och handla där godiset ligger precis bredvid kassorna! Abstinensen går väl över om några dagar! :)

2009-07-08 @ 20:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0