Resumé

Ja, så här på kvällkvisten kan jag resumera dagen och Vincents sömn...

Visst, han somnade i sängen idag på dan men vaknade efter 20 minuters sömn. Det förstår vilken barnmänniska som helst att ett litet barn inte klarar sig på bara 20 minuters sömn! Så det var bara att byta strategi. Jag la då över honom i vagnen och körde honom över en tröskel i 20 min tills han somnade där. Då sov han en kvart och vaknade sedan igen... Meningsfullt! Klädde på mig och Vincent och tog en liten promenad... Vincent sov gott i vagnen hela promenaden och vaknade iomed att jag tog in vagnen... Då var det bara att plocka upp honom!

Efter det har han bara sovit ströstunder under eftermiddagen och kvällen. Nu verkar han somnat, men attans så gnällig han varit den sista timmen! Inte lätt att vara 4,5 månad och inte sova så mycket som behövs!

Strömavbrott blev det idag på eftermiddagen! Jag som i normala fall bara brukar svära lite över att internet och TV inte funkar insåg snabbt att strömavbrott i skymningstid är allt annat än praktiskt när man har småbarn! Jag gjorde ett blöjbyte och efteråt tackar jag för att jag slapp en bajsblöja under den mörka stunden medan ljuset var borta! Det hade varit allt annat än praktiskt att ge sig på en bajsblöja utan riktigt ljus! Jag hade två IKEA-spöken som Vincent fick leka med. Han brydde sig föga om att det inte var lampor på, spökena lös ju och han fick den uppmärksamhet han ville ha...

    

Är för den delen inte helt frisk ännu heller... Hostan har stillat sig rejält, men inte gått över helt och hållet. Jag är däremot tät i näsan mest hela tiden... Jobbigt när man inte kan andas riktigt... Hoppas att jag vaknar i morgon och är helt frisk, tittar på termometern och den visar -6 grader, att solen skiner och att energin för flyttpackning infunnit sig! Det skulle vara hur bra som helst för mig! Nu vet jag att jag fortfarande kommer att snora, att termometern kommer att visa minst -16 och att energin för flyttpackning fortfarande lyser med sin frånvaro... Känns som att det bara är solen som kommer att kunna slå in!

Nä, om man skulle ha fikat lite innan det är dax att krypa ner i sängen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0