Reklam stämmer ibland

Kommer ni ihåg reklamen med en karl som sitter med en handduk över huvudet och ångar ansiktet över en skål med varmt vatten? Han som säger "Ni kvinnor snackar om att föda barn, ni skulle bara känns hur det kännsnär en karl är riktigt förkyld!"

Precis så känner jag mig just nu! Jag skulle kunna föda ett barn till när som helst - bara jag får bli kvitt förkylningen omedelbart! Ögonen rinner, näsan både rinner och är täppt, sår i mungiporna, ont i halsen, hosta, huvudvärk och feber... Någon som vill byta!?

Inatt vaknade jag av att det var alldeles fuktigt i sängen... Har jag täcket på mig svettas jag och tar jag av det så fryser jag... Oh vilken lätt balans... Tack gode god för alvedon! Sen kan jag lova att jag snart struntar i rekomendationen på Muccoangin! Jag vet att man inte ska ta sånt när man ammar, men jag gör snart vad som helst för att bli kvitt halsontet! Varken Strepsils eller Alvedon biter på det!

Johan och Vincent gick ut på en promenad, när dom kommer hem ska jag skicka ner Johan i förrådet och leta fram Noskapin. Kanske kan jag hämma hostan lite iaf! Det gör ju, om det nu är möjligt, ännu ondare i halsen när man hostar! Antar att Cociliana är lika uteslutet som Muccoangin! ;) Aja, jag ska inte klaga alltför mycket... Även om det inte känns riktigt så, så kunde det ju varit ännu värre!

Phu, lite vatten på det här och en halstablett så kanske man kan koppla av en stund...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0