Min hosta och Vincent

Jag håller på att bli galen på min hosta! Jag sover fortfarande i eget rum eftersom jag väcker Vincent med mitt hostande... Han blir så otroligt ledsen när han väcks av att man hostar eller nyser, så det är inte riktigt värt det! Nu har Johan börjat jobba och vi får tills vidare använda babyvakten när han åker på jobbet. Jättebra att den kommer till användning oftare!

Idag tänkte jag att jag skulle ringa HC och be om råd med hostmedicin. Jag tycker inte att jag får effekt av varken Bisolvon eller Noskapin. Sköterskan jag pratade med kunde inte rekomendera något annat utan hoppades att jag skulle bli frisk snart om det inte hjälpte. Cocilliana kunde hon ju inte rekomendera (inte för att jag frågade heller!) eftersom det är ett morfinpreparat... Så här sitter jag nu - fortfarande hostande och inte ett dugg klokare! Jäkla sjukvård... *grr*

Men så har jag ju min solstråle Vincent! Han förgyller varje dag, även om man ibland river sitt hår när han skriker längre stunder utan att man förstår varför... Idag visade han mig sin nyaste kunskap! Jag la honom på filten på golvet och efter bara en liten stundbörjade han vända på sig från rygg till mage! Det är först i helgen som han har har fått kläm på hur man gör det på egen hand! Så idag flippade han över från rygg till mage och sedan vidare till rygg igen! Duktiga lilla bebis! =D Och jag har faktiskt fått en vändning från rygg till mage på film! Från mage till rygg finns ju redan på film! =) Varsågoda här är veckans nyhet!
 

Kommentarer
Postat av: Morsan

Befria grabben från strumpor !

2009-01-12 @ 14:51:22
Postat av: Cathrin

Jag befriade honom från strumporna strax efter det här och han fick inte på dom förrän han skulle ut och sova! :)

2009-01-12 @ 15:01:09
Postat av: Anonym

Hihi duktig bebis/tant p.

2009-01-14 @ 09:57:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0