5 månader

OJ! Tiden går så fort! För 5 månader sedan kom Vincent - för 5 månader sedan! Det är inte klokt! Vad hände med all tid!? Tänk att jag för 5 månader sedan var på BB med ett litet knyte som inte ville göra annat än att äta och skrika... Nu har jag en liten kille som har mycket egen vilja, äter mer än gärna saker som jag och Johan äter, och som sover bra på nätterna... Det är häftigt vad mycket som kan hända på bara 5 månader!

Vincent är min lilla ängel, älskar honom över allt annat på jorden. Underbart att man fått en sån underbar liten filur i sitt liv! Han betyder allt för mig! Snart har det gått ett halvår, bara ett halvår kvar till 1årskalas... Läskigt men underbart!

Jag och Johan packar och står i, snart är nog allt packat. Jag har sparat mina blå IKEA-kassar för alla dom där sakerna som man inser att man har kvar - trots att man packat allt. I morgon ska vi hämta ut nycklarna till lägenheten och börja flytta lite saker, porslin och förrådet är väl målet tror jag... Snart är det dax att sova, Vincent somnade alldeles nyss, lite kvällsfika på det här kanske?

I morgon är det föräldragrupp igen. Ska faktiskt bli ganska skoj. Vi får se vad vi kommer fram till att diskutera den här gången. BVCsköterskan har oftast en plan, men att vi väldigt ofta kommer fram till egna områden också... Ska dessutom bli skoj att se Harry! Har inte sett honom sedan innan jul, ska bli skoj att se hur mycket han växt! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0