Vad var det med helgen väder!?

Fenomenet men Ketchup-effekten känner väl alla till vid det här laget, men helgens väder är ju löjligt! Det har varit en halvkass vinter hela tiden fram till den här helgen och då vips så fullkomligen VRÄKER det ner snö!

Igår kväll var jag upp till stallet, när jag kom hem parkerade jag bilen som vanligt och gick in. Det snöade rejält redan då. I dag skulle Johan åka och handla och vi insåg ganska snabbt att bilen var hyfsat översnöad... Jag och Paula tog med Vincent och Foppa och gick på en liten promenad. Jag gick in på Jula och köpte en skyffel som vi ska ha i bilen och på eftermiddagen gick jag ut föratt skotta fram bilen... Och jag ljuger inte om jag säger att det var 15 cm snö på biltaket! Helt galet! Det tog en rejäl stund innan jag skottat fram och av bilen!

Förhoppningsvis ger vädret med sig till imorgon. Inte för att jag blir drabbad av att skotta fram bilen i morgon bitti, men det är ju synd om Johan ska behöver gå ut 20 minuter tidigare bara för att skotta fram bilen...

Inte nog med översnöad bil... Snöröjningen går inte lika snabbt som snöandet gör... Det är inte det lättaste att gå ut och gå med vagnen när det är sånt här underlag. Vagnen sladdar runt i snön och är tung som ett as! Det är inte lätt att skjuta runt på en 15 kg tung vagn i snön som går halvvägs upp i hjulen! Jag är grymt glad för att jag inte har en vagn med små hjul dagar som dessa! Det hade varit helt omöjligt att gå ut och gå med den!

Jaja, efter dagens träningspass (promenad och skottning) så ska jag ta en dusch innan jag ska sova! Som slut på dagens blogg så bjuder jag på en vriden son! ;P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0