Snart klar

Sådär ja... Inkvarterad på Körfältet och fått igång halva internet. Johans dator är fixad, men inte min. Vi fick inte igång internet i dag, så Johan ringde Com Hem och bad om hjälp, dom hjälpte honom med nytt IPnummer. Nu tänkte jag koppla igång min dator, men råkar ut för samma problematik som han. Grejen är att jag klockan 22 inte riktigt orkade med att ringa supporten och fixa det i kväll utan fixar med det i morgon. Därmed lånar jag Johans dator en sväng för att göra en liten uppdatering av bloggen!

I lördags började vi flytta vid halv 10 på förmiddagen. Mamma tog hand om Vincent och vi möttes upp för att se till att Vincent fick mat. Vid 17 var vi klara och jag åkte hem till mamma för att ge Vincent mat innan jag, Johan, Kalle och hans fru och son skulle mötas uppoch käka pizza. Kalle hjälpte till med flytten. Sammanlagt var det jag, Johan, Kalle och pappa sov fixade med flytten. Ajje slöt upp en liten sväng på dagen och sedan en sväng på kvällen i går. Jag körde våran bil med backar med saker som är lite omtåligare medan karlarna åkte med pappas bil och släpvagnen. Flytten tog väl sin lilla tid, men det gick ändå bra tycker jag. Känns bara lite frustrerande när man vill vara på flera ställen samtidigt... Jag hade Vincent på ett ställe, jag ville fixa allt det där som inte blivit packat än, jag ville fixa de ömtåliga sakerna och jag ville hjälpa karlarna med möblerna - givetvis så krockar ju allt och man får fokusera på en sak i taget...

Lördagkvällen bestod av slapp vid tvn (efter att ha fixat sängarna) med en son som var allt annat än nöjd... Det slutade iaf med att han sov mellan mig och Johan större delen av natten... Kunde lägga över honom i hans egna säng efter halva natten.

Igår, söndag, var det uppstigning och sedan ut på Frösön igen. Dax för städ. Johan fick en heldag med Vincent medan jag och mamma passade på att städa i ett märkligt tempo och ganska ostrukturerat. Vad innebär märkligt tempo undrar ni säkert nu... Jo, jag upplevde att jag mest bara drev omkring och åt bullar och hade en trasa i handen... Jag upplevde inte heller att mamma städade i ett särskilt högt tempo. Trots detta så hann vi långt i städningen. På kvällskvisten körde vi förrådet. Det var allt som orkades med den dagen... Vincent var jätteduktig under dagen och på kvällen lyckades vi faktiskt lägga honom i hans egna säng. Efter att han somnat så blev det faktiskt lite uppackning, så pass mycket att vi hade ett funktionellt kök...

Och så idag... Idag var vi uppe allihop vid kvart i 9. Frukosten fick ta sin lilla tid. Vincent fick sin morgongröt innan jag och Johan satte oss och käkade. Därefter försökte vi hinna med att plocka lite innan Vincent gnällde ihop och medan han sov ute i vagnen så packade jag och Johan upp på olika håll. Johan tömde kartonger i vardagsrummet medan jag fixade i Vincents rum. Sen hann jag i princip göra klart köket och sen fixade jag mina kläder. Även om det fortfarande är kartonger lite överallt så börjar det bli så pass tomt att det går att ta sig runt i lägenheten. Nu i kväll har vi varit ute på Frösön och städat. Det var lite jobbigt att inte veta hur Vincent tänkt att göra - gråta eller vara på bra humör - det är lite svårt att städa med en gråtande bebis på armen. Men vi höll honom uppe ganska länge i eftermiddag, så när vi åkte ut var han trött och sov nästan hela tiden! Perfekt det där med att kunna lägga barnen i vagnen och ställa ut dom när dom sover... Städningen gick bra, vi höll på i ungefär 3 timmar och nu är det golven kvar. Golven får vänta till vi tagit ner taklamporna i alla rummen, men sen är vi faktiskt klara! På fredag lämnar vi bort lägenheten!

Vincent har haft en tuff helg... Han har varit ledsen mest hela sin vakna tid... Det började egentligen i lördags eftermiddag då vi precis flyttat färdigt, då hade han plötsligt börjat storgråta hos mamma. Sen har det bara fortsatt... Tempen har legat mellan 37,8 och 38,0. Han har varit rödblommig om kinderna mest hela tiden, gnällig och klängig som attans! Det är svårt att veta om det är så att han inte mått helt bra, han bajsade i lördags och i dag på eftermiddagen vilket inte är helt vanligt för honom och han har kräkts jättemycket igen, eller om det är stressen och rörigheten kring flytten... Nu börjar det iaf lugna ner sig, så nu börjar hans rutiner på att falla på plats igen! Får se om vi får tillbaka vår glada son snart igen!

Ja, nu har ni fått en ganska uttömmande uppdatering... Hoppas att ni är nöjda! Bilderna kommer en annan dag, håll utkik på min och Vincents bilddagböcker (Vincents är nog lite roligare den här gången) i morgon eller på onsdag så får ni se någon liten bild iaf!

Nä, nu kanske det kan vara välförtjänt av en god natts sömn! Sov gott världen!

Kommentarer
Postat av: nathalie

kul att man orkade läsa. eller nähä, gjorde man inte.. :P

2009-02-03 @ 16:29:22
Postat av: Paula

ih vad kul! jag längtar tills vi kan promenera!

2009-02-04 @ 16:50:38
URL: http://ingridpaula.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0