Efter en dag i stallet

Idag väckte jag Vincent vid kvart i 7 för att vi skulle åka upp till stallet och ha stalltjänst! Vincent var hur duktig som helst i stallet. Nog för att han gnällde en del och grät någon sväng, men för det mesta sov han eller var på bra humör! VI åkte hem lite efter 2 i eftermiddags, jag tyckte att det räckte för idag. Vincent sov lite oroligt, så jag kunde inte hjälpa till att ta in hästar iallafall...

Vid ett tillfälle satte jag Vincent framför Luzifer, för att kunna få sopa stallgången! :P Vincent hade vaknat och var lite ledsen och för att jag skulle få gå ifrån honom en sväng så var jag tvungen att ge honom något att titta på! Luzifer hade fått låna en box och stod och tittade ut i stallgången och då ställde jag vagnen i stallgången, vänd så att Vincent såg Luzifer! Vincent grät inte en gång och Luzifer fick miljöträna med en vagn och en bebis! :) Perfekt!

Hade tänkt att Vincent skulle få provsitta på Brunte, vår trähäst, men det blev aldrig av idag. Får ta det en annan dag! Han sov, jag jobbade eller så var vi upp och åt i cafeterian... Den dagen han får sitta på Brunte ska det iaf fotograferas! ;)

Efter en heldag i stallet så hade jag lite dåligt samvete för att Vincent fått tillbringa hela dagen i vagnen. Jag vet att det gått bra och han varit på bra humör mest hela dagen, men jag tror inte att jag ska ha med mig honom en heldag nästa gång. Några timmar är inga som helst problem, men det känns inte helt rätt att ha honom där en heldag.

Nu när lilleman ligger och sover gott i sängen så lyckades jag leta upp en sita på internet där man kunde lägga in längd och vikt för sin bebis och få det utritat på ett diagram där det också syns vad genomsnittsvärdena är! Jag har sökt det här och försökt fått till det i mitt egna hemtillverkade diagram, men har misslyckats fram till idag! Om ni vill få se hur Vincent ligger i förhållande till genomsnittet kan ni gå in på antingen hans eller min bilddagbok! (jag fick inte till att lägga upp dom här...)

Min BDB finns på adressen cathrinlarsson.bilddagboken.se
Vincents BDB finns på vincentzl.bilddagboken.se

Nu ska jag ta en liten kvällsfika innan det är dax att krypa ner i sängen! Morgondagen har en saker på agendan och det är ett besök på BVC och ett besök på en affär innan Johan ska hämtas efter att ha spenderat större delen av helgen i Stockholm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0