Visningen

Jaha, då var visningen klar då... Igår kväll skulle ett par komma och kika på lägenheten igen. Dom hade varit här på stora visningen, men ville kika på lägenheten igen. Eftersom det bara var ett par som anmält intresse att se den igen så gjorde vi oss inget besvär att åka hemifrån (jag misstänkte att det kunde gå fort). Det var lite roligt när dom var här och tittade, dom måttade för köksbordet, och det visar sig att dom nu bor i hus och har ett STORT bord! Det var 180*100 cm. Helt galet stort och för stort för köket. Mäklaren föreslog att göra en matsalsdel i vardagsrummet och då börjades det måttas för soffa osv... Efter att ha måttat en hel del så ansåg de sig nöjda och skulle åka vidare.

Mäklaren är hoppfull, hon har förstått att kvinnan är väldigt intresserad av lägenheten (vilket jag också märkte...) men att karln vill vara lite kall och verka ointresserad. Ett ganska vanligt senario vad jag förstår... ;) Mäklaren berättade att hon hittills inte pratat just något med de andra som varit på den stora visningen, on ville att dom här skulle få se lägenheten igen först. Hon menade att det var lättare att ringa runt sen och säga att det nu varit ytterligare en visning och vill veta om de fortfarande är intresserade. Det förstår jag helt och hållet, vem drivs på om man får höra "det har inte hänt något ännu, vill ni ha lägenheten eller?". Nja, inte jag iaf, men nu är det väl bara att hålla tummarna.

Vi kom in på inflyttningsdatum med spekulanterna igår. Dom ska vara ute ur sitt boende i Åre 1 januari... Det känns lite tufft för våran del att vara ute ur den här lägenheten till dess! Men dom sa också att dom hade möjlighet att flytta in i hans föräldrahem i Tandsbyn ett tag. Då kanske man kan göra en kompromiss. Skulle dom köpa så kanske dom får bo där till sista februari... Aja, dom har inte köpt än så man ska inte spekulera för mycket, men det är svårt att sök hyresrätter innan ett köp är klart... Mäklaren tyckte att vi kunde ligga lågt med att tacka ja till lägenheter än, men nu ligger ju lägenheterna som har inflyttning 1 mars ute! Det är svårt att få det att klaffa helt och hållet... Hoppas att det går fort att få det sålt till rätt pris, då kan man börja planera på ett helt annat sätt!

Nu ska jag ta en dusch, sonen sover ute på balkongen och då är det ju perfekt att passa på med en dusch!

Kommentarer
Postat av: Andreas

hoppas att ni har det lättare att få tag på en lägenhet än mig. Sjutton att det ska vara så jobbigt att få tag på något i GBG. Hoppas att det kommer att gå bra med försäljningen. Håller tummarna för er. Konstigt att folk ska ha så bråttom eller vara ute i sista stund....

2008-11-15 @ 01:58:35
URL: http://andzet.blogspot.com/
Postat av: Magda

UPDATE!!!!

2008-11-16 @ 12:28:42
Postat av: Magda

Men alltså, vet du om att det är snart 5 dar sen sist du skrev...

2008-11-18 @ 19:27:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0