Vem är skyldig till missen!?

Hua, dagarna springer fram - inte för att man hinner med allt man skulle vilja och det är bara dagarna som rusar, allt annat man vill ska gå fort håller inte alls samma tempo!

Något jag börjat fundera på är varför man inte får utbildning i att bli vuxen! Vem är skyldig till den missen!? Det är så mycket man inte är förberedd på, det är faktiskt svårt att bli vuxen! Kanske är det så att jag blir vuxen snabbt just nu, men det hjälper inte... Det är så viktigt att man går i skolan, men varför lär man sig inte saker man fatiskt har nytta av!? Saker som handlar om lån och sånt är inte saker man faktiskt kan så där helt utan vidare! Nä, jag tror att de som fixar med skolsystemet ska ta en funderare på vad som faktiskt är värdefulla kunskaper!

Var och provkörde bil igår, attans vilken skoj bil vi hittade! Det var en Honda Accord -04... Tyvärr blev det inget köp den här gången, men det är ju lite av intresse att provköra och känna sig för innan det är dax att bestämma sig!

Idag var jag och Johan och beställde barnvagn! =D Det är saker som faktiskt är galet skoj! Jag vill shoppa allt till lilla bebisen nu! Var och kikade på bebiskläder på stan också... Hittade galet mycket underbart gulligt! Shit vad jag vill shoppa! Bebisen kommer att bli den gulligaste ever! ;) Det finns dessutom en liten historia om barnvagnen..!

När vi kommer in på babyproffsen så pratar vi med en tjej och frågade om färgen vi från början ville ha, Svart/Green Apple. Hon ringer till Emmaljunga för att kolla de uppgifter vi fått av Barnens Hus - att färgen är slut och inte kommer att komma tillbaka. Dessa uppgifter stämmer och vi får gå på andrahandsvalet - en Svart/Zinnober Red. Det visade sig att när tjejen ringde Emmaljunga så hade dom bara 3 kvar på centrallagret... Vi bestämmer oss för den - efter att ha kollat på två andra färger. Hon ringer tillbaka för att göra beställningen, då har dom bara en, EN, vagn kvar! Färgen ska, precis som Green Apple, utgå till nästa säsong och därför sys det troligen inte upp några fler... Va!? Vi fick SISTA vagnen! =P Flyt eller vad!? =) Nu hämtar vi iaf ut vagnen i Augusti, den får ligga och vänta på lagret tills dess - vilket är bra! En skötväska samma färg och ett parasoll blev det också i beställningen! =) Det kommer bli så fint! Lägger ut en lite kass bild på vagnen vår färg!


Kommentarer
Postat av: Morsan

Och du sa ny vagn, den kommer ju att vara "skitgammal" när ni köper den ! Hahaha, skojar bara !
Du har väl förvarnat Sundsvall att vi är på gång ?

2008-03-28 @ 21:01:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0