Långt mellan gångerna....

Nu har det gått segt att blogga, just nu sitter vincent bredvid mig och gnäller så jag antar att det inte kommer att bli just något bloggat idag heller...

Alla mår bra, tiden krymper till jul. Nathalie kom hem en sväng och jag var bara tvungen att sätta Vincent hos henne (båda såg lika obekväm ut... ;P) Dopet är under full fart att planeras (går inte fullt så bra som jag skulle vilja....)

Blir mer om det framöver...

I lördags var jag upp och red Ted. Tänkte att jag skulle göra det första seriösa ridpasset... Det blev lättare sagt än gjort... Den stackars ponnyn är jättestel och det var inte många stunder det var avslappnat och mjukt... Testade att galoppera på volt och det gick BARA fort! Han gjorde så gott han kunde, men tyckte nog att jag var taskig som presade honom att jobba. Efteråt såg han dock ganska nöjd ut, men attans vad långsamt han gick när vi skrittade av... Jag red typ 45 minuter, viket jag tror var fullt tillräckligt för honom... ;) Ser redan fram emot nästa gång! Min kropp är helt med på noterna, men jag hade träningsvärk i magen, ljumskarna och muskelfästena i armarna - Snacka om att man är HELT otränad! :)

Nu har Vincent gjort något som luktar i blöjan... Får gå o ta bort det för bådas skull ;) Sen vankas det mat för honom och en sovstund i vagnen medan jag promenerar med hans kompis Arthurs mamma (hon har nog Arthur i vagnen också! ;P)

Bye for this time!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0