Kväll 3

Igår var det sista yrankvällen... Det innebär också att det var presidenttal... Men hela kvällen var lite galen, så om jag ska börja från början så ska vi spola tillbaka så långt som till typ 14-tiden.

Jenny och jag åkte upp och skulle kika på galningarna som tagit öl-orientering till en yran-tradition... Satt och kikade ungefär en timme, sedan åkte vi hem till henne, åt och jag duschade och fixade håret (eller Elsa hjälpte mig ju faktiskt). När vi var klar med det så åkte vi på förfest hos Andreas och Jonas. Mycket folk var det och mycket alkohol blev det... Jag blev lite överförfriskad och fick occupera Andreas säng en stund... När klockan började på att bli 22 ville Jenny gå in på området, så hon lotsade mig ur sängen och sedan promenerade vi ner till stortorget där The Ark spelade. Vi kikade en stund där innan jag tog fart mot scenen där Neverstore skulle spela... Det kan jag förresten meddela att det var yrans klart bästa spelning, shit vad skoj det var! Uppskattar att gå på spelningar när man kan de flesta låtarna... Jag sjöng för full hals och trängdes med en massa andra framme vid scenen! =) Efter att dom spelat i ungefär 45 minuter så var dom klara och jag förflyttade mig upp mot stortorget igen.

På vägen upp hittar jag Andreas, Martinsson, Patrik m.fl. och beslutade då att jag skulle hänga med dom på Presidenttalet. Jenny och jag skulle ha träffats mellan Neverstore och presidenttalet, men pga ett mobilnät som kraschar lika illa som på nyår, så hittade vi inte tillbaka till varandra förrän senare utanför O'learys tält på stråket, så jag hängde med Andreas och Patrik resten av kvällen.

Idag, för er som inte visste, så fyller jag år. Jag fick en jättebra inledning på födelsedagen, och det varade fram till typ halv 4, då jag gick hem till mamma (inte för att det blev kasst bara för att jag gick dit, men det var inte lika bra som innan). Hos mamma fick jag lite presenter. Av mamma o pappa fick jag lite skraplotter (det måste vara vuxenvarning över den presenten för det är vad vi i normala fall ger mormor, morfar och farmor...) och Yranbiljetten som jag fick lite tidigare. Av Nathalie fick jag en film; Djävulen bär prada. Av Zandra fick jag 2 byxor och en tröja. Av Johan och Jimmy fick jag 10 toblerone från deras tivolivinst... (dom försökte fixa en playboy-kanin till mig - gulliga grabbar!) Av mormor och morfar fick jag en klocka, som jag nu tränar på att uppskatta...

Snart börjar det komma förbi lite folk som är sugen på tårta... =) Så jag ska plocka ihop lite till innan den första anländer!

Nu är det dax att börja planera nästa års Storsjöyra! *längtar redan*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0