"Nobody does it better..."

Så lyder en rad i en av låtarna i en av Bridget Jones-filmerna... Just i kväll känner jag mig precis som Bridget Jones... Jag skulle lugnt kunnat ligga i soffan, inrullad i täcket, och sjunga i kapp med Celine Dion i All by myself och samtidigt hålla en flaska med alkoholhaltig dryck... Eller nähe, just ja... Jag hade ju ingen sån flaska kvar eftersom min sista sån flaska (som det var något kvar i) fick fötter förra lördagen... Den hittade vilse tydligen...

Hur som helst så känns det som om jag skulle kunna skriva en dagbok i sann Bridget Jones-anda... Men att sitta och notera ner alla kalorier jag stoppar i mig skulle kunna vara ett evighetsprojekt med tanke på mitt återfall! Måste ta tag i mig själv, Madde har ju lyckats så jäkla bra! Hon får nog bli min nya inspirationskälla just nu!

"...All by myself
Don't wanna be
All by myself
Anymore..."

I morgon blir det bio på arbetstid... Ganska okej om man frågar mig... Ska bara se till att gå och lägga mig i vettig tid så jag inte försover mig eller något annat dumt! Men bio utan godis... Hur gör man då!?!?!?

Kommentarer
Postat av: Lotta

Haha.. jadu bio utan godis, då får man tugga på fingrarna.. ;)

2007-04-24 @ 21:57:34
Postat av: Anonym

bio utan godis = ingen bio

2007-04-25 @ 07:42:58
URL: http://nadjaeliasson.blogg.se
Postat av: Anonym

popcorn? :)

2007-04-25 @ 08:02:29
Postat av: Cathrin

Jag överlevde ju bion trots att jag inte fick något godis... :D

2007-04-26 @ 17:36:34
URL: http://cathrinlarsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0