Gravidförsäkring

Nu har jag precis tecknat gravidförsäkring. Förra gången hade vi en gratisvariant genom Länsförsäkringar, men den här gången tecknade vi en försäkring som kostar och hos TryggHansa. Vi valde den då vi hört så mycket gott om TryggHansa, och tycker att de är effektiva och har "bra" villkor. Självklart är man aldrig HELT nöjd med försäkringarna om det inte utgår ersättning för det man behöver, men då spelar det ju ingen roll vilken försäkring man har!

Bebisen kommer att försäkras hos TryggHansa sen också, och eftersom försäkringen som kostar innefattar mer än den kostnadsfria så bestämde vi oss för att ta det säkra före det osäkra och skapa en "riktig" försäkring den här gången.

Känns bra att ha fixat detta nu, framförallt eftersom försäkringen började gälla fr.o.m v.26 och jag är i v.29. Skulle något hända vill man ju ha försäkringen klar!

Kommentarer
Postat av: Magda

Jag tecknade en gravidförsäkring hos dom, den som är gratis, innan v 12 :-O

Tänkte att det var ju som lika bra eftersom jag ändå skulle ha en :)

Hade ingen förra ggn, men det behövdes ju ändå ingen vet man ju nu. Men nu har jag en :)

Man vet ju aldrig...

2011-10-23 @ 17:58:10
URL: http://izoldesmamma.blogspot.com
Postat av: Cathrin

Man kan teckna försäkringarna redan första plusdagen, men de börjar oftast gälla lite senare. Även en gratisföräkring är ju en försäkring. Betalförsäkringarna brukar innehålla lite mer bara.

2011-10-23 @ 20:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0