Inte fam. Larsson eller Zetterlund - Fam Annorlunda!

Såg just reklam för Familjen Annorlunda som går på 4an. 3 familjer med 8,9 och 10 barn. Jag har hela tiden sedan jag funderat på barn velat ha många barn och under graviditeten med Vincent så blev jag ännu mer övertygad om att jag vill göra om det massor med gånger! Förlossningen var inte heller några problem, men jag vill gärna vara med om en helt normal förlossning.

Idag när jag såg reklamen för programmet så tänkte jag - Hur i hela friden lyckas dom!? Jag har fått ett barn och är så trött att jag knappt kan stå upp på kvällen, hur är det då efter åtta!?

Jag inser att det med all säkerhet kräver att man har friska barn. Jag tror inte att man orkar skaffa massor med barn om man ska vara på sjukhus långa perioder. Men det finns ju å andra sidan familjer som skaffar nästa medan dom ligger på sjukhus! En familj i Umeå gjorde så. Deras dotter fick, har jag för mig, en hjärntumör och dom fick veta att dom skulle bo på sjukhus i minst 2,5 år utan permissioner. Dom sålde lägenheten och alla möbler eftersom dom ändå inte skulle bo där. Under sjukhustiden fick mamman byta avdelning, till BB! :P Dom fick helt enkelt lillasyskonet medan dom låg på sjukan med den sjuka storasystern!

Jag inser iaf att det inte kommer att bli åtta barn för min del! :P Just nu orkar jag inte ens skaffa tvåan! Den får komma om några år helt enkelt! För storebror ska Vincent iaf få bli förr eller senare!

Kan även nämna att det blev kladdkaka här i kväll. Både jag och Johan var gottesugen och ist för att gå och köpa godis, chips eller något sånt så bakade jag en kladdkaka. Det är grymt lätt att lura sig själv att hembakt är nyttigare än köpt... Känns nyttigare iaf! Nu är det också så att äter man väl onyttigheter så får det vara med måtta! Förut åt vi en hel kaka som kvällsfika, nu nådde vi inte den mängden - vilket så klart känns bra!

I morgon säger meterologerna att det ska bli varmare, bara omkring -7! Det var -10 nyss, så varmt har det inte varit på säkert 2-3 veckor! Underbart! I morgon ska jag och Vincent försöka vara ute lite på förmiddagen! Och råks vi på att vara inne på förmiddagen så går vi ut efter sov-vilan! Nu ska här busas i snön! Kanske tar vi med oss snowracern och går in till parken och åker! (Grymt bra motion för mamman att dra den upp för backen några gånger! :P) Sen tror jag att jag ska ragga ihop några små knoddar och träffas på djungelhuset en sväng i veckan! Det skulle nog Vimsen gilla! :)

Nu blir det snart tvättvikning! Tvättade upp kläderna i går kväll, och nu ska ju allt in i garderoberna också. Skönt att få bort allt sånt i kväll eftersom det hänger tvätt i duschen och jag verkligen vill ta en dusch innan jag går och lägger mig!

Nä, nu får det vara nog med dö-snack... Nya uppdateringar kommer en annan dag!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hoppas ni tog er ut i de fina vädret =)



Själv tillhör man dom som har många barn....jag väntar just nu mitt 5:e barn...bara drygt 3 månader kvar till ankomst.

Men sen har min man många barn sen tidigare så totalt kommer de finnas 10 barn i den här familjen sen. De är helt underbart med dessa små mirakel....men ja kan säga att nu räcker de sen =)



Hoppas allt är bra med din lille kille. Ryser i kroppen när jag läser vad ni har gått igenom

2010-01-11 @ 11:35:26
URL: http://camillaviklund.bloggagratis.se
Postat av: Cathrin

Jag håller fullständigt med om att det är underbart med dessa små kottar. Jag beundrar dig och alla andra som skaffar många barn, jag tror jag har har ett o annat att lära mig av hurman fördelar tiden till alla! Mest nyfiken är jag nog på hur man hinner med relationen, som för vår del fått stå lite åt sidan med tanke på all sjukhusvistelse vi gjort.



Hoppas att slutet på graviditeten går bra och att förlossningen går smidigt! Stort lycka till!

2010-01-11 @ 11:51:33
Postat av: Camilla

Nu eftersom vi är 2 familjer är ihopslagna till en så har vi inte alla barn samtidigt.....varannan vecka är de bara 2 barn hemma o varannan är de 6 barn. Dom äldsta är 18 o 16 så dom kommer som sällan hit....dom har som fullt upp på sitt egna håll. Så varannan vecka har vi tiden för varandra...sen får man ta varje tillfälle som finns till att visa varandra att man fortfarande älskar varandra.

Sen i o med de jobb man har så har man väldigt mycke tid för barnen....de är alltid någon vuxen hemma med dom...jag o min man kör samma taxi så vi skiftar bara pass o sen brukar vi ha lediga dagar tillsammans

2010-01-11 @ 15:21:18
Postat av: Magda

EN HEL KLADDKAKA??!! PÅ SAMMA KVÄLL???

Jag är imponerad :P hehehe

Själv får jag i mig en bit innan det blir för mycket....

2010-01-11 @ 18:24:16
Postat av: Helena H

Vem gillar inte kladdkaka?? Hemma hos oss

går det också jättebra med chokladpudding (främst barnen gillar det..) Hoppas att ni har haft en bra jul och att 2010 för med sig massor med bra och roliga upplevelser. Kul om Vincent kan börja på dagis. Våran minsting är hos dagmamma och älskar det.



Sköt om er allihopa!



Kram Helena i Stallarholmen

2010-01-12 @ 14:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0