Uppdatering från 108an

Förhoppningsvis är det sista morgonen på 108an för den här gången. Proverna togs i natt vid 2, så idag har dom proverna vid ronden (inte som igår att proverna togs strax före ronden och vi fick vara kvar till fram mot halv 1).

Vincents status är helt ok. Han har börjat kräkas varje morgon nu. Tyvärr finns det ju inte så mycket i magen på morgonen, så det kommer inte så mycket. Det som dock kommer upp är mest slem, så man får väl vara lite glad att det kommer upp - för ut ska det ju! Det börjar efter att jag dragit upp magsyra för att kolla sondens läge, så jag antar att det kan reta lite i magen. Direkt efter att han är klar så är det bara att koppla på maten, dvs det är inget svårt problem.

I övrigt så händet det massor med honom. Mora Träsk som rullar på TVn ofta är roliga att imitera. Klappa händerna är en låt som han sätter helt och hållet! Tänk att han till o med knäpper med fingrarna! Inte för att det kommer några ljud, men det är ju inte den lättaste rörelsen att få kläm på. Spela på läpparna gör han, också utan ljud. Igår började han också pussa på fingrarna (efter en låt där dom avlutar med att pussa fingrarna god natt) så nu kan vi börja träna slängpussar! :)

Som ni förstår utvecklas han hur mycket som helst nu igen! Kindtänder kommer också på löpande band. I förrgår sprack tredje kindtanden fram! Vikten kryper också så sakteliga uppåt! Idag vägde han 9090 g! Känns toppen må jag säga! :)

Just nu sitter skrutten och tittar på Mora Träsk medan maten tickar på. Tack Arthur, Maria och Erik för den perfekta presenten,DVDn med Mora Träsk! Den har verkligen gått hem! :)

Nu ska jag sitta och tralla lite med min lilla prins! :) Over and out!

Kommentarer
Postat av: Momma

Puss på prinsen från momma...

2009-10-29 @ 16:03:32
Postat av: Maria

Så lite så! Den verkar gå hem hos alla barn...men inte hos alla vuxna(hon såg inte så glad ut denna gången heller), ha ha...

Kram

2009-11-05 @ 13:53:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0