Lite höstångest

Jaha, nu måste alltså hösten ha anlänt till oss... Kallt o blåsigt... Det är så att man fryser inomhus! Min största fasa är badrummet under vintern! Där blir det kallt! Minns hur det var när vi flyttade in, det var typ 18 grader varmt (kallt) där inne! Känns helt ärligt inte så bra att tänka tanken på att bada Vincent där inne!

Tröttheten hos mig kommer i vågor, ibland är jag trött som attans men innan jag hinner till sängen så har jag piggnat till och kan inte alls sova. Skönt är iallafall att Vincent sovit i egen säng i två nätter, så jag har kunnat sova som jag brukar. Jag kan nu mera till och med ligga på mage och sova! ;)

I morgon ska vi åka upp till stugan och fixa med tvn... Digitalboxen måste installeras om innan måndag för att kanalerna ska finnas kvar, så vi åker upp en sväng i morgon och fixar det...

Snart är det dax att börja göra kväll. Får se om Vincent tänker sova i egen säng i natt... Han sover bredvid mig på soffan och det är ingen stabil sömn... Han sover riktigt oroligt i kväll, så jag förbereder mig på att han kommer att sova med mig i natt... Får se hur det går, han ska läggas i sin säng till att börja med - antingen går det bra eller så får han flytta ner till oss i natt och så tar vi nya friska tag i morgon!


Tandborstning kanske...? Aja, vi hörs (skrivs) en annan dag - i morgon kanske!?


Kommentarer
Postat av: Anna

Grattis till Vincent! Såg bilden i tidningen och hittade igen dig hos Lisa. :)

2008-09-14 @ 08:23:53
URL: http://herse.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0