Vilken underbar bror!

Freddan, vilken underbar bror han är. Att den här fantastiska killen la ut en ny låt på You Tube dagen efter sin systers bortgång. Det är något speciellt med den här killen, det har jag kännt från första gången jag träffade honom. Han var inte som alla andra killar i hans ålder. Relationen till storasyster var något alldeles extra. Han är en fruktansvärt kärleksfull bror! Alla borde ha en bror som Freddan! Nina har varit lyckligt lottad, och Linda är lyckligt lottad med en så fantastisk son.

I helgen har vi varit i stugan. Det var varit helt kanon, fint väder och mycket avkoppling. Dock existerar inte långa sovmornar längre... Vincent har inga sunda normer kring när man ska vakna på helgerna... Får träna om honom framöver... I går hade vi besök av Hans och Malin. Vi åt gott och på kvällen slöt vi upp till Earth Hour. Då passade vi på att tända ett ljus för Nina. Det lös lite extra där i mörkret.

Idag fick jag och sambon en länk på mailen. En länk till ett YouTube-klipp. Lyssna gärna, men ha en näsduk till hands för att torka tårar. Detta är vacker syskonkärlek!
http://www.youtube.com/watch?v=WWBM2csiufM

Fina Nina, Fina Freddan!

Har också fått veta att det är ytterligare en flicka på avdelningen har lämnat oss. Sen kan ytterligare en pojke ha gått bort idag, men det är inga bekräftade uppgifter.

Tänker på alla familjer som drabbats det senaste halvåret, familjer vi lärt känna lite. Dom får gå igenom något helt ofattbart, något som INGEN familj ska behöva gå igenom. Det är orättvist att man inte kan göra något. Visst kan man skänka pengar till Barncancerforskningen, men det tar för lång tid - våra vänner är sjuka NU!

Hoppas att det är nog nu! Nu vill vi ha friskhetsberättelser ett bra tag framöver!

Kommentarer
Postat av: nathalie

earth hour är väl på lördag?

2010-03-22 @ 16:00:52
Postat av: Morsan

Inte i Oviken, där var det en vecka tidigare ;=)

2010-03-22 @ 19:07:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0