Sov Gott Gustav

Idag är det begravningsdagen för vår vän Gustav. I Umeå. Lite trist att vi inte kunde delta fysiskt, men vi har det mentala deltagandet, och vi har skickat upp en nalle till Gustavs insamling. Gustav hade tydligen en stark relation till sina gosedjur in vi tolkar mamma Annas bildpresentation rätt. De insamlade gosedjuren ska familjen sedan förmedla vidare så de hamnar hos andra barn som behöver det lilla gosedjuret som tröst och sällskap! För oss var det självklart att vi hängde på detta!

Idag ägnas tankar till Gustavs familj. En familj som får gå igenom det ofattbara. En familj som kommer att få föra Gustav vidare i livet genom minnen. *Ta vara på varandra, tillsammans är ni starka!*

Sov Gott Gustav, du lever med oss på alla sätt och vis. Vi kommer nog aldrig glömma den glada, varma killen vi träffade på avdelningen våren -09!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad fint att ni skickade nallen! Och jag som redan dagen före den kom hade valt ut en söt sak till Vincent. Kommer ni till Umeå nåt planerat eller kan du maila er adress så kan jag skicka den?

Kram.

Och krya på dig, stackars. Hoppas det går över snart med alla krämpor.

2010-03-10 @ 20:00:10
URL: http://annasanatomi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0