Permission!

Idag har vi äntligen blivit utsläppa på riktigt! Idag fick vi en heldagspermission då antibiotikan idag togs bort! Värdena är tillfredställande och han mår jättebra. Jag kan också berätta den glädjande nyheten att Vincent åter igen börjat äta lite smått igen! Ok, det är mest choklad och majskrokar som går i honom, men ändå - han äter av fri vilja! Det har gått i välling och gröt också, så det är inte bara "onyttigheter".

Vikten har också vänt tillbaka uppåt igen. Idag visade vågen 8850 g. Fortfarande en bra bit under det han borde ligga på, men han har inte kräkts på 2 dygn och har återfått lite matlust så man får glädjas åt det lilla!

Det räcker bra att glädjas åt detta utan att fundera så mycket på att vi nu packar för ny behandling och att börja på ruta 1 igen. Den dagen kommer även utan att vi funderar så mycket på det... Idag är vi bara glad åt allt positivt. Ungen har haft ett leende på läpparna sedan 7 i morse, han njuter av att få göra andra saker än att sitta på rummet på avdelningen... Idag levde han upp igen! :)

Kommentarer
Postat av: Paula

åh vad glad jag blir för er skull! hoppas verkligen det håller i sig. puss och kram!

2009-09-19 @ 19:03:59
URL: http://ingridpaula.blogg.se/
Postat av: NADJA

Åh va härligt att höra! Håller tummarna att det håller i sig!! Saknar dig föresten!

2009-09-19 @ 21:01:41
Postat av: Elisabeth

Guuud va skönt att det har vänt!! Hoppas ni får ha lite lugn och ro ett tag nu! PÅ HEMMAPLAN!! :) Hälsa mamsen att jag har läst tidningen idag <3

2009-09-19 @ 21:44:26
Postat av: Lisa

Vad härligt!!!

2009-09-20 @ 11:12:51
URL: http://lajz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0