Man kan bli less för mindre!

Måste bara spy av mig lite igen... Man kan bli less för mindre. Vincent har varit sårig, knottrig och knallröd i rumpan, på pungen och på snoppen i ungefär 1½ vecka nu. I Östersund får vi rådet att smörja med silon eller inotyol för att det antagligen bara är irriterat av alla mediciner han får. Han får ju dels cyten, sen får han ju antibiotika nästan hela tiden medan vi är hemma. Hans mage är inte så bra så han har diarréer i princip jämt. Så hans röda rumpa har ju en logisk förklaring i det.

Vid flera tillfällen hemma frågar vi om det när vi är på sjukan. Flera av läkarna tittar på honom och bedömmer att vi gör helt rätt som smörjer och att vi ska fortsätta med det. Vi frågar om det kan vara svamp eftersom det sprider sig och inte blir bättre, men det tror dom inte.

Vi kommer hit upp och visar det för två läkare på ronden, direkt säger dom "ojdå" och frågar vad vi gjort fram till nu. Vi säger smörjt med silon eller inotyol, och då säger dom att det ska bytas till en helt annan kräm, för detta är svamp!!!!

Är det inte helt fantastiskt att det fungerar så!? Östersund gör bort sig gång på gång! Varför ska vi ens ligga inne där!? Nu har Vincent gått med detta i över 1 vecka HELT I ONÖDAN!!!! Han har haft ont och varit besvärad, bara för att dom inte kan utreda "småsaker".... Tänk om dom i Östersund hade kunnat ha sagt "hm, det blir inte bättre på 4 dagar... Ja, men då gör vi en lite grundligare undersökning på det här och ser om vi hittar något annat..." Tänk vad bra om dom hade besvärat sig med en lite böttre undersökning än att bara ha tittat på det i all stress under ronden på en fullbelagd avdelning!

Helt klart kan man bli less för mindre! Förbannade sjukvård!!!! *GRR*

Kommentarer
Postat av: Morsan

http://www.jll.se/halsoochsjukvard/patientrattigheter/patientnamndenskansli.4.617573401178cec42ef80004471.html

2009-10-12 @ 15:55:48
Postat av: Paula

jag håller med morsan!

2009-10-12 @ 16:42:54
URL: http://ingridpaula.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag tycker du/ni gör det så jäkla bra som kämpar och står ut med all skit, även om ni iof inte har nåt val så tycker jag ni gör det bra!!

Kämpa på, till slut vänder det!!!

KRAM!!!

2009-10-12 @ 17:04:22
URL: http://jenzanobaileyz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0