Hemma igen

Igår eftermiddag anlände vi till Östersund igen. Åkte dock inte direkt hem utan till mamma och pappa för middag. Det är så skönt att slippa börja tänka på middag när man kommer hem sådär mitt i middagstid! Så, Tack så mycket för maten igår mamma!

Igår kväll, efter en del gnuss i ögonen och näsan, så lyckades Skrotis dra ur sonden... Han åt lite gröt till kvällsmat, men jag hade tänkt att sonda honom lite när han sov också. Han vägrade dock att sova i sin säng och det tog en väldans tid i våran säng också! Men så tyvärr åkte sonden ur! (Tack och lov hann vi ge alvedon en stund innan sonden åkte ur!) Ringde nyss ner till dagvården och stackars Helen, som börjat förstå att vi bara hör av oss om något hänt... Vi kom överens om att vi inte behövde komma ner förrän i eftermiddag (då vi ändå ska ner) om han äter ganska bra under dagen. Så idag blir det lite mat massor av gånger så kanske han inte behöver sondas så mycket i kväll!

Just i skrivande stund ligger den lilla kärleken kvar i sängen och sussar. Funderar på att väcka honom snart om han ska få i sig någon frukost! Problemet är bara att han blir så ledsen när man väcker honom! Väntar till halv 9 så får vi se sen! :)

Idag ska vi träffa Mari och Liv också för en liten promenad! Jag konstaterade också precis i spegeln att jag börjar se ut som Homer Simpson! Ingen smickrande spegelbild får man väl säga! Får se om jag kan Zumba loss lite också idag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0