Promenad och välling

Idag gick jag och Maria runt Frösöberget med sönerna i vagnen. Vi gick inte så fort och tittade inte heller på klockan... Det som var skönt var att jag idag hade lyckats klä mig rätt! Istället för vinterkappan eller den svarta jackan och väst så tog jag en fleecejacka under regnjackan. Det var ju bara 0 gradigt och uppehåll, men det blåste lite, så det var alldeles perfekt! Promenaden gick bra men det är lite jobbigt att gå, det är ju så halt!

Gårdagens välling-test gick hyfsat. Han slukade ju 1½ potion välling innan han la sig vid 7-tiden i går kväll, och han klarade sig till 2 i morse... Då ammade jag första gången. Andra gången blev vid 7. Det är lätt att man får små återfall på amningen om man förändrar saker i deras vardag. I kväll fick Johan fixa vällingen och läggningen, och Vincent är lika "stökig" i kväll som i går kväll. Nu får vi se hur han står sig i natt. Han åt lite mindre idag än igår, men å andra sidan så åt han senare i eftermiddags än i går!

Har tvättstugan nu också, så jag ska luffsa ner och byta i maskinerna nu. Sen ska jag koka ägg, för i morgon ska jag ha stalltjänst en stund och då ska jag lyxa med äggmacka till förmiddagsfikat! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0