En vecka och sedan tillbaka

Jaha, i natt vaknade jag vid 2 av Vincent... Han var ledsen och snorig... Tog upp honom och tog med honom för att rensa näsan så han kunde andas igen - jag kan säga att det var inte så populärt med näsdroppar! Han fortsatte att gråta och Johan bytte rum och jag la över Vincent i vår säng. Jag pallade upp Vincent så han skulle få lite lättare att andas och efter lite mat så slockande han gott!

Nu på morgonen så var han snorig igen och jag tänkte att jag ska tempa och hålla koll på vart det här tar vägen. Det visar sig att han har lite förhöjd temp (38,0), men han verkar pigg och glad så jag bara gav näsdroppar och fortsätter dagen som vanligt. Just för stunden ligger han ute i vagnen och jag ska göra mig klar innan vi beger oss ner till stan för att träffa Mari och Liv (idag blir det inga pussar...). Det är smidigt i vagnen att man kan vinkla upp ryggstöder lite så att han inte ligger helt platt på ryggen, hoppas bara att han vill sova så...

Drygt att han blir kass igen efter bara en vecka! Är han känsligare för att jag dragit ner på amningen eller är det så att jag har fel balans på kläder och vad han har i vagnen!? Får klura på det här och se om jag ska göra om i vagnen igen... Nu ska jag iaf göra mig klar och röra på mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0