De utlovade bilderna på Almers Hus

Min dator Har inte Varit som den Borde jag Några dagar ... Internet Har inte fungerat Da den integ hittat det trådlösa närverket på hotellet. Idag gick vi och köpte en kod för en veckas bruk av vårt Comviq-internet och När jag startar Datorn Satta för Att igång Comviq-internet, Så fungerar Plötsligt Hotellets jä * la trådlösa! DET ÄR TUR Att Comviq-koden gäller till 18 december 2011!

Hur som helst så tänkte jag visum vårt fina boende i Varberg! Men den som åker dit i vår Kommer inte bo så här! Iochmed Att vi flyttade ut påbörjades en Omfattande renovering! :) Men här är det fina Elsa Beskow-inspirerade huset vi bodde i!

Här är Utsidan av huset. De två Yttersta fönstrena ovanför vår bil är till våran lägenhet, Tant Grön. Sista bilden är på Lekparken Utanför huset.
   

Här är det bilder innifrån Tant Grön.
Pentryt i lägenheten, ute i hallen.
Till höger, vid kanten precis av pentryt är dörren in till sovrummet.
3 sängplatser:) Spjälsängen hämtade ii källaren Där Det fanns spjälisar till varje rum!
Rakt fram i hallen finns toaletten. Skötbordet häntade vi upp, precis som spjälisen, och Det fanns även skötbord med nya skötbäddar till varje rum. Pottan nere till höger fanns på toan När vi kom, men vi såg Flera i källaren. SV I Varje färg för Tant Grön, Tant Röd (ist för Brun), Tant Gredelin och Farbror Blå.
Till vänster i hallen finns vardagrummet.
 

Det gemensamma köket ute i stora entrén.
Matsalen, med Vinterträdgården i Bakgrunden

Vuxengrupp i Vinterträdgården
Barngrupp i Vinterträdgården. Dessutom fanns Ett stort badrum i källaren för Det fanns Ett Enormt badkar (med iofs trasig bubbelfunktion, 2 Duschar, bastu, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, Lane barnvagnar, bilstol, ett förråd ute med en massa cykar osv osv! Dessutom fick vi fre Tillgång till gym och bassäng på Varbergs Kurortshotell. Allt Detta HELT GRATIS! Tänk Att Det kan Komma Något så härligt ur att sonen haft ett så Allvarligt tillstånd! Veckan på Almers var avkopplande och resulterade i Att jag nu börjar bli förkyld och om det är möjligt - Ännu tröttare!

Kan som avslutningbjuda på Två Bilder jag tog på väg tillbaka till Almers från Varbergs stad, en eftermiddag När vi var på väg "hem" från stan ...
  

Kommentarer
Postat av: Paula

cathrin, var du trött när du skrev det här eller är det bara allmänt konstigt?

2009-12-23 @ 08:41:44
URL: http://ingridpaula.blogg.se/
Postat av: nathalie

ja, jag funderar också över ditt tillstånd när du skrev faktiskt. :P

men det var fina bilder

2009-12-23 @ 17:56:15
Postat av: Cathrin

Antar att ni undrar över alla stora bokstäver i början av alla ord... Har ingen aning om vad som tog åt Blogg.se, men jag är oskyldig till nästan alla stora bokstäver! Men, ja, jag var trött! Kolla på tiden då det lades ut! 23:21 är jag ALDRIG pigg! :P

2009-12-23 @ 21:11:24
Postat av: Elisabeth N...

ring mej ang måndag kl14!! vet ej säkert om du kommer....

2009-12-27 @ 19:19:43
Postat av: Maria

Ni verkar ha haft det underbart! Hoppas julen var lika bra!

Kram!

2009-12-27 @ 20:37:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0