Hemma igen!

Igår fick vi äntligen åka hem! Innan vi åkte skulle det tas lite prover och läkaren skulle undersöka Vincent. Det visade sig vara lite gulsot, men han låg på rätt sida gränsen för solning. PKUprovet (ämnesomsättning) var lite klurigt att göra, småttingarna har inte så stora kärl, så han var ganska svårstucken... Men även det kom iordning. Läkaren var nöjd efter undersökningen, han tyckte att vi hade en pigg o frisk liten kille! =)

Gulsotsprovet togs på förmiddagen och sedan innan vi åkte igen, för att hålla koll på vart värdena skulle ta vägen eftersom han var lite gul. Vi fick åka hem vid 10 över 4. Mamma o pappa kom med middag (plötsligt uppskattar man ÄNNU MER att blir bjuden på mat!) Efter maten ringer telefonen, det var från sjukan... Vincents sista gulsotsprov hade varit en rejäl höjning från föregående prov, och dom ville att vi skulle komma in och göra ett nytt prov (han låg fortfarande undersolningsnivå, men det var en kraftig stigning...) Strax efter 9 i går kväll fick vi åka hem igen och i natt har Vincent varit hur snäll som helst! Nog för att han höll mig vaken till efter 4 i morse, men han har inte skrikit en gång! Och efter 4 somnade han som en prins och sov till 20 i 8! =)

Idag kräks han en del, men det hör till antar jag... Dax för matning igen! Skönt att den biten fungerar hur bra som helst! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0