Tussig

Vincent låter rossligare i näsan idag, trist... Jag däremot känner mig lite bättre igen. Kan kanske ha att göra med att sömnen i natt har varit lite mer ihållande... Jag ammade Vincent vid 3 i natt och började då fundera på när han åt innan det... Kunde inte komma på exakt när det var, men jag tror att jag la honom id 10-tiden i går kväll och har inga minnen av att jag gett honom käk något mellan då och 3! Sen åt han vid 6 igen. Får se om det håller i sig även när han frisknar till, eller om den här sömnen är sjukdom... Han har iaf varit glad och skrattat och pratat nu på förmiddagen, så helt matt är han inte!

Idag ska han och jag ta oss in till stan en sväng. Vi måste på apoteket och införskaffa en ny flaska Minifom. Eftersom han ska ha 10 droppar innan varje måltid så går det lite på ett dygn... Bara han börjar klara sig lite fler timmar så går det ju lite mindre av det, men tills dess så måste det gå det som går - han mår ju mycket bättre när han får det!

Just för stunden sover prinsen (under filt faktistk!) i soffan. Ska passa på att göra mig klar och göra iodning vagnen, så går vi efter nästa matning. Han har klarat sig på 3timmarsintervaller sedan 3 i morse, så jag ska hålla på maten till 12-tiden. Har inte heller bestämt mig om jag ska gå eller åka buss... Det är fint väder men det är lite kallt... Man fryser ju om benen! Vincent har det ju bra i vagnen, men jag måste ju även tänka på mig själv... Vi får se hur det känns när vi är på väg. Jag kan ju bedömma om jag klarar mig till stan när jag går upp med blöjpåsen till soprummet. Ska jag gå så är det bara att vända ner igen och tycker jag at det är kallt så ligger busshållplatsen alldeles kring hörnet. ;) Nu ska jag till badrummet och snygga till mig! =)

Kommentarer
Postat av: Morsan

Har inte du en sån där fin täckkjol ? Then use it !

2008-10-07 @ 17:25:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0