Aldrig en lugn stund?

Idag började rutschen redan i morse... Vi gick upp vid halv 9 (skulle gå upp 8, men jag orkade helt inte...) åt frukost, gjorde klar städningen och la Vincent för att sova ute på balkongen i vagnen. När han väl sov tänkte jag styra upp lite vikning av Vincents tvätt, men hann bara med två plagg innan det ringde på dörren. Det var mäklaren som kom för vårt första samtal. Vi kikade runt i lägenheten och satte oss sedan med pappersarbetet och gjorde en tidsplan. Det kändes jättebra och det ska bli spännande att samarbeta med den här kvinnan! Hon känns både supertrevlig och proffesionell.

När hon sedan gick var det bara att ta upp Vincent, som vaknade, ge honom mat och sedan dra oss iväg bort mot Hälsocentralen... 13.00 skulle vi vara på föräldraträff på BVC. Det var skoj att träffa alla igen, och se bebisarna! Nu saknades visserligen en familj, men det var ju iaf en liten skara på 4 bebisar! :) Alla bebisarna var så fina! Trodde att våran lilla klump skulle vara störst, men Wilma (som föddes samma dag som Vincent) var nästan lika stor!

När vi kom därifrån var det hem, ge Vincent mat och sedan fixa mat själv för att Johan skulle iväg på handbollsmöte... Vid 18-tiden i kväll satte jag mig dock i soffan, gav Vincent mat och sen kom Zandra och Nettan och sällskapade med oss till ungefär halv 9... Vincent ligger just nu och sover här bredvid mig i soffan, så jag passar på att plita ner lite här i bloggen. Det blir på något sätt att summera dagen och lägga den till handlingarna.

Måste bara nämna lite om lägenhetsförsäljningen. Mäklaren verkade nöjd med våran lägenhet och det kändes som att hon hade bra förväntningar på försäljningen. Nästa vecka ska det fotograferas inför annonsen på hemnet och i tidningen, men innan det kan ske måste vi fixa lite småjox här hemma... Dels ska vi plocka undan lite mer saker, sen ska det putsas fönster och fnissas till lite... På sätt och vis känns det lite tight, jag har ju som sagt lite mer än bara lägenheten att fokusera på, men jag får se till att söva Vincent så han sover ute på balkongen. När han sover ute sover han lite längre än närhan ligger inne, så då kan jag förhoppningsvis hinna med lite på dagarna. sen får Johan hjälpa till på kvällen!

I morgon ska vi åka upp till Cornelia en sväng. Jag är hästvakt fredag och lördag, så i morgon ska jag upp och mocka, fixa mat och pyssla om damen lite. Kvällen får tillägnas ett bad med Vincent. Det är ju inga 5-minutersbad längre... Han är ju ett litet vattendjur som gillar att bada, så han får ligga i badet en stund och plaska! :) Ska bli skoj med babysim efter nyår! :)


Over and out for today!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0