Dop

Idag var det dax för dop. Vincent var redo ör kyrkan tidigt i morse. Ville inte sova middag innan utan vaknade vid 10 i 8 i morse och var vaken till fram mot halv 12... Vi hann precis bli klar med dopet när han blev för trött och började gråta. Jag vaggade honom i knät så han somnade i slutet av gudstjänsten. Hur som helst så var han underbart duktig i kyrkan! Han var glad och pratade lite under hela dopet. En liten stund behövde han nappen, direkt efter att han fått vatten på huvudet och blivit upplyft, men den behövdes bara en liten stund just då...

Efter kyrkan åkte vi upp till mamma o pappa och fikade, smörgåstårta! (Hur god som helst! Tack Kjell!) Där blev det nog lite för mycket för lilleman... Tröttheten tog överhanden och han blev jätteledsen! Efter lite presentöppning, mat och ombyte så fick han sova i vagnen. Han sov nog 2,5 timme, sen var han en pigg o glad liten kille!

Han fick många fina presenter, ett litet axplock;
- Sparkonto med 1000 kr
- Lyckosten
- Blåvitt kläder
- Spargris
- Pengar
- 2 serviser (Mumin och Sputnik)
- 2 ramar
- En fin bok - Boken om mig

I kväll, liksom i går kväll, somande Vincent tidigt. Det är jobbigt att vara på kalas flera dagar i rad! I morgon ska det inte bli några kalas utan en lugn och skön dag med normala rutiner! Får se vad dagen kommer att innehålla, stallet och/eller stan kanske!? Nadja kommer iaf och ska bo här några dagar och på kvällskvisten dyker Andreas upp och ska också sova över. Blir bra det! =)

Nog om idag, är galet trött! Ska försöka gå o lägga mig i vettig tid och INTE ställa väckarklocka till i morgonbitti.

God fortsättning! =)

Kommentarer
Postat av: Magda

Tack för ett underbart gulligt dop och otroligt god smörgåstårta. Hoppas vi kan ses imrogon :-) KRAM

2008-12-26 @ 23:42:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0