Gone for a few days

Så har jag fått hjälp md datorn - tack snälla Jacob - och det är nu misstänkt virus... *Suck* Fick lite ledtrådar med vad jag skulle fixa för att åtgärda problemet, så nu får jag väl fixa hjälp med det! =P  Hatar verligen datorer och allt annat som har en tendens att jävlas med mig!

Hur som helst så ser det nu ut som att jag inte kommer att ha dator på några dagar... Så om ni börjar sakna mig på MSN så vet ni varför jag är på vift... Ska se om jag lyckas skrämma igång den släpbara datorn något (men den är inte heller att lita på att den håller!) Får väl åka och hälsa på mamma o pappa lite oftare bara... =)

har tillbringat större delen av dagen på Ås ridskola idag. Följde med Sofie och Tobias på tävling! Dom var hur duktiga som helst! Första klassen fom startar vinner dom! Dessutom var dm ganska ohotade i toppen ;) Anneli och Cornelia som låg närmast bakom låg under med 5 poäng... Var stolta över dom som jag var tävlingsskötare åt =) Anneli vann sin första klass med Cassandra och kom 3a i den andra klassen dom startade. Cornelia skötte sig bra, men blev lite trött i andra klassen, så hon slutade utanför placering där... Det var förövrigt en bra dag att komma från ÖFRK... Det var 4 klasser idag;
LB:3 som Anneli vann med Cassandra.
LB:2 som Sofie och Tobias vann och Anneli och Cornelia kom tvåa.
LA:3 som Ida Zäll och Zymbal vann och Anneli blev trea med Cassandra.
LA:5 som Ida Zäll och Zymbal snode åt sig andraplatsen i....
Vi plockade med andra ord ganska bra med placeringar!

Ska snart promenixa hem igen, lägga mig i soffan och kika på film (igår gick det nästan 3 filmer hos mig =P) Får se när nästa uppdatering kommer... Kanske i morgon eftersom pappa fyller år och jag ska hit på middag igen =)

*Massor med svärord* (har ju lovat mig fritidsbarn att sluta svära, så jag använder väl inte stavelserna då....) Jag fullständigt hatar min dator! Någon som vill donera en ny till mig??? O=)

Kommentarer
Postat av: Paula

världens bästa balan!

2007-08-12 @ 10:25:21
URL: http://aluap.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0